» » Decor de conuri diy pentru anul nou (video)

Decor de conuri diy pentru anul nou (video)

conurile - un material minunat pentru creativitate în orice moment al anului. Dar în An Nou ele sunt deosebit de relevante: pentru câte opțiuni, Ce se poate face din mugurii obișnuiți!

Artizanatele înainte de vacanță împreună cu cei dragi, în special cu copiii, aduc oamenii foarte aproape. Drept urmare, ceva frumos se naște, în plus, creat cu propriile mâini, cu o bucată din suflet. Oferim mai multe opțiuni pentru a utiliza diferite conuri în decorul de Anul Nou.

Compoziție de Crăciun în culori albe
Compoziție de Crăciun în culori albe

1. mare umflaturi îl puteți doar nuanța puțin cu vopsea albă, ca opțiune - folosind sclipici. Un astfel de element de decor este potrivit pentru compozițiile de Anul Nou, precum cea din fotografia de mai sus, în tonuri de alb. Dacă lipici niște margele strălucitoare, atunci con va arăta ca un brad decorat de Crăciun.

2. conurile va deveni foarte revelion și festiv dacă le veți acoperi cu vopsea argintie sau aurie. Într-un aspect atât de elegant, în special cu o panglică potrivită, pot fi utilizate ca decorațiuni de Crăciun sau, de exemplu, pentru decorare masă festivă.

Conuri de argint pentru decorarea unei mese festive
Conuri de argint pentru decorarea unei mese festive

3. Pare frumos și festiv coş, umplut cu conuri intercalate cu bile strălucitoare de Crăciun. Și dacă amesteci toate acestea cu o ghirlandă de Anul Nou, obții o iluminare de seară romantică.

Un coș cu conuri de pin și ghirlandă va deveni un iluminat romantic de Anul Nou
Un coș cu conuri de pin și ghirlandă va deveni un iluminat romantic de Anul Nou

4. conurile formă alungită, alungită, se transformă de minune în copaci de Crăciun. Pentru fabricarea bazei, puteți folosi ipsos sau ciment, pe care trebuie să îl fixați cucui. Apoi, trebuie să vă porniți imaginația și să decorați „bradul de Crăciun” cu margele, paiete, arcuri și altele asemenea.

Copaci de Crăciun din conuri: spațiu pentru imaginație
Copaci de Crăciun din conuri: spațiu pentru imaginație

Acest material natural poate fi folosit pentru a realiza Baluri de Crăciun, sfesnice, Topiatorul de Anul Nou, utilizat în decor coroane de Crăciun și stele. Idei interesante de aplicație conuri în decorul de Anul Nou, puteți vedea mai detaliat în videoclipul pregătit de autorul nostru obișnuit Alena (Letonia).

Alte publicații interesante ale site-ului nostru despre utilizarea conurilor în decor:

  • De la decorul de Anul Nou la un borcan cu gem sau Ce se poate face din conuri obișnuite
  • 10 idei simple pentru decoratiuni de Craciun pentru o resedinta de vara
  • Baza pentru o coroană, oglindă, plafond sau decor de conuri DIY

Noi videoclipuri interesante și utile pe teme de căsuța de vară apar în mod regulat pe canalul nostru: despre creșterea și reproducerea plantelor, despre combaterea dăunătorilor, despre realizarea de elemente decorative originale cu propriile mâini și despre multe altele. Aboneaza-te la canalul 7dach, pentru a fi primul care conștientizează videoclipuri noi, puteți urma acest link https://goo.gl/22MWwK


Opinii: 134