» » Idei de anul nou pentru decorarea unei camere pentru copii

Idei de anul nou pentru decorarea unei camere pentru copii

Anul Nou pentru copii este poate chiar mai important decât ziua lor de naștere. Amintiți-vă de tine la o vârstă fragedă: în zilele de Anul Nou, un basm a izbucnit literalmente în viață cu mirosul mandarinei și un pom de Crăciun, Cadouri de Anul Nou și cutii cu decorațiuni de brad de Crăciun care amintesc de comode magice. Și atunci agitația de dinainte de vacanță a început cu produse de patiserie bunică parfumate, salate de mamă, decorate nu ca întotdeauna, ci în felul Anului Nou și alte delicatese neobișnuite. Iar cel mai interesant eveniment, în care întreaga familie a luat o parte prietenoasă, a fost decorarea bradului de Crăciun.!

Idei de Anul Nou pentru decorarea unei camere pentru copii
Idei de Anul Nou pentru decorarea unei camere pentru copii

Astăzi copilul tău trăiește aceleași sentimente. Și nu este deloc necesar să cumpărați decorațiuni scumpe de Anul Nou pentru camera copiilor. La urma urmei, principalul lucru este o bună dispoziție, meșteșuguri de făcut-te-singur, o discuție comună: ce este mai bine să cumperi, cum să decorezi frumos o cameră. Bucuria și înțelegerea completă cu copilul sunt poate cele mai importante condiții pentru acest eveniment..

Decorarea pomului de Crăciun cu mama este multă distracție! Fotografie de pe site-ul mason.com.sg
Decorarea pomului de Crăciun cu mama este multă distracție! Fotografie de pe site-ul mason.com.sg

Agitația vieții de zi cu zi ne fură de copiii noștri. În grabă și griji veșnice, nu le dedicăm suficient timp și atunci noi înșine regretăm. Hai să punem capăt tuturor treburilor adulților pentru cel târziu cel puțin în Anul Nou și să-i decorăm camerele cu copiii. Și să începem prin toate mijloacele cu pomul!

Decorăm bradul de Crăciun în camera copiilor

Dacă copilul tău nu este bebeluș, el a văzut deja un brad tradițional de Crăciun și probabil că mănâncă mâinile în Anul Nou următor pentru a-l îmbrăca din nou. Desigur, va participa la decorarea frumuseții de Anul Nou în camera de zi. Ei bine, în pepinieră, este mai bine să pui un pom de Crăciun, mai ales pentru el.

Pomul de Crăciun în camera copiilor. Fotografie de pe site-ul new-year-party.ru
Pomul de Crăciun în camera copiilor. Fotografie de pe site-ul new-year-party.ru

Nu trece cu vederea reguli de siguranță:

 • folosiți minim (sau mai bine, abandonați-le cu totul) jucării de sticlă fragile;
 • agățați doar ghirlande de înaltă calitate pentru a exclude posibilitatea unor scurtcircuite;
 • lumânări nu ar trebui să fie deloc introduse în pepinieră - interzice copiilor să se joace cu focul.

Lumânările dintr-o cameră pentru copii pot fi doar așa. Fotografie de pe imgs.inkfrog.com
Lumânările dintr-o cameră pentru copii pot fi doar așa. Fotografie de pe imgs.inkfrog.com

Pom de Crăciun după gust

Dacă decoram un copac în pepinieră, acesta ar trebui, în primul rând, să fie pe gustul proprietarului camerei. Prin urmare, regula principală: lăsați bebelușul să decidă singur pentru a-l decora. Poate că, din punctul de vedere al adulților, nu se va dovedi foarte plăcut din punct de vedere estetic. Haideți să ascundem acest „punct” departe)) - dacă doar copilul dvs. ar dori pomul său de Crăciun!

O idee buna - folosiți jucăriile preferate ale copilului în decorarea bradului de Crăciun (desigur, potrivit ca mărime). Lasă-l să-și așeze prietenii jucării pe pomul de Crăciun în timpul vacanței.

