» » Chiuveta ta nu se va înfunda niciodată cu un dispozitiv de eliminare a deșeurilor alimentare

Chiuveta ta nu se va înfunda niciodată cu un dispozitiv de eliminare a deșeurilor alimentare

mărunțirea deșeurilor menajereDispozitivul de depozitare a deșeurilor alimentare pentru chiuvetă este un echipament modern de bucătărie, care este instalat în sistemul de scurgere a chiuvetei și asigură zdrobirea fracțiilor mari de deșeuri alimentare într-o stare în care acestea, fără să se lipească între ele, trec mai departe în sistemul de canalizare și prin acesta în groapa de deșeuri sau fosa septica de tara

. Aceste dispozitive sunt montate sub chiuvetă în loc de sifon și conectate la sistemul de canalizare.

Cum se utilizează o tocătoare a deșeurilor menajere?

Tocator deșeuri menajere în funcțiuneDispozitivul este alimentat cu energie electrică și este pornit folosind un buton special simultan cu deschiderea robinetului, apa din care va spăla murdăria și particulele alimentare din farfurii, boluri, vase, tigăi, tigăi, cutii, alte vase și recipiente. Împreună cu fluxul de apă, fracțiuni solide mari intră în râșnița chiuvetei, unde sunt pământ în particule minuscule și, spălate de apă, se deplasează mai departe în sistemul de deșeuri.

De ce este nevoie de mărunțitoarele de deșeuri menajere??

deșeuri menajere în chiuvetăNu este dificil să selectați elemente solide mari (oase, hârtie, crenguțe, coji, solzi, părți ale cojii de raci) atunci când spălați vase, recipiente, alte recipiente și obiecte, dar acest proces durează foarte mult timp, ceea ce, după cum se știe, o persoană modernă este întotdeauna abia suficientă. ... După finalizarea acestei proceduri, colectarea noastră se termină în coșul de gunoi.

Dar dacă acest lucru nu se face, atunci particulele se lipesc, ținute împreună de grăsimi, malț și se acumulează în sifon sau în sistemul de scurgere, reducându-le debitul până când sunt complet blocate. După aceea, chiuveta are nevoie de curățare, ceea ce necesită, de asemenea, timp și efort..

Acumulările de deșeuri sub influența bacteriilor omniprezente încep să se putrezească și să se descompună, emanând mirosuri neplăcute în mediu.

chiuveta curataToate problemele sunt rezolvate cu ajutorul unei mașini de tocat deșeuri menajere pentru bucătăria oferită de producători. Acest dispozitiv compact se încadrează perfect în orice decor de bucătărie sau sufragerie. Nu ocupă mult spațiu, așa că este garantat să se potrivească chiar și sub o chiuvetă mică.

tocător sub chiuvetăExistă tipuri de produse:

 1. Echipat cu sistem de încărcare continuă. Ei funcționează conform acestei scheme - mai întâi râșnița este pornită, după care mijlocul de lucru intră în ea.
 2. Încărcare dosată. Camera de lucru este umplută cu deșeuri, după care tocmai tocătorul începe să funcționeze.

Principiu de lucru al dispozitivelor de eliminare a deșeurilor alimentare

Concasor deșeuri menajereDeșeurile alimentare intră în acest dispozitiv direct de la chiuvetă. În ea, ca urmare a frecării împotriva pereților nervoși ai camerei, care se rotește în jurul axei sale cu frecvență mare, ei se transformă în cele mai mici particule. Apa provenită de la chiuvetă le curge în sistemul de canalizare.

Avantajele dispozitivelor de mărunțire:

 • ușurință de instalare, întreținere și îngrijire;
 • ergonomie excelentă, compactitate, dimensiuni reduse;
 • silențiozitate;
 • sistem de auto-curățare;
 • universalitate, oferind capacitatea de a combina dispozitivul cu oricare dintre varietățile de chiuvete existente în prezent;
 • siguranța operațională;
 • practic;
 • prietenia cu mediul.

Toate acestea fac ca tocatorul deșeurilor alimentare să fie o cerere ridicată și o popularitate ridicată în rândul utilizatorilor..

dispozitiv de tocat deșeuri menajereSunt garantate să fie în siguranță în timpul funcționării? Putem spune ferm că da. Dispozitivele sunt fabricate în conformitate cu standardele stabilite de stat pentru producția de echipamente electrice. Un întrerupător pneumatic special oferă posibilitatea de a porni / opri dispozitivul în siguranță. Camera de lucru nu conține colțuri și lame ascuțite, procesul de măcinare este asigurat datorită vitezei mari de rotație. Deci nu este nimic de care să vă faceți griji.

Cum să instalați un tocător de bucătărie în chiuvetă?

instalarea unei polizor de deșeuri menajere Reguli de instalare:

 1. Opriți alimentarea cu apă la robinete.
 2. Deconectați chiuveta de sistemul de scurgere care duce la canalizare.
 3. Instalăm o garnitură de cauciuc pe flanșă.
 4. Conectăm suportul dispozitivului la chiuvetă, apoi îl conectăm.
 5. Atașăm un capăt al conductei la polizor, celălalt la canalizare.
 6. Conectăm fișa la cablul de alimentare și îl conectăm la o priză împământată. Puteți rula o linie separată de cablu și conectați firul la contactele soclului direct.
 7. Verificăm funcționarea dispozitivului și funcționarea corectă. Punem obiecte de poluare în chiuvetă, pornim dispozitivul și pornim apa sau, invers, în funcție de tipul acestuia.

Video despre dispozitivul unui depozit de deșeuri menajere din bucătărie


Opinii: 193