» » Starea de spirit de anul nou este munca mâinilor noastre!

Starea de spirit de anul nou este munca mâinilor noastre!

Pentru a crea o stare de spirit de Anul Nou, există nenumărate parafernalii speciale de sărbători. În primul rând, Anul Nou este Anul Nou molid.

Cineva pune acasă un copac viu, cineva preferă un analog artificial și cineva, în general, se descurcă cu câteva ramuri într-o vază. Când locuiam cu părinții, tata cumpăra un brad viu de Crăciun în fiecare an. Necesar BIG, chiar până la tavan. Și împreună cu mama, am decorat-o. Jucării noi au fost cumpărate în fiecare an. Acum toate bilele de sticlă pe care le-am cumpărat nu s-ar potrivi pe un copac, dacă într-o bună zi nu aș fi doborât copacul și am spart colecția de decorațiuni de Anul Nou, în vârstă de 12 ani. Cu toate acestea, există multe bile pe arborele părinte..

Arborele de Anul Nou 2012-2013

Există bile cu imagini ale simbolurilor anului, bile aduse din alte orașe și țări. Bile aduse din New York, Washington, Paris, Lucerna (Elveția), Kremlinul din Moscova s-a adunat la copacul de Anul Nou. Cu câțiva ani în urmă, mama a început să cumpere baloane mari cu simbolul anului, avem deja 5 astfel de baloane.

Baluri de Crăciun

Nu mă gândisem niciodată la câte bile există pe copac, dar anul acesta am rugat-o pe mama să le numere. Imaginați-vă, avem 135 de bucăți!!!

Și acasă, soțul meu și cu mine am pus un brad artificial de Crăciun. Nu există încă atât de multe bile, dar le selectăm după culoare - roșu și auriu. Ce copac credeți că este mai frumos?

Pomul de Crăciun 2013-2014

Interiorul de Revelion al casei este completat figurine și compoziții festive. Anul acesta am făcut doar un astfel de brad de Crăciun cu cadouri și Moș Crăciun.

Pomul de Crăciun este format din fâșii de hârtie răsucite în inele. Această tehnică se numește quilling. Apoi inelele sunt colectate pe ramuri, iar ramurile sunt lipite de bază - un con. Bunicul Gheață din lut polimeric completează meșteșugul.
Compoziție de Crăciun

Un alt atribut important de Anul Nou este desenele pe ferestre. Anterior, au fost vopsite cu pulbere de dinți. Acum vând autocolante autoadezive sau vopsele speciale. Oglinda noastră este decorată cu un astfel de copac de vitralii..

Arborele vitraliu

Și aici este fereastra

Desene pe fereastră

Ei bine, afișele de pe pereți, cum ar putea fi fără ele?

Poster

Ei bine, principalul lucru în Anul Nou sunt cadourile. Le avem mereu cu elemente de creativitate. Acestea sunt cărțile poștale

Cărți poștale 

și dulciuri pentru bebeluși

Cadouri

Asta e! An Nou fericit tuturor! nu uitați să apăsați butonul "like it!))))) 


Opinii: 104