Jucăriile preferate ale unui copil pentru decorarea unui pom de Crăciun într-o pepinieră sunt o idee minunată.
Jucăriile preferate ale unui copil pentru decorarea unui pom de Crăciun într-o pepinieră sunt o idee minunată.

Fiului tău mic îi plac blocurile de construcție, se joacă cu figuri de animale sau colectează mașini și tancuri? Lasă-l să aleagă decorațiuni potrivite, să facă ochelari și să le atârne de copac. Dacă aveți o fiică frumoasă în creștere, decorați bradul de Anul Nou cu păpuși, arcuri, jucării moi și alte delicii fetițe. Și dacă aveți un fiu și o fiică, aflați ce își doresc fiecare dintre ei, cu înțelepciune lumească (pentru a nu jigni pe nimeni) aduceți dorințele lor unui numitor comun.

Și, de asemenea, copiii sunt întotdeauna foarte interesați. face, desena sau lega jucării pe propriul tău copac. De exemplu, cele cu care este decorat pomul de Crăciun în fotografie. Ajută-ți copilul să-și realizeze ideile! În același timp, învață-i pe micuța ta amantă să tricoteze))

Jucăriile de casă arată foarte drăguț
Jucăriile de casă arată foarte drăguț

Fotografii cu cei dragi la bradul de Crăciun

Poate că toți copiii adoră să asculte povești despre ei înșiși și să privească propriile fotografii. Nu poți agăța o poveste pe un copac, dar o fotografie este ușoară! Și mai bine - un colaj foto în care copilul tău zâmbește fericit înconjurat de iepurașii de Anul Nou, oameni de zăpadă și fulgi de zăpadă. Apropo, este ușor să o faceți în Photoshop: sunt selectate cadrele de Anul Nou în care este montată fotografia finalizată (sau mai multe). Și puteți tipări colajul la cel mai apropiat studio foto.

Cu siguranță unui copil îi va plăcea acest decor. Fotografie de pe site-ul 3.bp.blogspot.com
Cu siguranță unui copil îi va plăcea acest decor. Fotografie de pe site-ul 3.bp.blogspot.com

Sau puteți doar să decupați fotografii, să le coaseți o buclă, să le decorați cu o serpentină de-a lungul perimetrului și să le atârnați de copac. Imaginează-ți împreună, principalul lucru este că copiii sunt interesați.

Am făcut aceste decorațiuni în doar câteva minute.
Am făcut aceste decorațiuni în doar câteva minute.

Repet: nu folosiți fragmente decorațiuni pentru bradul de Crăciun pentru decorul de Revelion al pepinierei. Opțiunea ideală este să faceți jucării din hârtie colorată strălucitoare, panglici, ploaie, streamer, dulciuri și alte materiale la îndemână. Se va dovedi nu numai sigur, dar și frumos.

Și dacă un arbore adevărat nu este planificat?

Dacă dintr-un anumit motiv nu veți decora un alt brad de Crăciun în pepinieră, găsiți (sau mai bine - faceți-vă singuri) un înlocuitor original pentru acesta!

Puteți pune un copac de jucării în pepinieră
Puteți pune un copac de jucării în pepinieră

Împreună cu copiii, creați un pom de Crăciun de casă (sau mai multe) din orice material adecvat. Astfel de copaci, păstrând căldura mâinilor tale, vor aduce cu siguranță un sentiment de sărbătoare pepinieră. Iar ideile pot fi „spionate” în articole Cum să faci un pom de Crăciun cu propriile mâini și Copaci de Crăciun DIY: idei pentru fiecare gust.

Din ce puteți face un astfel de decor??

 • din carton sau hârtie groasă (lipici conul de dimensiunea dorită, apoi decorează-l cu tinsel, paiete, aplic - orice îți place);
 • din sârmă și tinsel pentru copac de Crăciun (din sârmă groasă, răsuciți un cadru de încredere sub formă de con și decorați cu tinsel lucios);

Copaci frumoși de Crăciun de casă pentru pepinieră
Copaci frumoși de Crăciun de casă pentru pepinieră

 • din hârtie colorată folosind tehnica origami (există multe moduri de a plia un copac de Crăciun din hârtie - este posibil să găsiți unul potrivit);
 • din conuri sau alte materiale naturale;
 • din pâslă sau altă țesătură densă.

