» » S-au dezvoltat soiuri excelente de prune de cireș pentru grădinile regiunii moscova

S-au dezvoltat soiuri excelente de prune de cireș pentru grădinile regiunii moscova

prune de cireș în grădinile regiunii Moscova

Posibilitățile de reproducere și experimente de succes cu creșterea soiurilor de fructe au condus la faptul că timp de mulți ani a fost cultivată o întreagă galaxie de soiuri frumoase de prune de cireș pentru regiunea Moscova. Pentru condițiile climatice din zona de mijloc, soiurile de vișin rezistente la iarnă au fost crescute, capabile să reziste la frigul de iarnă, la căldura de vară, la scăderea temperaturii puternice în primăvară. Recolte impresionante sunt colectate în fiecare an. O prună minunată de vișine pentru regiunea Moscova, cele mai bune soiuri ale acesteia au primit cu succes o evaluare bine meritată de către grădinari ca fiind cele mai bune fructe din regiune.

Ce fel de prune de cireș creștem

S-a observat că fructele mari au un gust plăcut. La fel se întâmplă și cu prunul de cireș. Soiuri cu fructe mari și un bun indicator al rezistenței la îngheț.

Alycha Mara

prune de cireș MaraArbore cu creștere rapidă. Suferă ger. Iubește un loc însorit, luminos. Vara, când apa este stagnantă, este necesar să se scurgă solul, astfel încât excesul de apă să dispară. Fără aceasta, planta poate muri. Este indicat să-l plantezi pe loam. Fructele sunt rotunde, până la 23 gr. Sucos, galben strălucitor. Osul este greu de separat. Recoltarea în septembrie. După doi-trei ani de la plantare, dă rezultate bune. Produce recolte mari abia după 5 ani. Hectar soiuri de prune de vișine Mara dă 35 de tone. Polenizat cu alte soiuri. Nu se poate poleniza.

Cherry Traveller

cireș de prune CălătorSoi maturizat timpuriu, nepretențios. Rezistă la frigul de iarnă, rezistent la multe boli din zona în care crește. Inaltime medie. Coroana nu este prea densă, frunzele sunt de un verde pal, lucios. Înflorirea este strălucitoare, aroma din flori diverge zeci de metri în jur. Florile sunt albe, mari. Fructele sunt rotunde, de dimensiuni medii, cântăresc 20-30 grame, roșu-purpuriu, neted la atingere. Pulpă suculentă, galbenă dulce. Dificil de separat. În fiecare an, acest soi se mulțumește cu producții mari. Se adaptează la toate tipurile de sol. Preferă o zonă ușoară, fără vânt, cu ape subterane apropiate. Iubește loamul. Plantează primăvara.

Prune de cireș găsite

prune de cireș GăsitArbore nu mare, nu mic, de densitate medie, cu o coroană rotunjită, aplatizată. Mugurele se deschide cu două flori. Când sunt coapte, ramurile dense sunt acoperite cu fructe dese. Fructe medii până mari. Culoarea exterioară este roșu-violet, cu o culoare galbenă. Ei cântăresc 35 - 37 de grame. Pulpa este galbenă sau portocalie, densitatea pulpei este medie. Are un gust dulce și acru, proaspăt. Începe să dea roade la 3 ani. Ulterior, din pom se recoltează 30-40 de kilograme de recoltă. Un soi rezistent la temperaturi extreme și îngheț. Seceta tolerează aproape normal.

Prunul de cireș este polenizat, găsit în cruce cu alte soiuri. Potrivit pentru conservare.

Cadou Alycha către Sankt Petersburg

cireș cu prune cadou la Sankt PetersburgRămâne nevătămat la 30 de grade sub zero. Rezistă la schimbările de temperatură bine. Arborele nu este prea mare, până la 3 metri înălțime, răspândindu-se. Coroana densă. Frunze ovale de culoare verde deschis, barcă. Marginile frunzelor sunt modelate. Începe să dea roade de 4 ani. Se diferențiază cu o productivitate ridicată. Recoltarea este bună în fiecare an. Fructele sunt alungite, cântărind până la 20 de grame. Exterior portocaliu deschis. Sunt amintiți de bun gust. În interior sunt dulci și acri, carnea este fină fibroasă. Convenabil de păstrat, transportat.

Cormoniu de prune de cireș

prun columnarAcest soi conține tot binele pe care îl au multe soiuri de prune de cireș. Mic de statura. Coroana coloană. Arborele ocupă puțin spațiu. Crește până la 2,5 metri în sus. Soi rezistent la dăunători și boli. Se recoltează cu fructe mari în formă de ou. Fructe mov-violet, dens, dulce, acru Ripen în august. Recolta este transportabilă, potrivită pentru consumul proaspăt și conserve. Înflorește mai târziu decât toate soiurile. Dă recolta maximă din zona semănată. Există însă și un dezavantaj. Nu se auto-polenizează. Avem nevoie de alte soiuri de prune în apropiere pentru a ajuta la polenizarea acesteia.

