» » Transplantul unui decembrist sau al unui brad de crăciun

Transplantul unui decembrist sau al unui brad de crăciun

Transplant video al unui brad de Decembrist sau al Crăciunului. Cum se transplantează corect un schlumberger (zygocactus). Ce sol este necesar pentru transplantarea unui Decembrist, în care ghiveci este mai bine să transplantăm un brad de Crăciun. Procesul de transplant al decembristului este prezentat.

Transplant Decembrist (Crăciun) - video

Video

Vă oferim să vedeți cum trebuie să transplantați un cactus forestier Schlumberger (Decembrist sau Rozhdestvennik).

Pentru a transplanta Decembrist acasă, luăm un amestec ușor de pământ, care, prin proprietățile sale, este permeabil la apă și aer. Cactusul forestier trebuie transplantat în sol cu ​​frunze ușoare. Arborele nostru de Crăciun este acum în turbă, așa că înainte de primul transplant, îndepărtăm parțial cât mai mult din vechiul substrat, dar încercând să nu deterioram rădăcinile. Nu este nevoie să curățăm tot pământul vechi - eliminăm doar ceea ce se separă ușor.

Când transplantăm, luăm oala cu un diametru de câțiva centimetri mai mare decât precedentul, iar în partea de jos trebuie să turnăm un strat de drenaj de pietricele sau argilă extinsă, astfel încât excesul de apă să părăsească oala fără probleme. Completăm un strat mic de pământ, punem planta împreună cu resturile unei comă de pământ și începem să adăugăm pământ. Substratul trebuie presărat uniform pe întregul perimetru al ghiveciului, astfel încât bradul nostru de Crăciun să stea încrezător. Puteți atinge părțile vasului, astfel încât pământul să se așeze mai bine, dar nu trebuie să zdrobiți prea mult pământul.

Ei bine, asta este. Spre deosebire de cactusul deșertului, un pom de Crăciun acasă necesită mai multă umiditate, așa că trebuie să-l udi o zi mai târziu (maxim două) după ce stratul superior se usucă.


Opinii: 91