» » Cum să decorați o casă pentru noul an

Cum să decorați o casă pentru noul an

Anul Nou este la colț! Este timpul să vă decorați casa. Dar este recomandabil să intri în atmosfera festivă într-o bună dispoziție, iar mulți dintre noi avem încă povara grijilor din anul care iese.

Decorăm casa pentru Anul Nou
Decorăm casa pentru Anul Nou

Ascultați muzică bună, urmăriți un film de Anul Nou, scoateți decorațiunile bradului de Crăciun: în general, intrați în spiritul viitoarei vacanțe. În același timp, vă puteți da seama ce aveți deja și ce altceva trebuie să cumpărați. Casa ar trebui să fie îmbibată de farmecul vacanței, ceea ce înseamnă că totul în ea ar trebui decorat în același stil de Anul Nou..

Decorăm pomul

În mod tradițional, vom începe decorarea festivă a casei cu un brad de Crăciun.

Să începem să decoram casa cu un brad de Crăciun
Să începem să decoram casa cu un brad de Crăciun

Primatul printre decorațiunile pomului de Crăciun este încă deținute de bile, dimensiunea cărora trebuie să se potrivească cu siguranță dimensiunii pomului. Mai mult, trebuie să le agățați prin cel puțin o ramură, lăsând loc altor decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

Mingile alternează cu alte jucării. Fotografie de pe site-ul animal-store.ru
Mingile alternează cu alte jucării. Fotografie de pe site-ul animal-store.ru

Dar bile cu bile (mulți decorează în mod tradițional bradul de Crăciun cu ele), dar, în caz contrar, hai să încercăm să ne îndepărtăm de canoanele acceptate, împodobind regina anului cu arcuri și pene (boas), panglici și pandantive, flori artificiale și mărgele, jucării și suveniruri pentru copii! Dintr-o dată aveți jucării pentru copii bătrâni care se află în podul țării: soldați, caschete, arici, mini-păpuși și cai - dați-le o viață nouă! Pictează cu vopsea aurie sau argintie și adaugă stil retro frumuseții de Anul Nou.

Decorarea pomilor de Crăciun în stil retro
Decorarea pomilor de Crăciun în stil retro

Dacă decorați un copac folosind pene, așezați mini copaci de Crăciun drăguți de la ei în jurul lui. Și dacă ți-ai decorat frumusețea cu flori artificiale sau arcuri, creează un mediu de stil în jurul ei cu mini copaci de Crăciun decorați în același mod. Acum, în magazine există o astfel de abundență de diverse modele, încât veți ridica cu siguranță ceea ce aveți nevoie.

Decorarea camerelor

Când decorați camerele, nu uitați să respectați un singur stil de decorare a casei. Doar această regulă nu se aplică pepinieră - puteți experimenta în conținutul inimii voastre. Decorațiunile delicioase de Anul Nou sunt mereu la modă: mere, mandarine și portocale învelite în folie, bomboane în „haine” strălucitoare, prăjituri de turtă și prăjituri cu glazură colorată.

Decor de mandarină
Decor de mandarină

Puteți construi piramidele din fructe, le puteți decora cu tinsel și serpentină sau puteți face astfel de oameni de zăpadă delicioși de Anul Nou din mandarine.

Om de zăpadă delicios
Om de zăpadă delicios

Este destul de indicat să așezați în fiecare cameră o vază umplută cu dulciuri și mandarine amestecate cu bile de plastic de Crăciun..

Hol și coridor

Este întotdeauna plăcut să primiți felicitări de la cei dragi. Atașează afișe colorate cu inscripții pline de umor și felicitări de Anul Nou pe hol.

Decor de Anul Nou pentru hol
Decor de Anul Nou pentru hol

Chiar la intrare, agățați clopoței sau clopote de vânt, astfel încât să vă anunțe despre sosirea oaspeților. Decorați pereții coridorului cu pandantive realizate din decorațiuni pentru bradul de Crăciun și prăjituri glazurate plate.

Decor de Crăciun comestibil
Decor de Crăciun comestibil

Agățați frumos ramuri de conifere frumos de-a lungul pereților coridorului, decorați-le cu moderație în același stil în care ați decorat copacul.

hol

În camera principală a casei, avem deja un brad decorat de Crăciun, posibil înconjurat de mici copaci de Crăciun. Din proiectarea acestei oaze festive și „dans”, decorarea sălii în același stil (detalii despre decorul festiv al camerei de zi sunt descrise în articolul „Cum să decorați sala într-un mod original pentru Anul Nou„). Și vă voi prezenta o fotografie cu mai multe idei frumoase, din care puteți atrage inspirația de Anul Nou pentru decorarea sălii..

Ușor și blând
Ușor și blând

Lângă bradul de Crăciun, ca și cum ar fi pudrat de ger, blana albă de zăpadă arată frumos.

