» » Idei pentru un duș de vară în țară

Idei pentru un duș de vară în țară

Organizarea unui duș de vară în țară necesită nu numai abilități practice în organizarea unui sistem de alimentare cu apă, ci și un simț al stilului, altfel această clădire va ieși clar în evidență de mediul înconjurător prin apariția sa pe site. Acest articol conține câteva idei care vă pot ajuta să decideți cum să vă închideți spațiul de duș privat și cum să îl faceți frumos..

Idei pentru un duș de vară în țară

1. Zid local de piatră.
2. Sit - din pietre locale - fisurile sunt umplute cu ciment.
3. Arc de duș cu apă rece și caldă reglabilă.

Idei pentru un duș de vară în țară

4. Camera de duș este fixată într-o parte de peretele clădirii existente, iar celălalt perete este construit suplimentar.
5. Cârligele de fier pentru haine ajută nu numai la atârnarea hainelor, ci și la depozitarea unui costum de baie aici pentru o perioadă scurtă de timp.
6. Pe butoaie vechi, puteți pune haine murdare pe care le-ați luat după grădinărit sau obiecte pe care nu doriți să le udați (de exemplu, un elastic pentru păr).
7. O baie din piatră solidă este foarte scumpă, dar incredibil de șic..
8. Un perete poate fi de asemenea placat cu plăci care contrastează cu culoarea peretelui..
9. Pietrele locale mari din camera de duș pot fi folosite pentru depozitarea hainelor și prosoape.
10. Un duș poate fi amenajat într-un spațiu deschis dacă locuiești departe de vecini. De exemplu, la un copac vechi.
11. Decorațiunile din țeavă de răchită arată spectaculos și natural - astfel rezolvați problema nepotrivirii stilului dintre natură și instalațiile sanitare moderne..

Idei pentru un duș de vară în țară

12. Pardoselile din lemn vor face dușul petrecerii dvs. preferate în țară. După cum știți, senzațiile tactile ne afectează mult dispoziția și spiritele bune.

Idei pentru un duș de vară în țară

13. Un duș într-o zonă de beton împrejmuit printre păpușii densi va fi o mișcare foarte eficientă de design.Aici puteți instala o bancă de lemn pentru haine și prosoape..


Opinii: 124