» » Cum să faci o fosa septică pentru o reședință de vară cu propriile mâini: de la mijloace improvizate la tehnologii moderne

Cum să faci o fosa septică pentru o reședință de vară cu propriile mâini: de la mijloace improvizate la tehnologii moderne

fosă septicăDacă locuitorii de vară mai devreme nu ar putea nici să viseze la ceva mai confortabil decât canalizare sub forma unui cesspool, astăzi tot mai mulți iubitori ai vieții suburbane se gândesc la opțiuni mai moderne.

Foselele septice pentru căsuțele de vară sunt mult mai perfecte și mai practice. Cu toate acestea, achiziționarea și instalarea unui astfel de echipament poate fi destul de costisitoare. Prin urmare, va fi rezonabil să se ia în considerare modul de a face o fosa septică cu propriile mâini în țară. Dispozitivul va plăti rapid, iar mulți ani puteți uita de curățarea containerelor, deoarece partea lichidă a deșeurilor care curg aici după curățare este scoasă din fosa septică în sol.

Dacă schema unei fose septice pentru o reședință de vară prevede prezența a două sau trei camere și se presupune că va intensifica curățarea cu ajutorul unor aditivi biologici speciali, atunci întreținerea fosei septice va fi cât se poate de simplă. O fosa septică similară pentru o reședință de vară fără pompare poate fi funcționată de zeci de ani.

Pentru a curăța camerele fosei septice cât mai puțin posibil, iar procesul de curățare a fost mai intens, puteți utiliza aditivi biologici care promovează descompunerea deșeurilor solide și reduce semnificativ procentul de nămol format.

Video: fosa septică din țară cu propriile mâini (diagrame)


Opinii: 187