» » Cum să transformi sala într-un basm de anul nou

Cum să transformi sala într-un basm de anul nou

Pe măsură ce Anul Nou se apropie, suntem din ce în ce mai cufundați într-o atmosferă neobișnuită: se plimbă în aer, se reflectă în agitatia din orașul premergător vacanței, spiritele înalte, zâmbetele celor dragi, trezesc noi speranțe și aspirații în sufletele noastre. O vreme, să ne simțim ca niște magicieni care ne pot face dorințele cele mai sălbatice și să decoreze sala, astfel încât să se transforme într-un basm.

Cum să transformi sala într-un basm de Anul Nou
Cum să transformi sala într-un basm de Anul Nou

Când decorați camera principală a casei, încercați să mențineți armonie în orice. În acest an, nuanțele pastelate moi ale unei scheme de culori unice sunt relevante. Asigurați-vă că actualizați decorarea de Anul Nou: Cumpărați pandantive noi, ghirlande, bile. Mergi la cumpărături, simți entuziasmul general. Și după ce te-ai întors acasă, cu duhuri înalte, continuați să decorați sala.

Decorarea pomului de Crăciun

Conform tradiției, în primul rând îmbrăcăm principalul atribut al sărbătorii - Brad de Crăciun.

Decorarea pomului de Crăciun
Decorarea pomului de Crăciun

Îl poți agăța cu fructe: portocale, mandarine, mere. Legați arcuri din satin sau flori artificiale pe ramuri și, în loc de steaua tradițională, fixați mai multe pene de lux pe coroană. Fii original, experimentează!

Plantație de copaci de Crăciun

Să ne înconjoară regina pomului de Crăciun cu mini-prințese. Vom pune câțiva copaci mici de Crăciun în jurul lui, dacă, desigur, camera dvs. permite acest lucru. Puteți cumpăra două sau trei artificial și decorați-le în același stil cu cel principal. Sau cumpărați atât de mici copaci strălucitori de Crăciun și plasați-i în jurul celui mare. Alegeți schema de culori corespunzătoare, deoarece selecția accesoriilor de Anul Nou în magazine este uriașă.

Mini copaci de Crăciun
Mini copaci de Crăciun

Posibil cu 3 săptămâni înainte de vacanță loveste crengile copacilor, decorați-le ca de Anul Nou și așezați-le în jurul bradului de Crăciun în recipiente de sticlă frumoase. De asemenea, ramurile verzi pot fi așezate în vaze, înfășurate în margele, tinsel și așezate în întreaga încăpere. Luminile strălucitoare ale ghirlandei de Anul Nou vor adăuga un farmec aparte compozițiilor. Decorează-ți doar oaza de molid în același stil de Anul Nou.

Sau faceți o pajiște separată de brad de Crăciun în colțul sălii. Construiți încuietori false, teremkas printre mini-copaci de Crăciun sau aranjați pur și simplu jucării pentru copii potrivite conceptului. Principalul lucru este să evitați haosul, iar apoi basmul de Anul Nou se va transforma în realitate..

Compoziția de Anul Nou. Fotografie de pe site-ul bestfilez.narod.ru
Compoziția de Anul Nou. Fotografie de pe site-ul bestfilez.narod.ru

Compoziția lumânărilor

Răspândiți-vă în jurul frumos sfesnice ramuri vii și conuri vii, creând o imitație a unei pajiști fabuloase de iarnă. Într-o astfel de compoziție (ca în fotografie), elementele naturale pot fi înlocuite cu cele artificiale, adăugați decorațiuni pentru bradul de Crăciun sau alt decor.

Compoziția lumânărilor. Fotografie de pe site-ul eclectic-lab.ru
Compoziția lumânărilor. Fotografie de pe site-ul eclectic-lab.ru

Sau faceți buchete festive de „respirație la foc”: luați un număr impar de lumânări decorative, fixați-le la bază cu ace și fire. Puneți în vaze frumoase, turnați orez pe fundul unui sfeșnic improvizat (pentru stabilitate).

Ploaie strălucitoare pe tavan

Decorați tavanul cu ploaie strălucitoare, pe baza stilului camerei. Adunați o ploaie subțire sau o serpentină în buchețe și agățați pe tavan, atașând fiecare cu ace. Folosind aceeași tehnologie, puteți atârna stele pe tavan, fulgi de zapada și alte bijuterii DIY nu foarte grele.

