» » Anul nou, cu un nou decor de brad de crăciun de la seedpost.ru!

Anul nou, cu un nou decor de brad de crăciun de la seedpost.ru!

Nu știu de unde a venit, dar în fiecare an nou încerc să cumpăr cel puțin un nou decor de brad de Crăciun. Cine a spus-o, unde am auzit-o - nu-mi mai amintesc. Dar, în primul rând, este plăcut să mergi la magazinele colorate de Anul Nou și să alegi cadouri nu numai pentru alții, ci și pentru iubitul tău. Și în al doilea rând, este un fel de omagiu pentru a intra în noul an cu noi evenimente plăcute, noi cunoștințe cu oameni interesanți. De multe ori ne așteptăm la un fel de miracol supranatural din Anul Nou și nu observăm că în fiecare zi se întâmplă minuni în jurul nostru. Principalul lucru este să le puteți observa..

Pe Seedspost.ru, se pare că există chiar decorațiuni pentru pomul de Crăciun și pentru casă pentru Anul Nou. Ghirlandele din ratan au fost o surpriză completă pentru mine. Mobilierul din ratan, fie că este în țară sau într-un apartament, este un vis pentru mine! Și dacă mobilierul nu se mai încadrează în designul apartamentului meu cu o cameră, atunci ghirlandele ar putea să-l decoreze pentru sărbători.
Mi-a plăcut curatul alb ghirlandă.

Ghirlanda albă

Și o ghirlandă Acvamarin.

Acvamarin

Pentru cei cu copii mici, se va potrivi o ghirlandă colorată Amesteca.

Amesteca

Sau o ghirlandă De foc.

De foc

Formele frumoase rotunde, culorile superbe și strălucirea moale vor face ghirlanda să se încadreze în orice interior sau sărbătoare. Gama de utilizare a ghirlandelor de ratan thailandeze este incredibil de mare: ca lumină de noapte într-o cameră pentru copii, ca element al interiorului într-o cameră de zi sau dormitor, ca oglinzi iluminatoare, ca element al unui decor festiv de masă, ca decorațiune pentru bradul de Crăciun ... și multe altele! Ghirlanda tailandeză îți va decora casa, va adăuga stil și confort interiorului tău!

Și sunt și aceleași ghirlande, dar din fire și deja de alte culori..
Ghirlanda de fire Gumă de mestecat.

Gumă de mestecat

Delicat Sufleu.

Sufleu

ȘI Primavera (sau primăvară din italiană).

Primavera

Multicolor Neon.

Neon

Ghirlandele de bile din bumbac realizate manual vor oferi împrejurimilor un sentiment de sărbătoare și magie! Lumina moale de casă și confortul acestor lanterne thailandeze vă vor aduce bucurie și o dispoziție neobișnuită! Sunt ecologice, nu se încălzesc, au o culoare bogată care nu se estompează în timp. Perfect atât pentru o cameră pentru copii, cât și pentru decorarea interiorului unei case, o masă de nuntă, un restaurant, un foișor din țară etc..
Ghirlandele din ratan și fir sunt alimentate cu baterie și electrice. Este foarte convenabil să-l scoți pe baterii și să decorezi bradul de Crăciun din grădina ta, fără să-i furnizezi energie electrică și fără să trimiți cablurile de extensie.
Mai rămâne foarte puțin până la Anul Nou, timpul va zbura foarte repede! Gestionați-vă să vă decorați apartamentul sau casa cu astfel de ghirlande neobișnuite!

Recomanda!

Magazinul online Seedspost.ru vă invită să vă familiarizați cu catalogul Casă confortabilă, unde puteți alege și cumpăra produsele preferate, inclusiv pentru decorarea casei dvs.!


Opinii: 75