Jucării de Crăciun din pâslă DIY. Fotografie de pe site-ul cs2.livemaster.ru
Jucării de Crăciun din pâslă DIY. Fotografie de pe site-ul cs2.livemaster.ru

Și acestea nu sunt toate opțiunile posibile! Trezește-ți imaginația, vino cu copaci originali de Crăciun cu copilul și construiește-ți propria pădure de brad în miniatură :))

Decorăm pereții și ferestrele din pepinieră

Dacă în camera de zi și în alte încăperi este destul de posibil să se facă cu un decor discret de Anul Nou, atunci pepinieră (pereți, ferestre, tavan) ar trebui să fie decorată mai strălucitoare.

Decor de Crăciun de perete pentru pepinieră
Decor de Crăciun de perete pentru pepinieră

Copiii adoră basmele, așa că creează o lume de basm pentru ei, cel puțin în perioada sărbătorilor de Anul Nou! Iată doar câteva opțiuni și idei posibile, dar puteți adăuga întotdeauna la această listă.!

Decorăm pereții: autocolante, afișe, ghirlande...

Acum, în magazine puteți cumpăra tot felul de autocolante pentru a decora pereții. Cu toate acestea, atunci când le alegeți, încercați să uitați de „creativitatea” dvs. și de propriile preferințe: acum sarcina dvs. este să alegeți exact acele opțiuni care se vor potrivi gustului copilului vostru. Stickerele sunt cea mai simplă versiune a decorului festiv, dar veți primi mult mai multă plăcere dacă faceți totul singur, creați cu întreaga familie))

Creativitate comună

Lasa bebelusul sa se fanteze pe el insusi, si doar il ghidezi cu tact in directia buna. Împreună puteți desena imagini de Anul Nou, afișe, cărți poștale - tăiate fulgi de zapada, stele, steaguri - fac ghirlande din hârtie, folie, țesătură. Mulți își vor aminti probabil cum în copilărie au făcut ghirlande colorate de hârtie și tăiate fulgi de zapada) Este timpul să le oferi copiilor această bucurie!

Atunci când alegeți modalități de decor de Anul Nou pentru o creșă, urmați reguli simple:

 • dacă pereții sunt simpli sau cu un model discret, puteți crea un complot luminos de basm;
 • pe tapetul luminos, este mai bine să fixați imagini de Anul Nou monofonice sau cu două, trei culori.
 
Nu vă limitați la decorarea pereților, nu uitați:
 • pe lângă pereți, puteți utiliza suprafețele mobilierului pentru copii: dulap, sertar, headboard, masă și scaune înalte;
 • coase huse de Anul Nou pe scaune sau pur și simplu decora spatele cu tinsel de Anul Nou;
 • agățați ghirlande de casă sau cumpărate, tinsel, „ploaie” din folie multicoloră, serpentină sub tavan;

Decorul de Anul Nou al camerei îi va mulțumi cu siguranță pe copii. Fotografie de pe site-ul ratatum.com
Decorul de Anul Nou al camerei îi va mulțumi cu siguranță pe copii. Fotografie de pe site-ul ratatum.com

 • iluminatul obișnuit în pepinieră trebuie să fie completat cu siguranță cu unul special - Anul Nou. Folosiți numai echipamente sigure și sigure și nu permiteți bebelușului să îl conecteze singur la priză.

