» » Interior de anul nou diy

Interior de anul nou diy

Am realizat întregul interior de Anul Nou cu mâinile noastre nebune.

Meşteşuguri

Adulții și copiii sunt fericiți -
Cele mai bune vacanțe de pe planetă:
Anul Nou vine în casă,
Să ai fericire în el.
Vor fi povești și cadouri.
Și toată lumea este fierbinte de la concursuri.
Vor fi un copac, zăpadă, prieteni.
Și vesel tu și cu mine!

Principalul decor al interiorului nostru de Anul Nou a fost un brad de Crăciun din carton - o surpriză cu cadouri în interior.

Cum să faci un astfel de brad de Crăciun din cutii de carton:


Luăm cutii de carton de diferite dimensiuni, lipim cu hârtie, de preferință alb, apoi pictăm cu vopsea, cel mai bine cu guașă. Apoi puneți cadouri în fiecare cutie și semnați fiecare cutie pentru care este pregătit acest cadou. Când toate cadourile sunt ambalate, puteți pune bradul de Crăciun împreună, punem casetele începând cu cel mai mare și terminând cu cel mai mic. În vârful bradului nostru de Crăciun, desigur, există un asterisc. Steaua este tăiată din carton alb și apoi pictată în vopsea.
Și pe bradul de Crăciun au atârnat jucării pe care le-au făcut cu propriile lor mâini.

Totul este gata, iar bradul nostru de Crăciun magic de Revelion va aduce multe surprize.

copac de carton


Acum dorim să împărtășim o clasă de master cu unele dintre decorațiunile noastre de Crăciun care atârnă de pomul de Crăciun..

Aproape toate jucăriile noastre sunt făcute dintr-un sul de hârtie igienică..


Cum să faci un fulg de zăpadă.


Luăm două tambururi din hârtie igienică, vopsim pe interior și exterior cu vopsele.

bobina

De îndată ce se usucă, pliați bobina pe jumătate și trageți linii de aproximativ 1 cm.

bobina

Apoi tăiem linia cu foarfeca și o îndreptăm puțin, obținem astfel de ovale ascuțite.

ovaluri

Acum luăm lipici și lipim astfel încât să obținem o floare mică.
floare
Ei bine, pentru a părea un fulg de zăpadă, lipim încă câteva ovale deasupra, aici, așa cum funcționează fantezia, puteți veni cu multe opțiuni diferite, deoarece fulgii de zăpadă sunt diferiți.
fulg de nea
Și pentru a face sclipirea fulgului nostru de zăpadă, puteți decora cu diferite strasuri, margele, tot ceea ce aveți la îndemână.
fulg de nea
Fulgul de zăpadă este gata.

Puteți face o floare atât de frumoasă dintr-un sul de hârtie igienică și să o agățați de un brad de Crăciun.

Pentru aceasta avem nevoie de 2 bobine.
Bobinele

Împărțim o mulinetă în două părți inegale, una este mai mare și cealaltă mai mică, iar din a doua tambur tăiem înălțimea suplimentară de 3 cm. Și astfel obținem trei cilindri de dimensiuni diferite.

Și acum pe trei cilindri tragem dinții ca o coroană. Măsurăm 1 cm de jos și apoi tragem dinți. Acum luați foarfeca și ciopliți-ne coroana.

Bobinelebobina
De asemenea, trebuie să îndoiți lateralele dinții în doi cilindri, care este mai mic și mai mare, iar în cilindrul din mijloc, îndoiți dinții spre interior.
Și pentru a ne asambla floarea într-un întreg, trebuie să tăiem cel mai mare și cel mai mic cilindru într-un singur loc.
floare
Acum o adăugăm ca o piramidă. Mai întâi, luăm o coroană mai mică, apoi punem cea mai mare în ea, și apoi cea mai mică.
floare
Asta e tot ce s-a dovedit ca această floare. Opțional, puteți picta cu vopsele. Katyusha noastră a vrut să o facă galbenă și a pictat-o ​​în galben.
floarefloare

O altă jucărie de brad de Crăciun - o floare de o formă diferită și, de asemenea, dintr-o bobină.

Această jucărie de brad de Crăciun va avea nevoie de 3 bobine.
Desenați o mulinetă așa cum se arată în fotografie
Bobinele
Pe cea de-a doua tambură tragem cuișoare de 2,5 cm lungime, iar de la al treilea tambur tăiem un inel de 1,5 cm înălțime și tragem catei de 1 cm. Scoatem cuișoarele din toate cele trei bobine, iar pe primul tambur există și un mod de bandă cu un cuțit de papetărie. Am tăiat a doua și a treia bobine într-un singur loc. la prima și a treia bobină, îndoiți dinții în părțile laterale.
pregătirea sunetului
eboșe

Acum îl plasăm pe cel de-al doilea în interiorul primei tambururi, iar între primul și cel de-al doilea îl plasăm pe cel mai mic. Totul este gata, rămâne doar să pictezi.

floare
Ca întotdeauna, ajutoarele mele mă ajută, vopsesc cu atenție roșu.
asistenți
Încă o floare gata.
floare terminată
Și am făcut o mulțime de decorațiuni diferite pentru bradul de Crăciun dintr-un sul de hârtie igienică..
decorațiuni de Crăciun

 
Am realizat simbolul Cal al anului 2014.
Calul Papier-mâché.