Decorul de Anul Nou al tavanului. Fotografie de peisaj-a.com
Decorul de Anul Nou al tavanului. Fotografie de peisaj-a.com

Decorăm pereți, uși, scări

Implicați-i să participe la un spectacol fabulos! Fixează tinsel de Crăciun, arcuri din satin, decalcomanii de vinil, jucării și conuri de pin - orice se potrivește stilului general al camerei tale!

Decorăm pereții
Decorăm pereții

Fulgi de zăpadă albi (sau tăiați din folie strălucitoare) arată grozav pe un fundal întunecat. Dacă există uși, decorați-le și ele!

Autocolant pentru ușă de vinil. Fotografie de pe site-ul gloimg.drlcdn.com
Autocolant pentru ușă de vinil. Fotografie de pe site-ul gloimg.drlcdn.com

Dacă camera de zi are o scară - grozavă!

Decorul de Revelion al scărilor. Fotografie de pe site-ul zuhausewohnen.de
Decorul de Revelion al scărilor. Fotografie de pe site-ul zuhausewohnen.de

Nu vă lăsați să obțineți o mașină de cusut și să coaseți pe spatele scaunelor Huse de Anul Nou sub formă de oameni de zăpadă, stele, gnomi, pălării de Moș Crăciun sau decorate cu motive de Anul Nou.

Decorul de Anul Nou al scaunelor. Fotografie de pe site-ul i.pinimg.com
Decorul de Anul Nou al scaunelor. Fotografie de pe site-ul i.pinimg.com

Doar nu exagera, altfel basmul tău va duce o viață proprie. Totul ar trebui să fie cu moderație. 

Dăm holului un aspect de iarnă

Câteva crenguțe de molid sub „zăpadă” sau „îngheț” vor oferi holului un aspect de iarnă magic, și este foarte ușor să le faci. Luați câteva ramuri de conifere, ungeți-le ușor cu lipici și presărați cu spumă pre-grăbită.

Zăpadă de polistiren. Fotografie de pe site-ul s1.1zoom.me
Zăpadă de polistiren. Fotografie de pe site-ul s1.1zoom.me

Ramurile înghețate vor dura mai mult. Pregătiți o soluție salină puternică (2 căni la 2 L de apă). Se dizolvă sarea în apă clocotită și se răcește. Puneți ramuri de conifere în el timp de 5 ore. Cristalele stralucitoare de sare vor crea un efect de înghețare frumos pe ace. Și unde să așezi frumusețea rezultată, gândește-te pentru tine.

Peisaj fabulos de tinsel

Luați o sârmă de chenilă (sau înfășurați cu atenție tinsel-ul obișnuit de Crăciun) și creați figuri de Anul Nou: copaci de Crăciun, fulgi de zăpadă, o față drăguță, un gnom ... Figurile pot fi atârnate în orice loc convenabil, decorați un perete sau decorați cu ele o mini plantație de copaci de Crăciun.

Jucării Chenille. Fotografie de pe site-ul pagremuski.info
Jucării Chenille. Fotografie de pe site-ul pagremuski.info

Candelabru

Dacă aveți un candelabru frumos în sală și nu este acum lămpile de plafon încorporate la modă, construiți pandantive de Anul Nou din margele de argint, arcuri, bile și alte decorațiuni de Anul Nou. Decorul candelabru poate fi haotic sau ordonat - la discreția dumneavoastră. În primul caz, luați bile sau arcuri de diferite culori și dimensiuni, agățați-le la diferite înălțimi. În al doilea - așezați aceleași bile într-un singur „buchet” sau împrăștiate, dar la aceeași înălțime. Bile pot fi completate cu elemente decorative: stele, ghirlande, fulgi de zăpadă, arcuri.

Decorarea candelabrului Site-ul fotofly.ru
Decorarea candelabrului Fotografie de pe site-ul sistemfly.ru

Sau poate că doriți să luminați puțin lumina strălucitoare? Apoi, faceți un pandantiv din panglici din satin, la capetele inferioare ale cărora puteți atașa decorațiuni pentru bradul de Crăciun, dacă, bineînțeles, forma candelabrului permite. Întoarceți-vă în copilărie și tăiați fulgii de zăpadă deschise din șervețele, decorați geamurile cu ele. Faceți coroane din crengute de pin.

Coroana de Crăciun pe ușă. Fotografie de pe site-ul i.pinimg.com
Coroana de Crăciun pe ușă. Fotografie de pe site-ul i.pinimg.com

Completați fereastra din hol cu ​​iluminare de Anul Nou. Grila LED cu efect de topire a ghețurilor este perfectă pentru peisajul nostru fabulos..

Și câteva idei mai inspirate pentru decorarea casei dvs. pentru vacanță:


Opinii: 74