» » Folosim paleți din lemn inutili pentru parcela și casa de la țară

Folosim paleți din lemn inutili pentru parcela și casa de la țară

Astăzi, este obișnuit să vezi o grămadă de paleți lângă căsuțele de colectare a deșeurilor. Inima unei persoane economice se rupe când vede o astfel de gestionare greșită! La urma urmei, există multe moduri de a folosi un astfel de material de construcție. Acest lucru este valabil mai ales pentru a da.

Foișor cu paleți

Rama oglinzii

Masă de mic dejun de înaltă tehnologie

Masuta de cafea cu paleti

Lumina de la paleti

Ce este un palet?

Merită să discutăm imediat ce tip de material de construcție va fi discutat în publicație. Un palet sau un palet este un mijloc de ambalare pentru transportul unei unități suficient de mari pe care este instalat elementul, adesea asigurat cu bretele sau curele special concepute. Paletele din lemn sunt considerate de obicei de unică folosință, de aceea sunt eliminate după expediere.

Garduri de pe site

Gardurile mici, ușor de confecționat din paleți, vor servi pentru un rezident de vară care a decis să țină păsări, capre și oi în afara orașului. Cu ajutorul lor, construiesc un gard pentru animale de mers..

Garduri de paleti

Dacă se decide să folosești astfel de garduri pentru a evidenția o zonă de recreere de pe șantier, atunci pot fi consolidate ghivece cu plante. În acest caz, loacurile, fasolea înflorită, iedera vor arăta în special de lux. Înfășurând traversele, verdeața va oferi gardului farmec și originalitate.

Gard din paleti

Case de paleti

Astăzi, unii meșteri folosesc acest material reciclabil pentru a construi clădiri, foișoare, vară de pui de vară.

Casă cu paleți

Alții chiar reușesc să construiască case din ele. Pentru ca structura să poată păstra căldura, izolarea trebuie umplută în interiorul paletei. Pentru a oferi o vedere estetică de sus, pereții pot fi tencuiti sau tapițați cu siding. O astfel de clădire, realizată din materiale reziduale, va fi greu de diferențiat de cea construită de materialul achiziționat..

Casă de țară făcută din paleți

Material pentru decorarea pereților

Puteți adăuga o notă de antichitate în cameră, puteți crea o anumită aromă rustică cu ajutorul plăcilor din paleți folosiți.

Din paletă la cap

Pentru a lucra cu acest material, ar trebui să dezasamblați cu atenție paletele, scoțând toate unghiile, să le alegeți pe cele de calitate excelentă, să le tăiați la dimensiuni și lucruri pe perete. Apoi puteți șlefui suprafața, acoperiți-o cu pata de lemn sau lac de lemn colorat..

Manipularea paletelor

tapet

În același mod, panourile și umerașele sunt construite din plăci. Mai mult, în aceste cazuri, se folosesc și piese defecte - nu fac decât să sporească aroma rustică a interiorului..

panou de perete

Panou

Panou cu rafturi

Panou cu un raft verde

Cuier de paleti

Raft de bucătărie

Mese de palete

Tabelele sunt considerate cel mai simplu produs de palet. Aproape nimic nu este necesar pentru a le face. Puteți așeza pur și simplu paleta pe podea - iar masa este gata!

Masa cu paleti

Masa din paleti din lemn

Unele palete, însă, necesită muncă umană. Mai ales dacă scândurile sunt rupte în palet. Ele trebuie îndepărtate și înlocuite cu altele. Și șlefuirea suprafeței nu este ultimul lucru. Șpagile în plus nu au adus niciodată bucurie nimănui.

Masuta de cafea

Puteți chiar acoperi produsul finit cu lac sau vopsea, total sau parțial.

Masa

Masă de joc de cărți ST6

Masă albă

Este ușor să creșteți funcționalitatea mesei echipând rafturi sub blatul mesei, în care este convenabil să depozitați diverse fleacuri sau să puneți împreună sertare mici pentru aceasta.

Masă cu rafturi

Birou

Mobilier de înaltă tehnologie

Sau puteți transforma chiar și un lucru într-o piesă de mobilier extravagantă prin adaptarea unei mese de sticlă la ea.

Masă de top din sticlă

Masa cu paleti cu blat din sticla

Pentru confortul mutării mobilierului de jos, puteți înșuruba roțile. Astăzi, cumpărarea lor în magazine nu este o problemă..

Cărucior pe roți

Suport TV

Canapele și paturi cu paleți

Alte mobilier precum canapele și paturi sunt proiectate într-un mod similar. Ele pot fi, de asemenea, pur și simplu lăcuite sau vopsite în orice culoare..

Dormitor minimalist

Canapea cu paleti

Cablu palet

Canapea

Canapea cu paleti

Articole de interior similare sunt utilizate în stiluri:

  • țară;
  • minimalismul;
  • loft;
  • arta pop industriala;
  • High Tech.

Mobilier dormitor paleti

Lucrurile create cu propriile mâini din material care este adesea folosit ca lemn de foc arată original, atrăgând atenția oaspeților cu originalitatea și unicitatea lor.

Leagăn

Meșterii folosesc adesea paleți din lemn pentru amenajare locuri de joacă din țară. Puteți face o casă în miniatură pentru copii sau puteți construi un leagăn în doar câteva ore, iar bucuria rezultatului va fi enormă.

Leagăn

Rețineți siguranța copiilor! Prin urmare, se recomandă utilizarea numai a acestor paleți, toate părțile fiind puternice, nu au fisuri și nu sunt deteriorate de putregai.

Asigurați-vă că macinați cu atenție toate suprafețele, realizați o pictură. Nu va fi de prisos să aveți grijă de fixarea părților produselor - nu trebuie să sperați că paletele au fost odată ciocnite împreună, este mai bine să înșurubați din nou șuruburile sau să conduceți cu un cui în plus.

Balansarea paletelor

mobila de gradina

Nu tuturor oamenilor le plac soluțiile creative atunci când creează un interior într-un spațiu de locuit. Prin urmare, nu toată lumea va accepta cu entuziasm sfatul de a furniza un dormitor sau o bucătărie cu mobilier din paleți. Dar utilizarea acestui material de construcție pentru a crea un colț de odihnă în țară sau în grădină va mulțumi cu siguranță multora.

Mobilier suburban

mobila de gradina

Zona de odihnă

Masa si scaune

Stand pentru gratar

De fapt, multe alte lucruri pot fi făcute din palete decât cele prezentate în acest articol. Și va fi bine dacă cititorii din comentarii își împărtășesc cele mai bune practici și fantezii pe această temă..

29 de idei pentru utilizarea paleților - video


Opinii: 128