» » 8 Idei pentru utilizarea unui bufet în țară

8 Idei pentru utilizarea unui bufet în țară

În Rusia, se obișnuiește să se apeleze la un dulap mare cu un dulap mare cu uși de sticlă, care se găsește cel mai adesea în bucătărie, sufragerie sau sufragerie. De fapt, conceptul de sideboard este mult mai larg - în lumea europeană, acest cuvânt este folosit pentru a descrie orice înălțime a unei sertare și a unui dulap cu orice tip de uși..

Mare sau mică, șic sau modest, această piesă de mobilier vă poate servi bine în aproape orice cameră..

Bufet bar

Un astfel de bar tip bufet poate fi la îndemână într-o sală de mese sau un studiu - un mic depozit de vin cu depozitare atentă a paharelor de sticlă și a altor ustensile. Micul spațiu de lucru se explică prin faptul că aproape nimeni nu va găti aici: mobilierul este mai probabil destinat pentru servirea solemnă de alcool și gustări.

În sertarele inferioare poți depozita tot ce ai putea avea nevoie în sala de mese: fețe de masă, tacâmuri suplimentare, prosoape și lumânări.

Bufet cantină engleză

Un panou cantină îndeplinește cel mai adesea ambele funcții simultan: atât practice cât și decorative. Pe de o parte, există mâncăruri concepute pentru sărbători și primirea oaspeților, pe de altă parte, în restul timpului, cele mai scumpe articole sunt afișate în spatele ușilor de sticlă..

De obicei, sufrageria din sufragerie este din lemn, deși în ultimii ani variațiile de fier și chiar plastic au început să fie la cerere.

Bufet clasic englez

Bufetul clasic englezesc este conceput pentru a fi amplasat în sufragerie și înlocuiește „peretele” nostru sovietic. De obicei, există un număr mare de cărți pe rafturi, diverse suveniruri și figurine, obiecte de decor și altele asemenea..
Pentru organizarea spațiului pentru televizor, sunt folosite două dulapuri simetrice - pe ambele părți ale raftului TV.

Aproape toate casele vechi englezești folosesc încă un astfel de design pentru camera de zi, neacceptând nicio inovație.

Panou de țară

Dulapul de bucătărie rustică îndeplinește o mare parte din aceeași funcție cu dulapul din sufragerie, dar este mult mai puțin prezentat în natură. Este doar o garderobă pe care gazda o folosește în fiecare zi pentru nevoile ei de bucătărie..
Practic nu există opțiuni pentru stilizarea acestei piese de mobilier: un mobilier din lemn ponosit arată întotdeauna provincial.

Bufet

În Rusia, un pansament este un dulap pentru un dormitor sau un boudoir. Setul clasic de piese de mobilier pentru acest tip de cameră dintr-un dulap, sertar și noptieră în fiecare cameră diferă.

Panoul cu sertare este foarte convenabil pentru depozitarea aproape orice fel de haine și obiecte personale.

Mobilier pentru sertare

Un mic bufet poate fi la îndemână și pe terasă sau pe terasă. Aici puteți îndepărta pernele din mobilierul de grădină în ploaie sau puteți face o mică bibliotecă. Un bufet indispensabil în aer liber se întâmplă cu picnic-uri frecvente: mai mult de jumătate din lucruri pot fi păstrate întotdeauna în acest loc.

bufet pentru dăruire

Dacă aveți o încăpere separată pentru a gestiona semințele și răsadurile, puteți utiliza un sertar cu mai multe compartimente. Totul poate fi păstrat aici: de la mănuși de grădinărit cu mici spatule la sacii de semințe în sine și un carnet de lucru pentru amenajarea grădinii.

Dacă aveți de gând să puneți instrumentele de lucru într-un astfel de sertar, este mai bine să oferiți un spațiu între mobilier și acestea. De exemplu, partea de jos a sertarelor ar trebui să fie căptușită cu o cârpă sau o pânză de ulei, astfel încât orice murdărie și umezeală să se acumuleze pe ea, iar mobilierul în sine nu este expus la efecte dăunătoare..

Scaun (sertar)

În grădină, cu o imaginație destul de sălbatică, vechea credință poate fi folosită ca pat de flori sau chiar pat pentru verdeață sau ierburi. Ideea originală va fi cu siguranță apreciată nu numai de vecini, ci, în general, de toți oaspeții casei tale de vară.

Pentru creșterea în sertare nu foarte adânci a unui sertar, sunt potrivite flori precum calendula, floarea de porumb, legătura, panselele, speciile subdimensionate de crizanteme. Dacă spațiul îți permite, poți încerca să crești ridichi, salată de varză și alte verzi standard..

Nu ar trebui să plantezi flori bulboase în bufet: acestea vor îngheța cel mai probabil într-o iarnă destul de rece. Dacă sertarele sertarelor sunt foarte puțin adânci, plantele dintr-un tobogan alpin vi se potrivesc - în mare parte suculente.


Opinii: 156