Decorăm ferestre și uși

Asigurați-vă că decorați cu ghirlande, fulgi de zapada, stele luminoase, oameni de zăpadă, ferestre și o ușă de intrare pe ambele părți. Alege ceva luminos, ispititor, potrivit caracterului copilului tău. Deci, copilul tău își va recunoaște geamurile de pe stradă, iar el va avea ceva de care să se laude prietenilor săi))

Decorul ferestrei de Anul Nou în pepinieră
Decorul ferestrei de Anul Nou în pepinieră

Dacă copilul este încă mic, nu trebuie să așezați o compoziție festivă complexă pe pervaz. Dar să atrageți sau să lipiți fulgi de nea tăiați din hârtie pe sticlă este ceea ce aveți nevoie. Copiii în vârstă înșiși vor fi entuziasmați de decorarea ferestrelor și ușilor din camera lor. Apropo, pentru a decora ușa în pepinieră, încercați să folosiți tradiționalul coroană de Crăciun. Și agățați clopotele))

O coroană fermecătoare pentru a decora ușa pepinieră. Fotografie de pe site-ul krom.is
O coroană fermecătoare pentru a decora ușa pepinieră. Fotografie de pe site-ul krom.is

ciorapi de Craciun

Obiceiul de a agăța ciorapi de Crăciun cu cadouri a venit la noi din Europa, iar firimiturile rusești i-au plăcut foarte mult. Copilul va fi fericit dacă scoți în evidență un colț în camera lui, unde agăți mai multe ciorapi frumoase pe o linie de pescuit sau pe ramuri de molid, spunându-i povestea apariției acestei minunate tradiții.

Gata să primești cadouri! Fotografie de la sep.yimg.com
Gata să primești cadouri! Fotografie de la sep.yimg.com

Și această poveste este ... Cu mult timp în urmă, erau trei surori. Erau foarte virtuoși, dar atât de săraci, încât erau deja amenințați cu moartea din cauza foamei. Însă atunci a intervenit Sfântul Nicolae (este considerat prototipul părintelui occidental Frost - Moș Crăciun), care a decis să ajute surorile. Le-a aruncat în secret prin coșul de fum, trei poșete cu aur (conform unei alte versiuni - trei bare de aur). Peste vatră, surorile și-au uscat ciorapii, iar aurul lui Moș Crăciun a căzut drept în ele. Când povestea celor trei surori a devenit cunoscută altor oameni, exista o tradiție de a atârna ciorapi în fața șemineului de Crăciun, în speranța de a primi cadouri frumoase))

Cadourile intră direct în ciorapi. Fotografie de pe site-ul s1.1zoom.me
Cadourile intră direct în ciorapi. Fotografie de pe site-ul s1.1zoom.me

Calendare de Advent

Construiește drăguț calendare de aventură, ceea ce va aduce o mulțime de minute plăcute copiilor tăi. Ideea este foarte simplă: luați sau faceți-vă genți în miniatură, case, cutii și aceleași șosete și mătusețe! Decorați-le ca de Anul Nou, puneți o surpriză în fiecare, marcați-le cu numere și agățați-le frumos în pepinieră. Numerele vor indica în ce zi din ianuarie copilul își poate primi surpriza. Și această creație de Crăciun a catolicilor inventivi arată așa:

Calendar adventist
Calendar adventist

De fapt, venire pentru catolici și unii protestanți, tocmai acesta este timpul de așteptare a Nașterii Domnului Hristos, timpul postului și pregătirea pentru sărbătoare. Dar nimic nu ne împiedică să schimbăm puțin regulile))

În agitația de dinainte de sărbători, nu uitați de principalul personaj de basm din Revelion - Moș Crăciun. Dacă copilul tău o să-l întâlnească pentru prima dată, atunci chiar acum - în timp ce decorează bradul de Crăciun și decorează casa - este timpul să-i spui despre vrăjitorul de iarnă. Articolul vă poate ajuta Cum să pregătești copiii să-l întâlnească pe Moș Crăciun.

Pregătește-ți copilul pentru prima întâlnire cu Moș Crăciun. Fotografie de pe site party-boom.ru
Pregătește-ți copilul pentru prima întâlnire cu Moș Crăciun. Fotografie de pe site party-boom.ru

Sper că sunteți deja convins: puteți folosi aproape orice parafernalia de Anul Nou pentru a decora o pepinieră. Principalul lucru este să vă simțiți inspirați, să simțiți bucuria viitoarei vacanțe, să acordați cele pozitive!

Ai decorat deja pepinieră pentru micuții tăi? Povestește-ne despre ideile tale!


Opinii: 132