» » Care este cel mai bun mod de a decora copacul în anul calului?

Care este cel mai bun mod de a decora copacul în anul calului?

În curând, foarte curând vom decora pomii de Crăciun! Să facem acest lucru, ținând cont de preferințele simbolului anului următor - un cal economic și îngrijit. Dacă se va ține cont de ai noștri? :-) Ce ne dorim pentru Anul Nou? Fericire, dragoste, bogăție? Apoi, decorarea copacului, aveți grijă de atributele corespunzătoare. Și, desigur, fă acest lucru plăcut cu bucurie și dragoste. Atunci este probabil ca amanta anului să vă răspundă..

fata împodobește bradul de Crăciun

Elementul calului 2014 este un copac, de aceea este recomandabil să obțineți o herringbone naturală. Și este mai bine să vă îndepărtați de canoane și să nu vă îmbrăcați nu un brad obișnuit de Crăciun, ci un brad sau un pin (dacă aveți o astfel de oportunitate, desigur). Opțiunea ideală este de a decora un copac de conifere cultivat într-o cadă.

jucării de Crăciun cai

Haideți să oferim sprijinul calului de lemn albastru în anul următor și, în timp ce ne decoram copacul, să folosim activ amuletele anului: potcoave, flori, arcuri și, bineînțeles, imagini ale amantei anului în sine. Ei bine, hai să începem?

Lumini de basm - ghirlande


copac decorat cu o ghirlandă

Începem să ne împodobim frumusețea pădurii, ca de obicei, cu o ghirlandă electrică. Cel mai ieftin și compact model "Thread" este firul obișnuit cu multe LED-uri. Există, de asemenea, ghirlande cu lămpi RGB, în care fiecare bec arată ca o bilă, o lumânare sau un cilindru. În general sunt mai durabile și mult mai frumoase. Culorile ghirlandei cu becuri RGB sunt declanșate sincron sau aleatoriu, amestecându-se ușor între ele, creând o atmosferă festivă misterioasă.

Arcul „magic”


Arbore de Crăciun decorat cu arcuri

Arcurile colorate din diverse „calibre” arată fermecătoare pe copac, oferindu-i o eleganță festivă. Dar, decorarea copacului cu arcuri, nu se desparte, pentru că trebuie să lăsăm loc pentru conuri, fructe și jucării. Cu toate acestea, iubitorii de originalitate pot refuza alte bijuterii :)

Arcurile în sine pot fi realizate astfel:

  • Legați panglicele transparente din organza ondulată chiar pe ramurile de molid, coborând capetele lungi în jos, așa cum vedeți în fotografie.
 
  • Luați panglici moi din satin și legați un arc. Coaseți pe un buton strălucitor în centrul fiecăruia și înfășurați mărgele subțiri de brad de Crăciun în jurul butoanelor. Veți obține arcuri frumoase de Crăciun cu pandantive cu margele.
 
  • Tăiați în pătrate din hârtie de cadou strălucitoare, legați-le la mijloc cu o panglică din satin subțire, pe care o legați cu un arc. Rezultatul este arcuri duble adorabile..

Aici vă puteți „juca” cu flori: creați arcuri simple sau colorate strălucitoare, după cum doriți. Această decorație simplă, dar foarte drăguță, va veni de asemenea la îndemână atunci când decorați o hală, așa că creați mai multe dintre ele..

Florile din panglici decorative folosite pentru decorarea buchetelor vor arăta foarte organic pe copac. Dacă le aveți, așezați-le lângă arcuri pentru o combinație armonioasă minunată..

Conuri și fructe


compoziție de anul nou


Stăpâna Anului - Calul - iubește unitatea cu natura, așa că haideți să respectăm calul prin decorarea copacului cu conuri de pin și fructe. Înfășurați câteva mandarine și mere în folie de argint sau aur și atârnați de o ramură. Nu atingeți decorațiunea înainte de Revelion și apoi mâncați-o. Cu toate acestea, nu trebuie să-l înveliți. Înconjurat de arcuri, flori și ghirlande, fructul va arăta grozav pe copac..

Sau tăiați lămâile și portocalele în pene rotunde, legați ploaia de ele cu o buclă și agățați-le de copac. Acum, în timp ce savurezi mirosul minunat de citrice, pregătește-ți mugurii.

citrice uscate

Puteți lua cele mai obișnuite conuri, molid sau cedru, presărați-le cu vopsea de argint dintr-o cutie spray și, având bucle atașate, le puteți agăța de copac. Încercați combinații cu decorațiuni „dulci” precum bomboane și acadele. („Încercați” - în sens, atârnați de copac, nu mâncați!) Folosiți crengute artificiale cu fructe de pădure, obțineți o combinație foarte frumoasă.

Preferă să vezi fructe pe masă decât pe copac? Decorează-ți frumusețea ca de obicei, fără să uiți să folosești jucării sub formă de cal și bile cu imaginea ei.

Zapada de zăpadă sub copac


poartă sub copac

Alcătuiți sub copac un „snowdrift” tradițional. Acoperiți baza cu vată luxuriantă sau decorați cu „valuri” de mătase albă ca zăpada. Dacă doriți să creați un efect de zăpadă strălucitoare, frecați styrofoamul pe o răzătoare grosieră, amestecați-l cu paiete fine și turnați peste praful de zăpadă. Pe un zăpadă, într-o manieră haotică, puneți câteva arcuri și / sau flori care au decorat copacul. Lângă jucării, oameni de zăpadă, Moș Crăciun tradițional și Fata Zăpezii, plasează o troică de jucării cu cai - un simbol al anului.

Cadouri


cadouri de Anul Nou

Faceți cărucioare cadou colorate cu propriile mâini, destul de potrivite pentru anul „calului”. Luați cutii de carton, lipiți-le cu hârtie strălucitoare, decorați cu fulgi de zăpadă, serpentine și arcuri. Tăiați 4 cercuri de roți pentru fiecare coș, decorați-le și lipiți-le pe părțile laterale ale cutiilor. Etichetați fiecare cutie cu cărucior cu o inscripție personală și așezați-o sub bradul de Crăciun. Copiii dvs. le vor plăcea dacă îi implicați în crearea și decorarea căruțelor cadou.

Calul este un muncitor minunat și va aprecia cu siguranță bijuteriile create cu dragoste cu propriile sale mâini. Numai în afară de foarfece, lipici și tinsel, înarmați-vă cu o bună dispoziție și acordați-vă pozitivului. Și nu uitați: calul este, prin natură, foarte îngrijit și iubește ordinea în orice. Prin urmare, atunci când decorați un brad de Crăciun pentru Anul Nou, încercați să evitați asimetria creativă..


Opinii: 109