Cort de cireș

cort de prune de vișineCopac mic, nu înalt. Se simte excelent în locuri însorite. Creșterea rapidă. Înflorește la mijlocul lunii aprilie. Începe să dea roade de 4 - 5 ani. Greutatea fructelor ajunge până la 40 de grame. Fructele sunt grele, mari. În interior au carne galben-verde. Poate fi recoltat pentru iarnă. Până la 35 kg sunt îndepărtați de obicei dintr-un copac. fructe. Se maturizează devreme, la începutul lunii iulie. Rezistă la îngheț. Soi auto-infertil, alte soiuri sunt necesare pentru polenizare. Îngheț în primăvară.

Nu foarte rezistent la sol uscat, crește slab fără cultivare.

Cherry Gek

gek de prune de vișineArbore rotunjit, cu creștere rapidă, cu o coroană de densitate medie. Florile sunt medii, cu petale albe. Poartă fructe în a doua jumătate a verii. Fructele sunt mari, cu o greutate de până la 35 de grame, au un gust dulce și acru. La exterior, fructele sunt galbene, elastice la atingere. În interior sunt galben închis. Oasele sunt greu de separat. Soiul este potrivit pentru toate tipurile de consum. Puternic, iarnă-rezistent. Rezistență crescută la condiții adverse. Polenizat încrucișat cu copaci din jur.

Cometa Kuban cu prune cherry

cometa Kuban cu prune cherryArbore slab. Coroana este rotundă, plată, cu frunze slabe. Fiecare mugur înflorește cu două flori de dimensiuni medii. Înflorește puternic. După înflorire, se recomandă hrănirea acestui soi cu compost. Ovarul apare în iunie. Fructele se înroșesc până la sfârșitul lunii iulie. Fără recuzite, ramurile se pot rupe de la greutate. Colectia completa in august. Fructele sunt mari - până la 45 de grame. Delicios, copt. Culoarea este roșie, visiniu. Pulpa este galbenă, are o aromă de caise. Soiul este bine transportabil. Există multe avantaje. Dezavantaj - se maturizează inegal.

Prune de cireș Rubinovaya

rubin de prune cherryFructe mari, roșu închis, rubin, până la 30 gr. Pulpa fibroasă este dulce și acru, cu aromă. Un copac de înălțime medie, cu o coroană largă, luxuriantă, ovală. Se maturizează devreme. Se cântă la începutul lunii iulie. Rezistă la vreme înghețată, uscăciune de vară. Soiul este rezistent la orice temperatură extremă.

Scoroplodnaya prune de cireș

prune de vișine devremeSoiul a fost importat din China. Poartă fructe în al doilea an după plantare. În ciuda altitudinii scăzute, depășește înghețurile nu numai în zona de mijloc, ci și în nord. Soi rezistent. Multă vitamina C. coroană largă, frunze întunecate. Cântă la sfârșitul verii.

Cometa Alycha Vladimirskaya

cometa Vladimir cu prune cherryUn copac cu o coroană largă, frunze rare. Fructele sunt ovale, ascuțite, visine. În interior există o pulpă dulce și acră de portocaliu închis. Recoltarea copacului, se coace în iulie.

Racheta Seedling Cherry

Cireșă cu prune de cireșăPăstrează înghețul până la -35, copac de mărime medie. Coroana este densă, răspândită, fructele sunt mari, până la 30 de grame. Culoare roșie, rotunjită, arătată. Productivitatea este ridicată.

Alycha Timiryazevskaya

prune de cireș Timiryazevskaya

Soiul a fost crescut la Institutul Timiryazev. Pruna de cireș crește până la 3 metri, coroana este largă, răspândindu-se. Arbore în formă de con, frunze slab. Nu prezintă boli fungice. Fructele sunt mici, roșu deschis, conic. Lăuntric, oasele sunt ușor separate. Se recoltează până la 30 kg.

Soi de cireș Auriu de sciți

ciori de prune de aur ScythiansCrescut de Academie numit după K.A. Timiryazev. Înălțime medie, aproximativ 2 metri, tip arbust. Coroana se întinde, rotunjită. Frunzele sunt mari, alungite, de culoare verde deschis, sfărâmate. Florile sunt albe când înfloresc. Fructele sunt mari, până la 36 de grame. Pulpa este galbenă, fibroasă. Topirea gustului dulce și acru Grad versatil prune de cireș Sciți de aur, potrivit pentru orice. Începe să dea roade de 4 ani. Produce o recoltă anuală bună. Fructele delicioase se coacă devreme. Tolerează bine înghețul.

Dezavantaje. Nu se polenizează. Trebuie să plantezi alte soiuri pentru polenizare. Tolerează prost transportul.

Toate soiurile enumerate de prune de cireș, care sunt bune pentru regiunea Moscovei, rezistă la frig și vânt. Cu caracteristici și abateri minore. În general, acestea sunt bine adaptate Rusiei noastre centrale. Dau randamente bune. Pot fi consumate, conserve, transportate. Sunt convenabile, utile și benefice. Aceste soiuri de prune de cireș au rădăcinat de mult timp în țara noastră. Locuitorilor și grădinarilor noștri de vară le place să le planteze.

Despre soiurile de prune de vișine din Rusia centrală - video


Opinii: 75