Cuptor

A fost odată, mulți, mulți ani în urmă, când încă nu exista un site magic 7 Dach.ru, niciun Internet, fără telefoane mobile și computere și case din dachas erau izolate cu spumă, exista o sobă.
Era mică și foarte drăguță, din fontă, care visa să intre cât mai curând în casă pentru a o încălzi cu căldură în zilele ploioase. Dorința ei s-a împlinit încet și a întristat-o. La început, ea a stat într-un depozit pentru o lungă perioadă de timp. Apoi l-au cumpărat și l-au introdus în portbagajul întunecat al mașinii. Au adus-o chiar în casă, dar au pus-o sub o bancă de lemn și, se pare, toată lumea a uitat de ea.... 
A trecut un an, al doilea ... Ea a oftat și s-a plâns la bancă despre neglijența proprietarilor, care îngheață la începutul primăverii și la sfârșitul toamnei.
Îi părea rău mai ales de vechiul proprietar și de soția sa, dar ascultând conversațiile lor, și-a dat seama că nu au banii și puterea pentru a instala o sobă în casă - avea nevoie de o țeavă și o faianță specială ignifugă pe podea și pe acoperiș. tăiați o gaură pentru țeavă. „O, cât de dificil este pentru doi oameni în vârstă”, se gândi ea..

... Și atunci era liniște în casă și nu era nimic mai rău decât această tăcere. Soba a decis deja complet că au uitat de ea și casa a fost abandonată, când într-o zi de primăvară ușa casei s-a deschis, străini au intrat și au dus soba în cameră. Ce a început aici - munca a început cu seriozitate! Ascultând conversațiile, soba și-a dat seama că vechiul proprietar a murit, iar apoi și soția sa a murit. Și acum fiica lor s-a retras și a venit să locuiască în această dacha cu câinii și o pisică bătrână..
"Cum vor avea nevoie de mine!" - soba s-a bucurat.
O frumoasă cadă albă albă s-a instalat lângă sobă și s-au împrietenit imediat.
Și ce să facem mai departe - gazda nu știe. 

Soba si baie

Oameni diferiți vin la ea, o sfătuiesc, dar nu este așa. Ce se va întâmpla acum ...


Opinii: 194