» » Decorarea unui copac stradal cu jucării handmade

Decorarea unui copac stradal cu jucării handmade

zână pentru copacul străziiÎn acest articol vă vom spune cum să vă faceți propriile decorațiuni de brad de Crăciun pe un copac de stradă folosind articolele disponibile. Este foarte posibil să transformi totul obișnuit în ceva frumos și magic.. becuri luminoase pentru un copac stradalDecorațiunile pentru frumusețea Anului Nou sunt făcute din orice: se folosește spuma de sticlă, carton, conuri, bucăți de lemn și chiar sticle cu becuri. Și până la urmă, fiecare ambarcațiune este unică în felul său. Uita-te la poza. Aceste bile sunt realizate manual din Styrofoam.bile de spumă decorate

Este important să cunoaștem un detaliu important. De Revelion, vremea nu este întotdeauna bună, plouă des. Prin urmare, meșteșugurile dvs. nu ar trebui să aibă nimic care să se clătească sau să se înmoaie. Când copacul este în casă, folosește tot ce vrei acolo..

Artizanat spumă

jucării fanteziste din polistirenMaterialul este ușor de prelucrat de la sine. Nu va crăpa, nu va sparge și nu va lovi pe nimeni dacă va cădea brusc de pe o ramură. Jucăriile de Crăciun din styrofoam DIY pot fi făcute sub orice formă și în moduri diferite.

A se pregati pentru munca

Avem nevoie de materiale și instrumente:

 • Styrofoam;
 • cuţit;
 • ciocan de lipit;
 • vopsele;
 • paiete;
 • ac cu fir;
 • lipici;
 • șmirghel.

Nu uitați că faceți decorațiuni pentru un copac stradal, așa că lipiciul și vopselele trebuie să fie rezistente la apă și îngheț.

Cu un cuțit, vom procesa un semifabricat. Cuțitul trebuie să aibă o lamă subțire și ascuțită, deoarece tăierea nu trebuie să fie prea aspră. Același lucru este valabil și cu pânza emery, alege „zero”. Hârtia de șlefuit este necesară pentru procesarea finală: vom elimina neregulile (bavuri, denivelări suplimentare) cu aceasta. Cu ajutorul vopselelor, vom picta ambarcațiunile noastre, apoi le vom acoperi ușor cu paiete. Vom face o gaură cu un ac și vom trimite firul din care se va deschide bucla.

Alegeți fire puternice, deoarece vântul puternic poate smulge cu ușurință decorul!

Cu un fier de lipit, dacă doriți, puteți aplica indentări sub formă de modele. Lipiciul este necesar dacă doriți să atașați la o jucărie, de exemplu, un frumos arc cu panglică.bile frumoase pe copac

Respectați măsurile de siguranță atunci când lucrați cu un fier de lipit! La prelucrarea spumei cu acest dispozitiv, se va elibera fum otrăvitor care poate provoca cancer. Rețineți acest lucru, lucrați într-o zonă bine ventilată. Este indicat să folosiți o mască sau un respirator pentru a proteja sistemul respirator.

Realizarea de bile frumoase

Cel mai bine este să faceți singur decorațiuni de Crăciun din bile de spumă. Sunt foarte frecvente în magazinele de artizanat. Această opțiune este oferită deoarece nu puteți face o bilă din ambalaje obișnuite cu spumă. Vom avea nevoie de bile mari, deoarece le vom atârna de un copac de stradă. Cu cât este mai mare copacul, cu atât este mai mare și mai strălucitoare.!

bile de spumă curateDeci, luați o bilă cu spumă curată și pregătiți un tampon plat cu spumă. O vopsim în orice culoare cu o vopsea permanentă de neșters. Pentru a nu vă murdări mâinile sau a vă îndepărta vopseaua de pe minge cu degetele, folosiți două scobitori și lipiți-le în bilă, așa cum se arată în fotografie. Puteți picta cu o perie sau o cutie cu spray. Lipim scobitori cu o bilă în suport și așteptăm să se usuce.aplicăm vopsea pe bile de spumă

După ce mingea este uscată, puteți aplica modele cu o altă vopsea sau lipici ceva frumos. Puteți crea modele cu vârful unui fier de lipit, cum ar fi șerpii. Aici deja îți joci fantezia. Apoi, luați un ac și ața în ochi și străpungeți partea din bilă care credeți că este partea de sus. realizăm o montare fiabilăFigura arată exact cum să străpunzi jucăria..

Mulți oameni folosesc arcuri din agrafele de hârtie ca o suspensie, pur și simplu lipit de ele într-o bilă, și apoi leagă un fir. În cazul nostru, această opțiune nu va funcționa: un vânt puternic va rupe calm mingea de suspensie. Cu cât este mai simplu designul, cu atât este mai fiabil.!

Legăm ambele capete ale firului într-un nod și ascundem nodul în sine. Meșteșugul final va arăta ca o bilă de plastic pentru un pom de Crăciun.

Figurile de polistiren

cifrele de polistirenJucăriile de Crăciun din spumă pot fi făcute plate, sub formă de diferite figuri. Veți avea nevoie de scânduri de spumă. În primul rând, cu un stilou sau stilou cu vârf de pâslă, desenăm un desen pe spumă. Apoi începem cu grijă să tăiem. Folosiți șmirghel pentru a șlefui suprafețele dure, altfel meșteșugul nu va arăta atât de frumos.

fulgi de zăpadă spumăDe exemplu, vrem să facem un fulg frumos de zăpadă. Îl atragem pe polistiren, apoi începem să decupăm locurile interioare..

