» » Prună de vișine matură timpurie a crescut iulie: caracteristici varietale

Prună de vișine matură timpurie a crescut iulie: caracteristici varietale

Toamna, au plantat prune de cireș cu numele neobișnuit July Rose în țară. Vânzătorul s-a asigurat că soiul este fructat și dulce. Aș dori să știu mai multe despre această specie. Vă rugăm să oferiți o descriere detaliată a soiului de prune de vișine Trandafir. Care este randamentul său și duritatea de iarnă?

prune de ciresComparativ cu prunul de vișine sălbatic, mic și acru, soiurile hibride de selecție sunt de ordinul mărimii mai mari. Prin traversarea diferitelor specii, oamenii de știință au crescut o prună de cireș care nu este inferioară prunei de grădină în ceea ce privește dimensiunea fructelor și caracteristicile gustului acesteia, fiind în același timp rezistente la îngheț și la majoritatea bolilor. Unul dintre cei mai populari reprezentanți ai soiurilor cu fructe mari este trandafirul de cireș iulie .

Părintele trandafirului din iulie este prunul de vișine cometă Kuban, care i-a oferit cele mai bune calități și Pruna chinezească.

Caracteristică botanicălemn

Descrierea soiului de prune de cireș Trandafirul de iulie ar trebui să înceapă prin faptul că este o ortică timpurie cu dimensiunea arborelui compact. Coroana sa este rotunjită și ușor aplatizată, îngroșarea sa este medie. Ramurile sunt orizontale, se ramifică slab, trunchiul central este uniform. Frunzele sunt mari, de formă ovală, cu mai mult de 6 cm lungime, cu margini zimțate.

Soiul este parțial auto-fertil..

Calități gustativeiulie a crescut

La mijlocul primăverii, copacul este acoperit cu inflorescențe parfumate albe, și mai aproape de mijlocul verii, fructe galbene cu o nuanță roz coapte, acoperite cu o floare ușoară. Greutatea unei prune de vișine depășește 30 g, pielea este densă, pulpa gălbui este dulce și acru. Recolta se înmulțește inegal, fructele trebuie recoltate în mai multe treceri.

Piatra crește strâns în pulpa suculentă și este dificil de eliminat, cu toate acestea, acest lucru este tipic pentru toate tipurile de prune de cireș.

Beneficiile soiului

Grădinarii care au optat pentru trandafirul din iulie nu vor regreta, deoarece soiul are o serie de avantaje, și anume:

  • prima recoltă poate fi degustată după cel de-al treilea an de viață;
  • prunul de cireș se coace deja în iunie;
  • randamentul este bun și anual;
  • pruna de cireș este suficient de mare pentru specia sa;
  • soiul este rezistent la boli și îngheț;
  • dimensiunile compacte facilitează îngrijirea copacului și recoltarea.

Caracteristici în creștereaterizare

Este mai bine să începeți plantarea răsadurilor toamna, adăugând îngropări cu humus și potasiu-fosfor în groapa de plantare. Prunul de cireș ar trebui să fie format vara, scurtând crenguțele lungi tinere. Cand creştere în regiunile nordice, coroana trebuie să fie formată mai densă, altfel există riscul de înghețare a lăstarilor. La 10 ani de la plantare, este necesară întinerirea prunului de cireș.

Video despre creșterea prunului de vișine


Opinii: 72