» » Minunea noastră de anul nou

Minunea noastră de anul nou

Anul Nou este o sărbătoare magică. Anul Nou este o vacanță în familie. Fiecare familie are tradiții și ritualuri de soia, iar acolo unde există copii există un ritual obligatoriu - sosirea lui Moș Crăciun. Pentru cineva vine în seara zilei de 31 decembrie și cuiva îi lasă un cadou noaptea sub pomul de Anul Nou.
Acasă, magia a început cu mult înainte de noul an. Din ziua în care a apărut un copac în casă, în fiecare seară a apărut un cadou. Acesta a fost permis să deschidă cadouri doar în dimineața de 1 ianuarie. De fapt, sub copac erau cadouri de la mamă la tată, de la tată la mamă, ceva ce au cumpărat împreună pentru casă. Dar coletele fanteziste au încântat întotdeauna sufletul meu copilăresc! Și când am împlinit 15 ani, sora mea s-a născut, iar din acest an au fost și mai multe cadouri.

Pomul de Crăciun și cadouri

Când Dashulka avea șase ani, am primit rolul Vrăjitorului de Anul Nou. Am împachetat TOTUL care trebuia să fie sub copac, iar sub acoperirea nopții, am transportat pachetele sub ramurile sale pufoase. Atunci am realizat de ce mama și tata organizau în fiecare an un maraton de Anul Nou de cadouri - a fost atât de grozav să vezi un bebeluș adormit care se grăbea în copac cu o privire arzătoare dimineața !!! Cu grijă, pentru a nu arunca praful magic, el examinează darul „apărut” în acea noapte și declară cu mândrie „Acesta este cu siguranță pentru mine!”
herringbone

Acum sunt căsătorită și trăiesc separat de părinții mei. Și avem și un copac magic care dă daruri. Fiica copilului de până acum (are 11 luni) este încântată de ceea ce se întâmplă și suntem fericiți să încercăm. Acesta este pomul nostru de Crăciun!

Pomul nostru de Crăciun
Într-un pachet galben - o păpușă, în albastru - un cadou pentru soțul ei, dar în roșu - o surpriză pentru mine !!!))) oh, cât de interesant este...


Iată o poveste de Anul Nou !!! Sper că v-ați bucurat de tradiția noastră!


Opinii: 129