» » Jucării de brad de crăciun

Jucării de brad de crăciun

munca terminata


Astăzi îți voi arăta cât de rapid și ușor poți să îți decorezi casa sau să faci doar un cadou frumos.. 

Avem nevoie: 

  • carpa
  • material de umplutură
  • creion
  • hârtie
  • foarfece
  • mașină de cusut
  • fire 
  • a picta
  • ciucuri
  • şir

Acum să începem:

În primul rând, haideți să desenăm o acadea și un șoset cu dimensiunea potrivită pe hârtie, acest lucru va servi drept șablon pentru noi. Stabilim țesătura (în cazul meu este inul) și tragem în jurul valorii de blanuri de hârtie cu un creion, nu uitați să lăsați indemnizații! Tăiați piesele ținând cont de cote.

Elimina
Elimina

Coaseți două bucăți identice, lăsând partea superioară nestricată. Locul unei curburi puternice trebuie să fie ușor împodobit cu foarfeca, astfel încât jucăria noastră să poată fi ușor întoarsă înăuntru și să nu fie agățată. 

a cerut
Ați solicitat

a tăia
Undercut

Ne descoperim semifabricatele și începem să umplem, folosesc holofibră pentru asta și o împingem cu un băț pentru a mânca sushi: - D. Puteți folosi bucăți de poliester de umplutură ca umplutură, poliester de captuseală - orice! Toate acestea pot fi achiziționate de la un magazin de țesături și mobilă. Sau puteți folosi felul bun vechi și umpleți jucăriile cu vată :-) 

Noi lucrurile
Noi lucrurile

În continuare, luăm șirul (eu, ca un adevărat fan, folosesc din nou inul: -D), tăiem lungimea de care avem nevoie, facem un nod în partea de jos, pentru a nu cădea mai târziu. 

şir
Frânghie

Introduceți șirul și coaseți mâna de sus. 

cusută
cusută

Acum este timpul să folosiți perii, vopsele și imaginație! :-) Puteți folosi orice culoare, realiza orice model, orice desen. Folosesc vopsea acrilică obișnuită pe țesătură albă. Pur și simplu scufundați peria în vopsea și aplicați modelul. Când totul este gata, lăsați-l să se usuce. Pentru a face acest lucru, agățați jucăria, astfel încât vopseaua să nu intre în contact cu suprafața. Asta-i tot, jucăriile noastre sunt gata, puteți decora bradul de Crăciun sau îl puteți oferi cuiva :-)

munca terminata

Și cel mai bun lucru este că toate acestea se pot face cu copiii, vor primi multă plăcere din acest proces creativ și vor avea o vacanță plăcută de Anul Nou :-)

Am postat o mulțime de clase de master pe pagina mea instagram.com/wonderland.perm/, daca esti interesat, vino in vizita! Poate că meșteșugurile mele te vor inspira pentru a-ți crea propriile lucruri interesante.! 

La multi ani tuturor :-*


Opinii: 75