» » Cel mai bun cadou pentru un om iubit

Cel mai bun cadou pentru un om iubit

La fel s-a întâmplat că am cunoscut viitorul meu soț în 2000..

Aveam 16-17 ani și eram în clasa a 11-a, iar Sasha a studiat cu fratele meu la institut. Totul a început cu „hi-hi”, apoi prietenul fratelui meu a devenit prietenul meu. Ne-am odihnit împreună pe râu, am sărbătorit aniversările. 

S-au căsătorit în 2006 și sunt încă fericiți. De-a lungul anilor, cadourile pentru un prieten, și apoi pentru un soț, se schimbau constant, concentrându-se pe bugetul și hobby-urile soțului / soției..

Cadou pentru un prieten

Pe lângă toate cărțile poștale, i-am oferit iubitei mele o zi de „surpriză”, când a trebuit să găsească cadouri în tot apartamentul meu.

Ideea a fost să găsim toate lucrurile folosind indicii-note. A fost foarte interesant să inventăm mai întâi și apoi să reproducem totul.
De exemplu, o notă cu următorul conținut „la 2 metri de masă, în jos”. Adică, o surpriză era ascunsă sub pat. El îl deschide, iar acolo, pe lângă cadou, există și o invitație de notițe pentru a „călători” în continuare.

Primele cadouri: o fotografie și o cutie cu o cheie
Primele cadouri: o fotografie și o cutie cu o cheie

Mi s-au prezentat fotografii superbe (am fost în mod special la salon pentru o ședință foto), o cutie de casă cu inimi, în care era o cheie la intrare (încă nu aveam interfoane) + mai multe knickknacks. 

Cadou pentru soț

După nuntă, cadourile erau deja mai „utile” pentru el. 

De exemplu, un astfel de uscător de păr a fost prezentat pe 23 februarie. Părul soțului ei este foarte gros, așa că trebuie să-l usuce mult timp. Acest prezent este foarte mult în subiectul unui bărbat. Apropo, l-am folosit cel mult de 4 ori în 10 ani, iar soțul meu - aproape în fiecare zi.
Uscătorul de păr a devenit mai ales de neînlocuit după ce soțul și-a crescut părul până la umeri. 

Nu darul unui bărbat s-a dovedit a fi foarte necesar
Nu darul unui bărbat s-a dovedit a fi foarte necesar

Cadou pentru un om creativ

Cu câțiva ani în urmă, Sasha s-a interesat de chitară, a fost visul său să învețe să cânte. Desigur, și-a cumpărat singur chitarele, dar ce spațiu pentru cadourile ulterioare!

După ce au cumpărat chitare, cadourile au cerut singure - coperte
După ce au cumpărat chitare, cadourile au cerut singure - coperte

Capacele sunt universale, unul este izolat, celălalt este mai ușor. 
Apoi, fiecare vacanță este un lucru necesar și util pentru chitarist: un suport pentru muzică, un stand pentru chitare, un suport pentru picioare, un mediatrist, un microfon cu un stand și o grămadă de lucruri de neînțeles, dar necesare..

Microfon scump pentru înregistrarea sunetului de înaltă calitate
Microfon scump pentru înregistrarea sunetului de înaltă calitate

Standul de muzică a fost util nu numai pentru soțul ei, ci și pentru fiul ei
Standul de muzică a fost util nu numai pentru soțul ei, ci și pentru fiul ei

Astfel, pentru o persoană creatoare (sau cu un hobby), găsirea unui cadou nu este deloc dificilă..

Factotum

După ce s-a mutat într-o casă privată pentru un bărbat, s-a deschis un spațiu și mai mare de creativitate - construcția. Prin urmare, tot felul de șurubelnițe, râșnițe, rotițe, betoniere sunt cel mai necesar și practic cadou. De ziua lui, soțul meu m-a rugat să-i dau o mașină de sudură. Încă nu m-am decis asupra unui model specific.

Însă până în anul nou, cel mai probabil voi pune un mic marcaj sub copac, dar necesar pentru construcție, deoarece precedentul a căzut sub podeaua dură și nu mai este posibil să-l obțineți! Marcaje cadou dacă există o gaură în buget
Marcaje cadou dacă există o gaură în buget

Rezumând

1. O poți face singur „campania de căutare” cu multe cadouri mici, necesare sau plăcute.
2. Este foarte ușor pentru o persoană creativă să ofere ceva care este interesat de el.
3. Bun și brutal, cadouri pentru bărbați, trebuie doar să identificați corect producătorul, astfel încât cadoul să nu se dovedească a fi „smochin”.
4. Sau poate un suvenir atât de util!

Butoi de ceramică pentru vin - ceva de genul acesta a fost dat unui bărbat la 36 de ani de naștere
Butoi de ceramică pentru vin - ceva de genul acesta a fost prezentat unui bărbat la 36 de ani de naștere 


Opinii: 76