Decorul de Anul Nou al camerei de zi. Accent - alb
Decorul de Anul Nou al camerei de zi. Accent - alb

Alb, auriu, verde și roșu - culori clasice de Anul Nou.

Anul Nou clasic
Anul Nou clasic

Ei bine, am ales ideea potrivită?

Dormitor

Realizați un decor exclusiv dormitor! Turnați apa într-un bol lat transparent, ușor nuanțat-o cu permanganat de potasiu sau acuarele. Și lansați bărcile acolo de la lumânări cu pilule aprinse. Compoziția va arăta uimitor dacă adăugați capete de flori tăiate în apă și stropiți sclipici.

Lumânări plutitoare Fotografie de pe amocasio.com
Lumânări plutitoare Fotografie de pe amocasio.com

Și prin fixarea mai multor lumânări cu sârmă flexibilă, puteți realiza candelabre de perete pentru dormitor și chiar un „candelabru medieval”. Doar fii atent cu focul ...

Camera copiilor

Cel mai sigur decor pentru o creșă va fi decorațiunile de hârtie și afișele de perete cu un decor de Anul Nou. De asemenea, în pepinieră, crenguțele de molid în „îngheț” sau „zăpadă” sunt potrivite, dar nu este recomandat să pui acolo un copac mare - copiii îl pot răsturna în timp ce se joacă. Înfășurați mobilierul copilului cu tinsel și ghirlanda Faceți pandantive „zăpadă” înfășurând bile de bumbac cu fire lungi sau mărgele.

Decorăm pepinieră pentru Anul Nou. Fotografie de la happyymodern.ru
Decorăm pepinieră pentru Anul Nou. Fotografie de la happyymodern.ru

Copiii noștri sunt talentați prin natură, așa că dă frâu liber imaginației copiilor. Arăți - și ei te vor învăța ceva!

Bucătărie

Haideți să punem o dispoziție festivă în bucătărie, apoi vom avea o astfel de masă de Anul Nou încât vă veți linge degetele. Cumpărați șervețele, prosoape, fețe de masă, farfurii, pahare și vaze în stilul de Anul Nou! Din fericire, acum toate acestea sunt vândute în magazine și sunt ieftine..

Setarea tabelului de Anul Nou
Setarea tabelului de Anul Nou

Decorați perdelele de bucătărie cu buchete de mici bile albastre care imită struguri. Lipiți fulgi de zăpadă colorați pe geam. Transformă rafturile și dulapurile de bucătărie cu coroane de brad și tinsel. Și câteva jucării de Revelion atârnate pe pereți vor adăuga aroma dorită întregului interior al bucătăriei..

Ferestre și oglinzi

Ca o variantă a decorațiunii ferestrei standard, propun să fac „jaluzele” de Anul Nou din panglici din satin luminos, pe capătul inferior al căruia sunt fixate bile, arcuri sau stele. Sau decorați perdelele conform tradiției: ghirlande, fulgi de zăpadă și decorațiuni de Crăciun.

Decorăm ferestrele cu bile și panglici. Fotografie de pe site-ul cdn3.roomble.com
Decorăm ferestrele cu bile și panglici. Fotografie de pe site-ul cdn3.roomble.com

Pictați ochelari și oglinzi în casă cu modele sau stele înghețate, folosind pastă de dinți obișnuită sau acuarele.

Stele de pe geamul ferestrei
Stele de pe geamul ferestrei

Copiii adoră mai ales să facă acest tip de muncă. Fiica mea deja își scoate limba din stresul creativ :)

coroană de Crăciun

O coroană de Crăciun este o necesitate pentru a vă decora ușa din față!

Coroana de Crăciun pe ușă
Coroana de Crăciun pe ușă

Această tradiție minunată ne-a venit din Europa. O coroană pe ușă înseamnă: „Bine ați venit, sunteți întotdeauna binevenit aici”. Trageți o coroană de Crăciun din crengile de brad sau cumpărați-o în magazin.

Iluminat

Acum hai să ne cufundăm în atmosfera unui basm și să creăm iluminare de Anul Nou în camere. Aici nu te poți descurca fără ghirlande LED, lămpi de Anul Nou. Din fericire, alegerea lor este atât de mare încât imaginația noastră are unde să se plimbe în aer liber.

Iluminat de Crăciun
Iluminat de Crăciun

Gândindu-vă la decorul de Anul Nou al camerelor, nu uitați de designul exterior al casei de țară. Decorați deschiderile de ferestre, acoperișul, pridvorul și fațada cu fulgi de zăpadă strălucitori, stele și diferite figuri. Folosiți lumini de neon, șiruri LED și multe altele.

Decorăm casa afară. Fotografie de pe site-ul etotdom.com
Decorăm casa afară. Fotografie de pe site-ul etotdom.com

Cum aveți de gând să vă decorați casa pentru sărbătorile de Anul Nou? Aveți idei deosebit de originale? Distribuie cu noi, te rog!

Fotografii folosite de pe site-uri: mega-mir.com și interiorizm.com


Opinii: 112