» » Decoratiuni de craciun diy din seminte. Master-class

Decoratiuni de craciun diy din seminte. Master-class

Locuitorii de vară vor avea întotdeauna sămânță: ceva nu s-a consumat la timp, s-a colectat ceva cu o marjă mare. Acest material natural poate fi folosit pentru a face original decorațiuni de Crăciun și suveniruri. Deosebit de bun pentru meșteșugurile înainte de vacanță, mari sămânță: din dovleac, dovlecel și pepeni verzi, lionfish Maples, multicolor fasole și mazăre, precum și cioburi din păstăi.

Decorațiuni de Crăciun din semințe
Decorațiuni de Crăciun din semințe

Este interesant să lucrați cu astfel de materiale naturale atât pentru adulți, cât și pentru copii, așa că asigurați-vă că implicați micii ajutoare în această lucrare plăcută. Pe lângă diverse sămânță veți avea nevoie de carton, lipici PVA, o frânghie potrivită pentru realizarea buclei și vopsea aurie sau argintie.

Pentru a face o mică decorație care arată ca o floare, este necesar să tăiați baza din carton gros și să lipiți primul rând de semințe pe ea. Apoi lipim un alt rând deasupra și un mijloc luminos în centru. O buclă de frânghie este lipită pe partea din spate și jucăria este gata.

Realizarea unei jucării de pom de Crăciun din semințe
Realizarea unei jucării de pom de Crăciun din semințe

O puteți nuanța cu vopsea strălucitoare: complet sau numai vârfurile „petalelor”.

Pentru a face mari stele clapele păstăilor vor face. Mai ales interesante sunt cele care se ondulează când sunt uscate. Razele viitoarei stele sunt lipite de baza de carton.

Lipim razele stelei
Lipim razele stelei

Apoi, semințele de petale ale primului strat sunt de asemenea fixate pe lipici. Rețineți că nivelul inferior al petalelor atât în ​​cazul cât și în cazul anterior este lipit de-a lungul diametrului exterior al „florii”, lăsând mijlocul liber.

Nivelul inferior al petalelor
Nivelul inferior al petalelor

După aceea, centrul este format și o buclă de agățare este lipită pe partea din spate. Meșteșugul trebuie să se usuce, apoi este acoperit cu vopsea argintie sau aurie. 

Decorarea centrului stelei
Decorarea centrului stelei

Opțiuni pentru utilizarea semințelor pentru realizarea bijuteriilor originale pentru An Nou și Crăciun Multe. Imaginați-vă și implicați-vă copiii și nepoții! Puteți vedea și mai multe idei în următorul videoclip, care a fost pregătit de autorul nostru regulat Alena (Letonia).

Alte publicații interesante ale site-ului nostru pe tema bijuteriilor pentru An Nou, manual:

  • 13 moduri de a face decorațiuni de Crăciun DIY
  • Brad de brad de brad de Crăciun. Clasa de master de Anul Nou
  • Sfeșnic de Crăciun parfumat. Master-class

Noi videoclipuri interesante și utile pe teme de căsuța de vară apar în mod regulat pe canalul nostru: despre creșterea și reproducerea plantelor, despre combaterea dăunătorilor, despre realizarea de elemente decorative originale cu propriile mâini și despre multe altele. Aboneaza-te la canalul 7dach, pentru a fi primul care conștientizează videoclipuri noi, puteți urma acest link https://goo.gl/22MWwK


Opinii: 101