» » Coroana de anul nou din materiale naturale: folosim mușchi și fructe uscate strălucitoare

Coroana de anul nou din materiale naturale: folosim mușchi și fructe uscate strălucitoare

Anul Nou este cel mai democratic dintre toate sărbătorile, deoarece ne privește pe fiecare dintre noi. Din acest motiv este obișnuit să decorați casele din timp, să pregătiți cadouri și ținute. Ce frumos este!

Coroana de Anul Nou
Coroana de Anul Nou

Pentru a crea o atmosferă festivă în casă, vă sugerăm să faceți o coroană de Anul Nou din materiale naturale cu propriile mâini. 

Materiale și instrumente

  • Baza coroanei. Puteți cumpăra gata gata (din paie sau spumă) sau să vă faceți singuri, de exemplu, folosind resturile de izolare pentru țevi sau răsucind ziare vechi și învelindu-le cu sfoară sau bandă.
  • mușchi. Este indicat să-l colectați în avans și să-l uscați..
  • Fructe uscate și alte fructe care și-au păstrat efectul decorativ. Poate fi trandafir sold, Rowan, mere mici, ardei, precum și coji de portocale și flori uscate.
  • 4 lumânări și suporturi de lumânări dacă intenționați să faceți o coroană de Advent.
  • Pistol de lipit.
  • Foarfece.

Materiale și instrumente
Materiale și instrumente

Proces de lucru

În primul rând, baza pentru coroana este învelită în mușchi. Pentru a face acest lucru, se aplică o cantitate mică de lipici cu ajutorul unui pistol de lipici, iar apoi se aplică bucăți de mușchi.

Lipim mușchiul pe bază
Lipim mușchiul pe bază

Acum puteți începe să decorați. În primul rând, trebuie să plasați cele mai mari obiecte, în cazul nostru, acestea sunt lumânări.

Puneți lumânări
Puneți lumânări

Apoi, dispunem cu vopsea alte elemente decorative..

Stabilim mici elemente decorative
Stabilim mici elemente decorative

Dacă baza coroanei tale este din spumă, atunci fructele de pe ramuri pot fi pur și simplu lipite în ea. Deoarece coroana noastră are o bază de paie, vom lipi decorul. Deci, imediat ce ați decis în cele din urmă despre locația elementelor decorative, le lipim în loc..

Folosind un pistol cu ​​lipici, lipici toate elementele la locul său
Folosind un pistol cu ​​lipici, lipici toate elementele la locul său

Este important să respectați proporțiile, astfel încât produsul în ansamblu să fie armonios. De exemplu, în cazul nostru, se folosesc lumânări mici, deoarece cele înalte ar părea mai puțin consistente, având în vedere dimensiunea coroanei în sine. Același lucru este valabil și pentru elementele decorative - numărul acestora nu trebuie să fie excesiv. Dar aici fiecare este ghidat de propriul gust.

O coroană similară poate fi atârnată pe perete, atunci lumânările nu sunt folosite pentru decorare. Puteți vedea întregul proces de realizare a unei coroane festive urmărind videoclipul. A fost pregătit de autorul nostru regulat Alena (Riga).

Dacă sunteți interesat de acest subiect, puteți obține câteva idei mai interesante pentru realizarea coroanelor de Anul Nou de la publicarea site-ului nostru web Stele și coroane de Crăciun: decorațiuni DIY. Opțiunile de utilizare a conurilor în decorarea festivă sunt descrise în articol Decor de conuri DIY pentru Anul Nou, și cum să faceți decorațiuni originale din semințe de plante diferite, puteți afla citind publicația Decoratiuni de Craciun DIY din seminte. Master-class.


Opinii: 85