» » Instrumentele sunt cel mai bun cadou pentru un bărbat!

Instrumentele sunt cel mai bun cadou pentru un bărbat!

Chiar și cel mai serios bărbat în vacanțe se transformă într-un băiat care continuă să-și uimească familia cu încântarea, bucuria și ochii larg deschiși..
Se dovedește că el crede și în minuni și în Moș Crăciun.

Când după vacanță, prietenii mei mă întreabă: Cum este darul tău pentru el?, Îi răspund: „El a zâmbit.” Și uite că epidemia cade asupra tuturor și zâmbesc ca răspuns))

ieşire: frumoase doamne, hai să dăm cadouri bărbaților tăi. Și nu un fier sau o foaie, ci adevărat, al băiatului!
Desigur, cineva va fi încântat de cizme noi de schi sau de o minge, dar soțul meu este mulțumit de instrument.

Încă păstrează ciocanele din copilărie. Cu care, ca băiat, a ciocanit garoafele cu tatăl său. Și nu contează că uneori lovitura era pe deget. Principalul lucru este că a crescut, ținând un instrument al bărbatului în mâini și a învățat să facă ceva cu propriile mâini, fără teamă să se strice.

Desigur, cineva va fi încântat de cizme de schi noi sau o minge nouă, dar soțul meu este mulțumit de instrument. Încă păstrează ciocanele din copilărie. Cu care, ca băiat, a ciocanit garoafele cu tatăl său. Și nu contează că uneori lovitura era pe deget. Principalul lucru este că el crește ținând instrumentul unui bărbat în mâini.
Ciocan din copilărie, are mai mult de jumătate de secol

Dacă îi ofer soțului meu ceva pentru suflet, atunci acestea sunt instrumente sau card pentru cumpărarea unui cadou în OBI.
Și dacă sub bradul de Crăciun există un cuțit, bun, real, pentru carne, soțul va înțelege, de asemenea, că acesta este un cadou pentru el, iubitul său.

cuţit

Și se simte bine, și noi. Și acum, în casa ta, se va ocupa de gătirea cărnii sau tăierea legumelor. La urma urmei, el are IT!

mânca


Când bărbatul tău, la fel ca poștașul Pechkin, are ce a visat sau un instrument bun, înseamnă că totul va fi în ordine în casa ta, totul va funcționa, iar casa ta va fi decorată cu diverse meșteșuguri create de bărbatul tău..

Iar acei prieteni de-ai mei, ai căror soți nu au un instrument, invidiați în liniște, iar bărbații lor fumează în liniște)
Iată o mică parte din ceea ce a fost creat de mâinile soțului meu:

moară
moară

cart

Căruța de flori

Colivie

ieşire: Poate că mai târziu veți găsi un cadou demn sub copac..
Și veți auzi cele mai importante cuvinte din viață, rostite chimeilor: „Ești cel mai bun, te iubesc”....

ui


Opinii: 136