» » Construirea unui hambar

Construirea unui hambar

Sora mea și soțul ei au decis să le ofere mamei lor un șopron. Am cumpărat o cherestea rotundă (pin). Și eu, de când obișnuisem să toacă cabinele de bușteni, va trebui să tai o casă de bușteni. Am învățat cum să toacă în urmă cu trei ani. Lucrările de tâmplărie pentru o lungă perioadă de timp și, desigur, am fost de acord imediat, cu atât câștigurile mai promițătoare, principalul lucru este să învăț. Deja două săptămâni mai târziu tocam o casă de bușteni. 3x3 cu 3m eliberare. pe cont propriu, fără prompturi, încet, desigur, dar calitativ în funcție de prieteni.În mărime au decis o opțiune mai economică 6x3, cu atât mai mult este nevoie de un șopron pentru un porc de o duzină de pui, au decis că această dimensiune va fi potrivită. Ei bine, au adus pădurea soției mele și a mea pe site. Sasha și Vitya au șlefuit toate buștenii și a început construcția.

Sora și soțul au decis să le ofere mamei lor un șopron.
Am cumpărat cherestea rotundă (pin). Și eu, din moment ce eram angajat în tăierea cabinelor de bușteni, va trebui să tai o casă de bușteni.
Am învățat cum să tai acum trei ani. A lucrat la decorarea caselor, prietenii s-au oferit să învețe cum să taie cabine de bușteni. Îmi plac mult timp munca de tâmplărie și, desigur, am fost de acord imediat, în plus, am promis bani buni ... Dar principalul lucru este să învăț.
În două săptămâni, am tăiat un bloc 3x3 cu o eliberare de 3 m pe cont propriu fără prompturi, încet, bineînțeles, dar cu o calitate înaltă potrivit prietenilor.
În ceea ce privește dimensiunea, au decis o opțiune mai economică de 6x3, mai ales că este nevoie de un șopron pentru un porc, o duzină de pui, au decis că această dimensiune va funcționa.
Ei bine, au adus pădurea la soția mea și la mine, la șantier. Copiii surorii mele mai mari, Sasha și Vitya, au șlefuit toate buștenii și au început construcțiile.

Pentru tăiere, am folosit astfel de instrumente precum: un ferăstrău, un nivel, o linie pentru tăiere, un topor și un creion. Tăiat seara, după muncă, încet.
Am terminat tăierea într-o lună. Au ieșit zece coroane, înălțimea fântânii este de 2m 10cm, este suficient pentru un hambar.
Și în timpul pregătirii tuturor acestor lucrări, mama a avut o operație de a scoate pietrele din vezica biliară. Și după operație, s-a decis ca mama să nu mai țină gospodăria. S-a întâmplat așa că nu mai avea nevoie de șopron.
Apoi s-a decis să punem această casă de jurnal cu soția mea pe site. În septembrie, fundația a fost turnată cu o dimensiune totală de 6x6 m cu o despărțire la mijloc.
De asemenea, ne-am propus să adăugăm o extensie la casa de jurnal cu aceeași dimensiune de 6x3, astfel încât această fundație s-a dovedit a fi 6x6.
Fundația a fost turnată după cum urmează: în colțuri a găurit găuri cu un burghiu de aproximativ 1 m 30 cm adâncime, și de-a lungul perimetrului la fiecare doi metri aceleași găuri cu un burghiu și a conectat toate aceste găuri cu o fundație de bandă, a săpat șanțuri de aproximativ 80 cm adâncime și a presărat aceste tranșee cu nisip unde - apoi 40 cm.
S-a dovedit a fi o pernă de nisip. În consecință, totul a fost consolidat cu armătură din fibră de sticlă și turnat cu beton.
Au turnat-o două zile, au frământat într-o betonieră cu o capacitate de 190 litri, soția mea Irina și fiii Dima 5 ani și Evgeny 3 ani au fost asistenții mei.
Weekend-ul viitor am început să instalăm o casă de jurnal.

Ei bine, asta este instalat

Ei bine, asta este instalat.
Instalat într-o singură zi, din nou, am avut doar femei ca asistenți: iubita mea soție, sora ei Katya și mama ei, draga soacră. Desigur, a fost foarte dificil pentru toată lumea, multe mulțumiri tuturor, ne-au ajutat, desigur, experiența lucrărilor mele anterioare privind instalarea cabinelor de bușteni ... Mi s-a arătat și mai devreme cum este mai ușor să ridicați buștenii. Lenjeria era așezată între bușteni.
Seara am sărbătorit puțin acest caz. Din nou, o săptămână mai târziu, în week-end, am preluat căprițele și podurile. Căpriorii au fost făcuți pe pământ dintr-o placă (brad) de 50x150 cm și au fost instalați, în toate acestea, ma ajutat colega mea de suflet Irina. Așa arată, acum problema este în materie și timp. Am comandat materialul (scânduri, grinzi) de la gater, au promis că îl vor tăia până vineri. Aici, mă gândesc să-l aduc vineri și să continuăm construcția în weekend.

Căpriori instalate


Opinii: 140