» » Toaletă pentru a da miros inodor și a pompa

Toaletă pentru a da miros inodor și a pompa

Toaletă pentru a da miros inodor și a pompaPlecarea spre dacha pentru mulți devine un adevărat test, pentru că sunt rupți de facilitățile orașului și trebuie să facă lucrurile obișnuite în condiții neobișnuite. Din acest motiv, un număr tot mai mare de rezidenți de vară se gândesc cum să facă o toaletă pentru o reședință de vară, fără miros și pompare. Cei care au fost nevoiți să facă treaba neplăcută de a curăța un cesspool cel puțin o dată vor înțelege această dorință naturală.

Soluții la problemă

Mirosurile neplăcute pot strică uneori cea mai minunată zi petrecută în țară. Totuși, acest lucru este departe de ultimul inconvenient al vechilor separuri.. Mai jos este o listă a problemelor întâmpinate când se utilizează latrine antediluviene:

 • Utilizarea latrinelor antediluvieneMirosuri neplăcute Dezavantajul cel mai evident, dar deseori rezolvat cu ventilație bine gândită.
 • Poluarea mediului. Mai puțin vizibil, deoarece poluarea are loc în subteran. Din acest motiv, nu vă puteți săpa propria apă potabilă. Oligoelemente nocive pot intra în organism prin legume cultivate în solul contaminat.
 • Neplăcerile serviciului. Curățarea vaselor și a foselor septice închise nu este o experiență foarte plăcută, dar trebuie să o faci destul de des. În cazul utilizării unei toalete portabile, trebuie să săpați noi găuri pentru a o instala și păstra găurile vechi.

Toate aceste dificultăți sunt rezolvate prin echiparea unei latrine mai moderne cu utilizarea tehnologiilor moderne.. Iată soluțiile la toate problemele de mai sus:

 1. Dulapuri uscate. Cumpărarea unui astfel de dispozitiv astăzi este accesibilă pentru mulți cetățeni. Chiar dacă nu este posibil să cumpărați echipament gata pregătit, îl puteți face singur.
 2. Fose septice revărsate. Instalarea de fose septice din fabrică se află în puterea venitului mediu al cetățenilor. În orice caz, există o opțiune alternativă pentru a o face singur.
 3. Sisteme de tratament. Această opțiune este potrivită numai pentru cei care au ocazia să cumpere echipamente scumpe și invită specialiști să-l instaleze..

După ce au decis alegerea, rezidenții cu experiență din vară au înțeles că trebuie să se pregătească bine pentru implementarea proiectului. Pentru a face acest lucru, ei studiază esența lucrării viitoare, calculează costurile și capacitățile acestora.

Dulap uscat și instalarea acestuia

Cea mai simplă soluție la problemele de aer și de mediu este să cumpărați unul dintre tipurile de dulapuri uscate. Recent, dulapurile uscate de turbă au fost foarte populare în rândul rezidenților de vară..

Cum să construiți o pivniță pe un site cu propriile mâini

Principiul de funcționare al acestui dispozitiv este extrem de simplu. Fecalele sunt acoperite cu turbă, care conține multe microorganisme, care le prelucrează rapid. Un astfel de dulap este curățat după principiul unui aspirator. Un recipient cu deșeuri este scos într-o groapă de compost și turnat, iar primăvara sau toamna este împrăștiat în zonă pentru a fertiliza solul.

Cei care nu își pot permite această plăcere fac o toaletă similară pentru o casă de țară fără să pompeze singuri. Ceea ce iau în calcul la construirea ei:

 • Pentru a elimina mirosul neplăcut, ventilația toaletei sau a toaletei este bine gândită. Cea mai bună opțiune este ventilația forțată cu un ventilator electric.
 • Ei echipează o cutie specială pentru turbă și creează un dispozitiv pentru umplerea porționată. Multe persoane folosesc o simplă buză, dimensiunea potrivită.
 • Recipientul de deșeuri ar trebui să fie ușor de îndepărtat și transportat. În același timp, ei se gândesc la volumul său, astfel încât nu trebuie să scuturați conținutul prea des.
 • Țineți cont de faptul că o astfel de toaletă nu poate fi conectată la sistemul de canalizare a casei. Dacă este disponibil, utilizați de obicei alte tipuri de depozitare.

Dulap uscat și instalarea acestuia

Dotarea unui dulap uscat este cea mai simplă modalitate de a rezolva multe dintre problemele asociate cu dificultățile de eliminare a deșeurilor.

Fose septice revărsate

Mulți locuitori de vară inveterate folosesc cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei și creați întregi instalații de tratament la cabana lor de vară. O astfel de construcție pe scară largă se justifică pe deplin, când în tot restul vieții nu veți exista practic probleme cu toaleta..

Structura acestei structuri este destul de simplă. Trei, uneori două fose septice sunt îngropate în pământ într-un rând unul după altul. Sunt conectate prin conducte de revărsat. În fose septice, există o soluție cu bacterii speciale care prelucrează deșeurile. O conductă de la canalizarea conectată la toaletă este introdusă în primul recipient, iar din ultima țeavă intră în acumulatorul de drenaj.

Caracteristici de construire a unui împădurit cu propriile mâini

Dacă fosele septice sunt cumpărate în magazine specializate, atunci luați în considerare următorii factori:

 • Rezistența la îngheț. Dacă toaleta este folosită tot timpul anului, acesta este un factor important pentru alegerea corectă. Adesea fosa septică este fabricată din materiale rezistente la îngheț și se poate deteriora de vreme rea.
 • Volum. De obicei, calculează volumul maxim de deșeuri de trei zile și adaugă puțin la acest număr. Bacteriile reciclează deșeurile în trei zile, de aceea este important să calculăm totul bine.

Nu toată lumea își poate permite să cumpere o fosa septică gata fabricată într-un magazin, așa că fac o toaletă de țară inodoră cu propriile mâini din material improvizat. Orice containere mari sunt potrivite pentru astfel de fose septice..

Cea mai comună opțiune este fosa septică realizată din inele de beton.. În acest caz, este urmată o schemă simplă de fabricare a foselor septice:

 1. Săpați o gaură la adâncimea potrivită pentru primul inel.
 2. Pune-l înăuntru.
 3. Săpați mai departe până când inelul inferior este coborât la o adâncime pentru a instala cel de-al doilea inel.
 4. Instalați al doilea inel.
 5. Partea de jos a fosei septice este turnată cu beton.
 6. Faceți găuri pentru țevi și instalați-le.
 7. Închideți toate cusăturile și îmbinările cu etanșant.
 8. Instalați capacul.

Schema de fabricare a foselor septice

Cu puțin efort și fără a cheltui prea mulți bani, orice locuitor din vară poate uita pentru totdeauna curățarea de coșmar a cabinei de cabană de vară. O toaletă modernă va servi o perioadă lungă de timp și în mod sigur pentru mulți ani.


Opinii: 162