» » Idei interesante pentru o zonă de grătar modernă și practică

Idei interesante pentru o zonă de grătar modernă și practică

zona de recreere cu grătarOdată, o cabană de vară era asociată numai cu sere, paturi și vizite pentru probleme de rutină pentru întreținerea grădinii. Cu toate acestea, astăzi, proprietarii de parcele private preferă recreerea în aer liber pentru a lucra, așa că își aranjează bunurile în toate felurile posibile, pentru a putea aduna cu prietenii din curte, să gătească mâncare la foc deschis și să aibă doar o perioadă confortabilă.. Gratar cu gratar

- în articolul nostru!

zonă în aer liber cu grătarFocul a purtat întotdeauna o funcție de unificare. Familiile s-au adunat în jurul lui ca să se încălzească, să gătească mâncare și să asculte crăpăturile suflante ale ramurilor din flacără. Este o modalitate excelentă de a scăpa de stres după o zi grea și de a vă relaxa complet..

grătar în țarăAstăzi, grătarul nu mai este un lux pe care l-am văzut în filmele americane. Acesta este un dispozitiv accesibil care poate fi instalat chiar și în cele mai mici zone, dar care îți poate schimba radical viața..sufragerie deschisă cu grătar

Pentru ce este un cuptor de grătar??

Dispozitivul are două funcții principale. Pe de o parte, servește pentru gătit pe foc în aer liber, iar pe de altă parte, este o unitate socială care servește ca loc de adunare pentru familii și prieteni. Acesta este un fel de șemineu în aer liber și grătar într-o clădire, protejat doar de vânt și ploaie. În plus, cuptorul este închis cu uși, astfel încât nu poți fi frică să fii aproape în timpul gătitului sau miros de fum.

mic complex pentru recreerea familieiZona de grătar este decorarea oricărei zone în care vă puteți petrece bine după grădinărit. În plus, nu este nimic mai bun decât să pregătești un fel de mâncare afumată pe foc în cuptorul tău și să împarți această masă cu familia ta..

Puncte generale

Cel mai adesea, zona de grătar constă dintr-o sobă, mobilier, un șopron sau un foișor și alte atribute selectate într-un stil similar. Copertina protejează de vreme, iar fotoliile confortabile vă permit să le aranjați confortabil pe cei prezenți.

odihnă confortabilă în zona deschisăCu cât ești mai mult în aer liber, cu atât te vei simți mai bine. Aducerea în viață a bună tradiție a adunărilor periodice de familie de către foc va fi o soluție excelentă pentru întărirea legăturilor de familie și a armoniei spirituale..

zona de recreere cu grătar lângă casăDacă problema lipsei de spațiu liber pentru dvs. este o margine, atunci puteți utiliza versiunea mobilă a cuptorului de grătar. Acestea pot fi instalate oriunde și apoi pliate și depozitate. Sunt mai ieftine decât opțiunile staționare și ocupă mult mai puțin spațiu. Cu toate acestea, cuptoarele mobile nu au o funcție de extracție a fumului, iar funcționalitatea lor este foarte limitată..gratar sub un baldachin

Alegerea unui loc pentru cuptor

zonă mare de recreere cu grătarAlegerea locației trebuie abordată cu atenție. Pe lângă combinația obligatorie a zonei cu peisajul din jur, ar trebui să acordați atenție următoarelor lucruri:

  1. Prezența unui acoperiș joacă un rol imens, deoarece baldachinul te face independent de surprizele meteorologice..
  2. Este de dorit că cărări de grădină dus în zona de grătar.
  3. Lasă loc pentru masa și scaunele de luat masa.
  4. Fumul nu trebuie aruncat în zona de recreere sau loc de joacă.
  5. Nu instalați soba în apropierea casei, sub copaci și lângă tufișuri pentru a reduce riscul de incendiu și, de asemenea, lângă gardul unui vecin pentru a evita posibile conflicte.
  6. Cel mai bine este să construiți un site pentru întreaga zonă de grătar, pentru a nu strica gazonul.
  7. Toate substanțele inflamabile trebuie îndepărtate.

design originalDe multe ori vei fi în zona de grătar seara, de aceea va fi necesară o iluminare suplimentară. Lanterne portabile atârnate de copaci, ghirlande LED și lămpi sunt potrivite pentru acest lucru..

Exemple de modele de cuptor la grătar

colț de odihnă în țarăZona pentru B-B-Q ar trebui să se potrivească în stil și materiale cu peisajul din jur. Dacă site-ul este decorat cu scânduri, iar acoperișul din lemn al foișorului se ridică deasupra capului, atunci elementele din jurul sobei trebuie să fie decorate și cu lemn. Cu toate acestea, nu uitați că, datorită riscului crescut de incendiu al unei astfel de clădiri, vor fi necesare impregnări speciale de protecție..

gratar minimalistPlacarea din piatră a sobei și decorarea zonei de ședere cu dale vor arăta armonios dacă există statui din piatră, poteci pavate și diverse obiecte din piatră în grădină.

Grătar pentru animale sălbaticePlacarea din cărămidă este o altă modalitate distractivă de a decora spațiul din jurul sobei. Cel mai bine este să luați pentru a ridica diferite nuanțe.

zona de recreere multifuncționalăDacă pereții clădirii principale sunt vopsiți în alb, atunci decorați zona de grătar în aceleași culori. Oțelul inoxidabil lucios se potrivește perfect cu suprafața lustruită a mesei colorate cu lapte.

design modern al zonei de agrementFanii unui design modern în stil de înaltă tehnologie ar trebui să acorde atenție la placarea MDF cu panouri din film lucios din PVC. Unghiurile ascuțite de toate formele, minimalismul în detalii și luciul din oțel al sobei creează o impresie de cost ridicat la un cost relativ redus și, de asemenea, fac ca designul să fie ultramodern.

grătar de înaltă tehnologiePuteți instala un cuptor la grătar oriunde, chiar dacă nu aveți propriul site. În acest caz, aderența unei sobe staționare pe unul dintre pereții casei nu poate fi evitată, prin urmare, abordarea serioasă a problemei siguranței la incendiu.

gratar la pereții caseiÎn orice caz, acest atribut la modă și practic al unei case private va aduce un plus de confort în viața de la țară și va permite întregii familii să se bucure de mâncarea delicioasă gătită pe cărbuni..

Idei la gratar in tara - video


Opinii: 75