» » Descrierea și fotografia călătorului soiului de cireș

Descrierea și fotografia călătorului soiului de cireș

soi de prune de cireș CălătorMulți grădinari se întreabă ce fel de prune de cireș să folosească pentru plantare în grădina lor pentru a obține o recoltă bogată și sănătoasă. Alycha Traveller, o descriere a soiului și a cărei fotografie indică nepretenții, precum și o recoltă bogată și cu creștere rapidă, este perfectă pentru site-ul tău. Vă puteți răsfăța cu fructele preferate deja la mijlocul verii. Iar recolta de la ea este dulce și suculentă..

Descrierea și caracteristicile distinctive ale soiului

recoltare obișnuită abundentăSoiul de prune de cireș Traveller aparține hibrizilor de prune rusești. În aparență, copacul este scăzut și atinge trei metri înălțime, coroana sa este compactă și nu foarte densă. Frunzele de prune de cireș au o culoare verde-pal cu un capăt ascuțit. Florile care apar au dimensiuni albe și mari.

Trăsături distinctive:

 1. Fructele de pe copac au o greutate medie de 20-30 de grame. Pielea lor este netedă, roșu-purpuriu.mărimea soiurilor de prune Călător
 2. Este destul de dificil să separi osul de pulpă.
 3. Soiul de prune de cireș al călătorului este nepretențios în îngrijire și nu are preferințe speciale.

prune de ciresGrădinarii oferă următoarele caracteristici ale fructului:

 • în contextul prunului de cireș are o culoare portocalie, o structură fibroasă fină.
 • la jumătatea perioadei.
 • ceva timp după incizia fătului, acesta începe să se întunece.
 • gust ușor acru.
 • aroma este plăcută, delicată, se întinde pe o distanță scurtă.
 • os mic.

Pro și contra contra soiului

gradina tanaraÎnainte de a planta un copac, ar trebui să iei în considerare toate avantajele și dezavantajele acestuia. Printre avantajele soiului se numără:

 1. Toleranță bună la iernile severe.
 2. Aspect rapid al fructelor.
 3. Recoltare anuală.
 4. Nu răspunde la boli precum monilioza și clasterosporia.

Dezavantaje:

 1. Soiul nu tolerează vremea uscată.
 2. Conform descrierii foto a soiului de prune de cireș, călătorul arată că fructele coapte sunt mici.
 3. Pulpa este greu de separat de os.
 4. Deoarece florile încep să înflorească foarte devreme, adică pericolul înghețării lor în timpul înghețurilor de primăvară.
 5. Fructele de prune de cireș nu se păstrează mult timp.

Caracteristici de plantare și îngrijire pentru prune de vișine

plantarea răsadurilor de prune de cireșAcest soi de prune de vișine este potrivit pentru orice tip de sol, începe să fructeze timpuriu și încântă grădinarii cu o recoltă anuală. Cu toate acestea, există câteva caracteristici în plantarea și îngrijirea prunului de cireș Traveller care trebuie să fie luate în considerare:

 1. Pentru aterizare, cel mai bine este să alegeți locuri luminate unde nu va fi vânt puternic..
 2. Apele subterane din solul de plantare trebuie să se afle la cel puțin 1 metru de suprafață.
 3. O opțiune bună ar fi solurile ușor alcaline, loamy..
 4. Plantarea prunului de cireș este cel mai bine primăvara.

Dacă plantați răsaduri toamna, atunci este posibil să nu aibă timp să se înrădăcineze și să nu reziste la îngheț și frig.

Cum să alegi răsadurile

Cel mai bine este să cumpărați răsaduri anuale obținute prin creșterea rădăcinilor sau butași. Au capacitatea de a se recupera după înghețarea coroanei..

Când achiziționați puieți, trebuie să acordați atenție sistemului lor de rădăcină, acesta ar trebui să fie bine dezvoltat și format. De obicei, rădăcinile unor astfel de răsaduri cresc prin recipientul sau punga de plastic în care sunt depozitate..

Soiuri polenizatoare

polenizare cu prune de vișineAlych Călătorul poate fi numit un soi autofertil. Totuși, pentru a obține o recoltă bogată, veți avea nevoie de alte soiuri plantate în apropiere. Cel mai bun polenizator pentru prunul de vișine Traveller va fi o varietate de prune rusești sau chinezești, precum și pruna timpuriu.

Cireșul în sine Călătorul poate deveni un polenizator excelent pentru alte soiuri de prune de cireș.

Cum să-i pese

floare de cireș în țarăÎn ciuda faptului că această varietate de prune de cireș aduce o recoltă anuală, merită să aveți grijă de copac. Acesta este singurul mod de a-l păstra mult mai mult și de a obține o recoltă tot mai bogată. Planta necesită udare, hrănire și prelucrare periodică de la dăunători.

Cum se taie pruna de cireș

aranjament dens de fructeAcesta este un pas foarte important în îngrijirea plantelor. Datorită tăierii, copacul este protejat de diverse boli, crește și se formează mai bine, iar randamentul crește. În primul an după plantarea plantei, aceasta trebuie tăiată cu 1/3 parte. După efectuarea unor astfel de manipulări pentru a îmbunătăți aspectul și pentru a se asigura că lumina soarelui ajunge la întreaga plantă..

În timpul toamnei și primăverii, este necesar să se taie toate ramurile bolnave, uscate și strâmte..

Hrănirea plantelor

Dacă s-a turnat gaura de răsad îngrășăminte organice, apoi în următorii doi ani pomul nu are nevoie de hrănire. Ca îngrășăminte se folosesc humus, compost, gunoi de grajd, sare.

Cum să asigurați o udare adecvată

Acest soi de prune de cireș nu îi place solul foarte umed, cu apă stagnantă. Prin urmare, trebuie să apăzi des, dar în cantități mici. Pe măsură ce copacul crește, volumul de apă crește de la 2 la 6 găleți. Reduceți cantitatea de apă în timpul sezonului ploios.

În timpul iernii, planta nu necesită udare, ci dimpotrivă, pentru a evita stagnarea apei, este necesar să săpați caneluri speciale de drenare în care va merge toată apa inutilă.

Descrierea și fotografia soiului de prune Cireșul indică o natură fără pretenții, o recoltă bogată și posibilitatea de a planta răsaduri în orice sol. Cu o îngrijire adecvată și asigurarea răsadurilor cu toate elementele utile, vă puteți oferi o recoltă timp de mai mulți ani.

Cum să plantezi prune de cireș - video


Opinii: 116