» » Utilizarea eficientă a deșeurilor umane în condiții suburbane, folosind dulapuri moderne de uscat cu turbă

Utilizarea eficientă a deșeurilor umane în condiții suburbane, folosind dulapuri moderne de uscat cu turbă

Dulap uscat compact pentru o reședință de varăAmenajarea unei reședințe de vară necesită întotdeauna multă atenție și timp, iar sarcina principală este întotdeauna apa și canalizarea.

Canalizare pentru a da poate costa un ban destul de adesea și de multe ori foarte mulți locuitori de vară folosesc o invenție modernă foarte profitabilă, precum o toaletă de turbă pentru o reședință de vară sau, cum se mai numește și un dulap uscat.

Astăzi este unul dintre cele mai moderne și de succes dispozitive, care nu necesită inversarea unei străzi grandioase sau a unei construcții interioare..

Designul unei astfel de toalete este confortabil, nu necesită timp maxim pentru instalarea sa, practic, compact și foarte eficient în eliminarea deșeurilor..

Un dulap uscat de turbă poate fi amenajat ca pe stradă, Toaleta de turbă deci în interiorul casei. Dulap de țară cu turbă

Avantajele unui dulap uscat de turbă pentru o reședință de vară:

  • prelucrarea de înaltă calitate a deșeurilor pentru utilizarea ulterioară ca îngrășăminte compost la cabana de vară;
  • lipsa mirosurilor neplăcute datorită prezenței orificiilor de ventilație de înaltă calitate;
  • rezistență mare la uzură;
  • preț de achiziție accesibil pentru fiecare rezident de vară;
  • autonomia structurii de toaletă, nu necesită furnizarea de energie electrică și apă pentru spălare;
  • ușurința și ușurința în funcționare.

Principiul funcționării unui dulap uscat cu turbă

Prelucrarea naturală a deșeurilor are loc datorită absorbției acestora prin compostul de turbă, care este plasat în recipientele interioare ale dulapului uscat. Un kilogram de turbă poate absorbi zece litri de deșeuri lichide simultan. Treptat, turba se usucă din cauza evaporării lichidului, determinând continuarea unui nou proces de absorbție și astfel acest ciclu de absorbție - evaporarea durează până când masa acumulată este complet procesată și poate fi îndepărtată din modele de toaletă și se folosește pentru fertilizarea copacilor și arbuștilor.

Drept urmare, dulapul uscat creează un îngrășământ ecologic, oferind rezidentului de vară ulterior randamente excelente și căsuțe frumoase puternice de vară.

Cum funcționează un dulap uscat de turbă?

dispozitiv de uscare a dulapuluiMulte persoane care nu au utilizat în practică instalarea unui dulap uscat își pun singure o întrebare specifică despre cum funcționează încă o toaletă cu turbă? Deci, structura de turbă a unui dulap uscat pentru o reședință de vară arată așa, atunci când este asamblată arată așa. Design de dulap uscat Orice design al unui dulap uscat de turbă pentru o reședință de vară include un rezervor de primire, un rezervor de turbă, scurgere și o aerisire de aerisire în aer liber.

Nu puteți cumpăra doar o toaletă cu turbă într-un supermarket casnic, ci și să o faceți singură, creând, după principiul muncii, ceva similar din dispozitivele și piesele disponibile din fermă..

Cum funcționează această minune a descoperirilor moderne? Multe modele oferite pe piață sunt echipate cu un recipient inferior în care se toarnă masa de compost, este instalat un rezervor deasupra, unde este trimisă masa de turbă, cumpărată special pentru dulapul uscat. Amestec de turbă pentru dulap uscat Este ultimul rezervor care are un regulator de dozare, apăsând pe care amestecul de turbă se deplasează în jos, acoperind deșeurile, fără a oferi posibilitatea unui miros neplăcut să se răspândească.

Bacteriile conținute de turbă își încep activitatea de descompunere în elemente reziduale utile, în timp ce lichidul în exces care nu evaporă este îndepărtat printr-un furtun de drenaj montat direct în pământ în afara camerei în care este instalat un dulap uscat de turbă, pentru aceasta un recipient special este săpat în pământ pentru a primi vapori de lichid condensat.

Arată ceva de genul acesta. Umpleți dulapul uscat cu turbă Durata de funcționare a unui dulap uscat de turbă depinde de volumul recipientului pentru conținutul de compost. Un receptor de cincizeci de litri asigură funcționarea de trei luni a unui dulap uscat de turbă pentru o familie de patru adulți.

După acumularea completă a deșeurilor reciclate în coșul de compost, acestea trebuie curățate.

Conținutul este îndepărtat și îngrămădit pe grămezi de compost sau fertilizat imediat cu copaci, arbuști și chiar flori. Îngrășămintele sunt prelevate din grămada de compost un an mai târziu pentru a fi utilizate în paturile de grădină pentru a crește randamentul culturilor de legume.

Tipuri de toalete de turbă pentru căsuțe de vară

Toaletele de turbă pentru casele de țară au fost dezvoltate și introduse în viața de zi cu zi în Finlanda. Această țară este cea care conduce rolul calității dispozitivului de canalizare propus.

Adesea toaletele de turbă sunt confecționate din plastic de înaltă rezistență, care este rezistent la șocuri, nu se deformează sub influența schimbărilor de temperatură, datorită cărora este confortabil să o echipezi în afara pereților casei.

Ansamblul original al mai multor părți este gândit până la cele mai mici detalii, creează condiții confortabile atât pentru funcționarea toaletei, cât și pentru curățarea și umplerea cu un amestec de turbă.

  • În mod firesc, vânzarea căsuțelor de vară oferă opțiuni fixe din plastic compact pentru instalarea în interior, permițând operarea fără utilizarea apei.
  • Există un tip de toaletă cu turbă cu apă curgătoare, această opțiune trebuie curățată o dată pe săptămână atunci când este folosită de doi adulți, ceea ce nu este o stare foarte confortabilă în timpul utilizării într-o căsuță de vară. Principiul de funcționare al acestui tip de toaletă de turbă este identic cu primul, doar apa curățată cu deșeuri nu are timp să fie absorbită de turbă și să se evapore.
  • Există opțiuni cu cabine de plastic în aer liber în set, care înlocuiesc construcția unei structuri din lemn.

Scaun de toaletă

Invenția modernă a unui dulap uscat de compost rezolvă simultan mai multe probleme ale rezidentului de vară - economisirea de bani pentru construcția unei clădiri de toaletă și săparea unui șaibă și achiziționarea de îngrășăminte organice utile.

O soluție estetică modernă la cea mai globală problemă a amenajării unui sistem de canalizare a țării - turbă dulap uscat - singura soluție corectă din punct de vedere ecologic pentru rezidentul de vară.

Recenzie video a toaletei de turbă PITECO 505


Opinii: 72