» » Povestea anului nou `înapoi în trecut ... `

Povestea anului nou `înapoi în trecut ... `

frate si sora
Am fost fericiți de Anul Nou! Eu si fratele meu! Anul Nou, nu l-am lăsat pe Moș Crăciun cu cadouri la noi acasă. Anul Nou am tot primit un copac viu în loc de unul artificial.!
Și chiar dacă povestea mea nu poate părea suficient de fermecătoare, este reală!

În această fotografie am 6 ani, fratele meu are 4 ani. În acea seară de Anul Nou, am fost lăsat acasă singur. Tata lucra la poliție și era de serviciu în vacanță, iar mama mi-a luat fratele de la bunica mea, iar eu am stat singur, așteptând întoarcerea lor. Sună ușa și am fugit să o deschid ... Uitându-mă pe fereastră, în prag am văzut pe cineva cu barba albă, o pungă și un personal. „Moș Crăciun? .. Dar el nu există!” - a strălucit în capul meu de adult precoce.

- Cine e acolo? Am întrebat.
- Eu sunt Moș Crăciun! Deschideți-vă curând! - a spus cineva în afara ușii.
M-am speriat foarte mult și am strigat: „Și mama nu îmi permite să deschid ușa către străini!”
- Dar eu sunt Moș Crăciun, - a strigat el înapoi.
- Nu! Nu voi deschide! - Am plesnit. Apoi, cineva a dat un argument cu greutate: „ȘI VĂ ÎȚI ÎNVĂȚĂ UN BAG!”
Ei bine, dacă nu ademeniți o fată înspăimântată cu cadouri! Bunicul a decis să-și arunce masca: „Nu mă recunoști? Lucrez cu tatăl tău, numele meu este Oleg, doar m-am îmbrăcat și trebuie să-ți fac cadou! Există o mașină cu lumini intermitente în apropiere !!! "

Poate că l-am recunoscut pe unchiul prietenului meu, dar nu am deschis niciodată ușa pentru el, iar „Bunicul Oleg” a fost nevoit să se retragă.
Puțin mai târziu, mama a venit cu fratele ei, și în curând a venit tatăl meu și a scos un pom de Crăciun viu de la un UAZ al poliției! Ce bucurie este să respiri în mirosul de molid! Fratele meu și cu mine am îmbrăcat-o repede. Tata a spus că el era deja conștient de acțiunea mea și nu m-a condamnat deloc, iar el îmi va aduce un cadou dimineața.

Anul Nou a fost începutul unei noi tradiții - în fiecare An Nou fratele meu și cu mine aveam un brad de Crăciun viu pentru vacanță.
Am crescut, iar molidul viu nu este acum permis, dar ramurile de molid sunt încă prezente în interiorul caselor noastre!
Îți felicit pe toți cu ocazia Anului nou și vă doresc să sărbătoriți această sărbătoare în cercul celor mai dragi și apropiați oameni și că vor fi mereu alături de dvs.!


Opinii: 142