Vom avea nevoie de ziar, fir, ac, hârtie, fire, pastă și vopsele..

Cu ajutorul unui ziar facem părți separate ale corpului calului (tors, picioare, gât și cap), fixăm fiecare parte cu fire, apoi coase toate părțile corpului.

schemă


Modelul de cal este gata. Acum rupem hârtia în bucăți mici și folosim pasta pentru a lipi calul cu bucăți de hârtie treptat și în mai multe straturi. Apoi lăsăm până se usucă complet.

Cum se face o pastă: luăm apă și făina în proporții egale și amestecăm până la netezire, astfel încât să nu existe buline, apoi punem la foc, aducem la fierbere, amestecând constant și eliminăm. Când se răcește, simți-te liber să te apuci de muncă.


Când calul este uscat, puteți începe să pictați în siguranță, iar aici este ultima atingere pentru a atașa coada și manevrarea. Am făcut o gaură și am pus lâna în interior, iar pentru fiabilitate am lipit-o cu lipici.

Și totul este pregătit pentru ca calul nostru să sărbătorească Anul Nou.
cal

Având în vedere viitoarele Jocuri Olimpice, fiica mea cea mai mare Katyusha și cu mine am făcut o ambarcațiune de Anul Nou sub forma unui urs olimpic pe schiuri, care va decora interiorul apartamentului de Anul Nou..

Pentru a face o astfel de ambarcațiune, trebuie să luați:
- șosetă albă,
- iernier sintetic sau vată,
- carton,
- guașă,
- vopsele acrilice sau vitralii,
- zăpadă artificială,
- tuburi,
- fire,
- ambalaj pentru tort,
- lipici,
- bandă adezivă,
- tinsel.

Cum să faci un urs:
Luăm o șosetă albă, desenăm pe ea contururile capului, torsului și picioarelor, apoi tăiem.
caniselea tăia
Apoi întoarcem toate părțile ursului în interior și o cusem, apoi îl întoarcem și îl umplem cu poliester captusit și coasem. 
urs
Brodăm gura, ochii și nasul cu fire sau pur și simplu desenăm cu un marker. Când toate părțile ursului sunt gata, coasem capul și brațele către corp. Vom lega o eșarfă în jurul gâtului, care a fost făcută din împletitură . 
Ursul nostru olimpic este gata! 
urs

Acum vom face schiurile. Desenați schiurile pe carton, apoi tăiați-le și pictați-le, faceți o montare pentru picior din bandă sau hârtie.

Schiurile sunt gata, puteți încerca pe Mishka.
Cu bastoanele de schi vom avea tuburi de suc.
Echipamentele pentru Ursul Olimpic sunt gata.

Acum trebuie să introducem ursul în cutia de tort. Pentru a face acest lucru, trebuie să-l turnați în partea convexă transparentă și să o turnați în zăpada artificială sau, dacă nu, să zdrobiți spuma. adormim cam 4 părți. ca să nu se împrăștie, aplicăm un strat de silicon transparent pe partea de sus și pe lateral și turnăm puțin mai multă zăpadă deasupra. Așa se face că zăpada artificială nu se va crăpa. Acum tăiați un cerc cu același diametru ca capacul tortului. Apoi aplicăm un desen de guașă pe carton.Aici asistentul meu a venit la salvare.
imagine
Apoi am pus Ursul pe bulina noastră de zăpadă, având în prealabil unsoarea schiurilor cu lipici pentru a-l repara, a închis-o cu desenul nostru, apoi cu capacul tortului. Fixăm marginile cu bandă, iar apoi lipici linia pe banda dublă față de pe margine într-un mod circular.

Puteți face un șir pe spate și să-l agățați sau să îl puneți undeva pentru interiorul Anului Nou.
Ursul olimpic

Din păcate, nu toate fotografiile pas cu pas au fost făcute. duse de meșteșuguri, pe care le-au uitat chiar să le fotografieze.
Am făcut două astfel de meșteșuguri, unul pentru bunici, iar celălalt pentru noi înșine..

Fiica noastră va arăta cum să-i facă pe Moș Crăciun și Snegurochka din tampoane de bumbac și vată, Moș Crăciun și Snegurochka au o sticlă de iaurt băut.
Moș Crăciun și fetiță de zăpadă


 ambarcațiune

Făcut doar o astfel de felicitare de Anul Nou.
carte poştală
Pe partea din față a cărții poștale, am făcut un copac de Crăciun din șervețele răsucite într-un cerc, iar în interior am desenat un copac de Crăciun cu palmele noastre, Moș Crăciun și Snow Maiden au fost trase din amprenta.

carte poştală

Așa am decorat camera cu desenele fiicei noastre..
desene
Așa am decorat garderoba cu meșteșugurile noastre.
interior


Dar două două cadouri scumpe sub copac ne creează un interior festiv pentru noi tot timpul anului.

cadouri

Încă o dată, tot Anul Nou 2014.

an Nou


Opinii: 57