Începeți întotdeauna prin tăierea spațiilor interioare. Acest lucru este mult mai convenabil, iar riscul ruperii jucăriei este redus semnificativ..

Acum începem să tăiem fulgul de zăpadă în sine din foaia de spumă. Va arăta frumos chiar și fără a picta. Mai bine, desigur, să-l pictezi în argint, auriu sau albastru metalizat. Gaura trebuie făcută de la capetele superioare, astfel încât fulgul de zăpadă de pe copac să fie întors cu fața spre privitor. Dacă străpungeți direct în avion, atunci fulgul de zăpadă în suspensie se va transforma spre noi cu o margine.

lampă de jucărie cu spumă volumetricăNu vă limitați la cifre plane. Tăiați meșteșugurile voluminoase sub formă de clopote, păsări, copaci de Crăciun și așa mai departe. alergat om de zăpadăApropo, astfel de decorațiuni de brad de Crăciun pot fi realizate din bile de spumă. De exemplu, un om de zăpadă. oameni de zăpadă deștepțiVeți avea nevoie de bile de diferite dimensiuni. Unul este mare, unul mai mic, iar al treilea este și mai mic. Lipiți-le cu grijă împreună cu un lipici puternic. Nu este necesar să pictați o astfel de ambarcațiune, deoarece omul de zăpadă ar trebui să fie alb oricum. Folosind markeri de neșters, trageți gura, ochii, nasul și butoanele. Îi poți coase o pălărie. companie uimitoare

Fulger de zăpadă uimitor - videoclip

Din sticle de plastic

sticle de plastic pentru meșteșuguri de CrăciunExistă o mulțime de opțiuni, atât simple, cât și complexe. Jucăriile din copac de Crăciun din plastic sunt perfecte pentru o frumusețe de Anul Nou. De asemenea, nu se udă, au o masă mică și sunt ușor de fabricat..

Doar sticlele mari de 1,5 sau 2 litri vor face acest lucru. Jucăriile din sticlele mici vor fi dificil de văzut pe copacul străzii.

Interesant, util și simplu

hrănitor de jucăriiSă facem o jucărie de brad de Crăciun dintr-o sticlă de plastic cu propriile noastre mâini, care va funcționa ca un hrănitor pentru păsări. Avem nevoie de accesorii:

 • Flacon de plastic de 2 litri;
 • foarfece și ploaie;
 • vopsele;
 • fir puternic de nailon;
 • tinsel, panglici etc..

În această versiune, o sticlă mare este potrivită pentru ca păsările să aibă loc să mănânce în ea..

Luăm sticla și începem să o pictăm în orice culoare strălucitoare, împreună cu capacul. Pictura prin pulverizare nu va dura mult timp. Așteptăm să se usuce vopseaua. Decorăm sticla cu panglici, de exemplu, tricotăm un arc și o atașăm cu lipici. Puteți utiliza, de asemenea, autocolante. Apoi tăiem o fereastră rotundă mică (diametrul de 8 cm) în peretele sticlei, astfel încât să fie cât mai aproape de fund. Fotografia prezintă opțiuni interesante pentru alimentatoarele cu sticle, unde blaturile sunt realizate sub formă de acoperiș.

Mai întâi trebuie să pictați sticla, așteptați să se usuce și abia apoi tăiați o fereastră pentru pasăre. Vopseaua nu trebuie să ajungă acolo unde se va afla mâncarea. Animalul poate înghiți din neatenție o bucată de vopsea uscată și otravă.

fixare sigură a alimentatorului Acum desfacem dopul și punem o mică gaură în el. Luăm firul și facem o buclă. Este mai bine să faceți nodul mare (legați-l de mai multe ori). Punem în capătul balamalei, astfel încât nodul să se sprijine pe partea inferioară a capacului. Un alimentator simplu și util de jucării este gata. Îl agățăm de un brad de Crăciun, turnăm mâncare și admirăm păsările.

Flacon cu lanternă și clopote delicate

design diferit de clopote de plasticO opțiune foarte simplă, familiară tuturor din copilărie. Aceste jucării de brad de Crăciun făcute din sticle de plastic sunt, de asemenea, ușor de fabricat și prelucrat. Avem nevoie de toate la fel ca pentru alimentator. Abia acum vom tăia dungi verticale pe pereți.

Un cuțit subțire ascuțit sau bisturiu este perfect pentru această procedură. Este mai bine să nu folosiți o lamă de ras, deoarece poate răni cu ușurință.

bile decorative și lanternăTăiați fâșiile, distanța dintre ele trebuie să fie de aproximativ 5 mm. Lungimea fiecărei benzi este de 15-20 cm, în funcție de dimensiunea sticlei. Acum trebuie să stoarcem sticla, astfel încât toate dungi să fie curbate în direcții diferite. Să începem să pictăm și să decoram. Puteți pune ceva strălucitor și strălucitor în cavitatea interioară a lanternei noastre.

O sticlă de plastic și lingurițe de unică folosință vor face un Moș Crăciun minunat.Moș Crăciun pe copac

O sticlă albă va face un fulg de zăpadă unic.fulgi de zăpadă din sticle de plastic

Sticlele verzi vor sta la baza unei coroane de Crăciun.coroană de Crăciun

Puțină răbdare și mai multe sticle se vor transforma într-un om de zăpadă mare după un timp.oameni de zăpadă mari

Balon disco DIY pentru un copac de stradă - video


Opinii: 179