» » Cabana in stil provence: idei de decor

Cabana in stil provence: idei de decor

Provence

Farmecul de vară al Franței, nuanțe pastelate

iar confortul, în forma sa originală, va aduce acasă accesorii și tehnici decorative în stilul Provence.

În prezent, câștigă popularitate incontrolabil datorită celor două avantaje ale sale. Provence schimbă în mod radical atmosfera căminului, aducând note ușoare și proaspete, fără a necesita costuri financiare mari.

Provence

Principalele semne ale Provence clasice sunt culorile pastelate, desenele de flori, lemnul natural și o abundență de numeroase articole de decor mici: caschete, vaze cu flori, figurine, coșuri de răchită și perne.

Provence

Fiecare lucru este selectat cu sentiment și este ceva original, poate chiar unul de un fel. Bătrânii moderni de mână pot găsi foarte multă muncă aici..

În orice vază, oglindă sau pictură există o estetică specială, franceză, pentru care mulți cumpără nici măcar altele noi, ci antichități originale.

Sala de mese Provence

În reproducerea stilului Provence din vremea noastră, ei sunt cel mai adesea vinovați de trei lucruri: absența completă a sculpturilor și modelelor din stuc și a unui exces de modele florale. De asemenea, o politică de culoare inexactă.
Dintre următoarele opțiuni de culoare, ar trebui să alegeți doar una: tonuri pastelate pe alb, tonuri pastelate pe culoare (roz, azur), paletă tropicală sau restricție în limba engleză. Acesta din urmă este dominat de culorile naturale ale materialelor: lemnul, lutul, marmura și piatra..

Provence

Provence are acum mai multe soiuri. Primul -Provence original. Nu există loc pentru mobilier din PAL, ferestre din plastic și Ikea. Astfel de cea mai dificilă opțiune, dar impresia creează, de asemenea, cel mai bun, mai bun și mai luminos decât din alte stiluri.

Proveniență modernă

A doua opțiune este Provence modern. Aici, un fel de amestec este creat dintr-un nou tavan extensibil cu modele florale și aranjamentul clasic al mobilierului din casele franceze. În dormitor, de exemplu: un pat, o toaletă obligatorie cu un otoman, un sertar și o mică garderobă.
Compromisul se referă cel mai adesea la materiale - „mobilierul din lemn” din PAL este vopsit în alb, perdelele nu sunt realizate din lenjerie grosieră, ci sintetice.

Provence minimalist

A treia variantă a Provence -minimalistă. Uneori poate fi confundat cu stilurile scandinave, dar cel mai adesea este dat de lucruri mici - un abajur cu trandafiri, vase de lut în bucătărie, scaune clasice franceze.
Cel mai adesea, acest stil este utilizat în bucătării, combinând o decorativitate evidentă cu funcționalitatea de care are nevoie atât de mult acest spațiu de lucru..

Bucătărie Provence

De asemenea, trebuie adăugat faptul că schema de culori standard a alb-roz-albastru-Provence nu este regula, compozițiile luminoase, suculente sunt de asemenea binevenite împreună cu culorile dezactivate..

Provence

Regulile de aur ale Provence:


1. Interior ușor, mobilier minimal, decorare cu țesături.
2. O abundență de materiale albe, naturale și mici articole de decor.
3. Cele mai comune articole de decor: tacamuri etnice, oglinzi în rame de lemn, sfeșnice elegante și sculpturi.
4. Provence are nevoie de atenție la detalii precum aerul.

Provence

Provence


Opinii: 195