» » Idei pentru garduri de casă de la fermieri străini

Idei pentru garduri de casă de la fermieri străini

gard de cabana originalDacă vă gândiți să instalați un gard pe cont propriu, atunci acest articol este pentru dvs. Vă vom spune despre opțiunile tradiționale pentru clădiri pentru garduri în sine sau orice obiect, constând exclusiv din materiale naturale.

Lumea care ne înconjoară este uriașă.

Te poți perete

și blochează-te din această lume,

dar nu poți bloca lumea însăși.

D.R.R.Tolkien. Scriitor englez (1892 - 1973)

Tipuri de garduri de casă

În lumea modernă, există multe materiale diferite care pot fi folosite pentru a garda un site. Atenția noastră a fost atrasă de cele mai simple și mai puțin costisitoare modalități de îngrădire de căsuțe de vară, ferme mici private. Opțiunile prezentate pentru garduri ne-au venit din vremuri trecute și astăzi sunt extrem de rare..

Gard viu

gard viuPrimele garduri americane cunoscute au fost realizate din lemn de perie. Aceștia au necesitat bucăți de copaci cu creștere redusă. Au fost tocate și așezate lângă ele. Când trunchiurile s-au suprapus, au format un zid înalt impenetrabil cu câțiva metri lățime. Astăzi, astfel de garduri sunt un element decorativ și pot consta din secțiuni atât verticale cât și orizontale..

Gard de ciot

gard de ciotAstfel de garduri sunt instalate cel mai adesea în apropierea zonelor forestiere, copacii care servesc ca materiale de construcție. Acest gard poate fi la fel de înalt ca un cal, incredibil de puternic și greu de depășit. Este fabricat din cioturi de copac. Rădăcinile sunt tăiate pentru a vă asigura că toate părțile se potrivesc perfect. Sau puteți să dezrădăcinați cioturile și să le setați cu o linie solidă cu rădăcinile. Orice orificiu dintr-un astfel de gard poate fi umplut cu o rădăcină tăiată de pe un alt ciot..

Gardul poate fi, de asemenea, realizat din trunchiuri de copac, tăiat la aceeași lungime și așezat pe verticală.

Șarpele sau gardul în zig-zag

gard viu în zig-zagAceastă gard viu este de asemenea numită în zig-zag, vierme, lăcustă, gard sau zmeu.

Grinzile obținute din bușteni de talie medie sau copaci tineri sunt așezate unul deasupra celuilalt într-un unghi, încrucișându-se la capete. O pereche de mize lungi conduse în pământ la intersecții mențin gardul în poziție verticală.

Gard de răchită

gard de răchităAcest gard este de tip decorativ. Măsurările precise sunt foarte importante atunci când construiți o clădire. Pentru cei care decid să facă acest lucru cu propriile lor mâini, veți avea nevoie de:

  • stâlpi pătrați 10x10 cm din lemn de esenta tare;
  • suporturi mai mici, cu jumătate din diametru și aceeași lungime;
  • scânduri de 3 m lungime, 7 cm lățime și 1,5 cm grosime, care vor fi țesute între stâlpii de sprijin.

Suporturile (în special capetele lor) trebuie tratate împotriva putregaiului după ce au fost săpate în pământ. Scândurile trebuie așezate cât mai aproape una de cealaltă, pentru a asigura protecția și confidențialitatea maximă.

Palisadă

palisadăGardurile din palisadă din lemn sunt greu de confecționat, necesită un anumit nivel de abilitate și sunt considerate o opțiune de prestigiu. Piesele sunt de obicei făcute la comandă din lemn netratat, pregătit pentru vopsire. Pictura în sine se realizează după instalare. Datorită numărului mare de piese, timpul necesar pentru asamblare și, în consecință, costuri ridicate, gardurile de palisadă sunt foarte rare astăzi..

 Uscător de gard

uscător de gardAcest design arată mai mult ca un suport pentru uscare decât ca un gard real. Stâlpii de lemn, înălțime de 2,5 metri, sunt săpați în pământ cu 60 cm și sunt instalați la intervale de puțin mai mult de un metru. Apoi, trei bare transversale netede sunt bătute în cuie pe acestea pe orizontală. Ele circulă la o distanță egală între ele, în părțile superioare, centrale și inferioare ale stâlpilor. Distanța de la sol trebuie să fie de cel puțin 30 cm.

Apoi cârligele sunt înșurubate la bara superioară și inferioară la intervale egale. O țesătură umedă este întinsă între ele, care se va usca în această poziție. Această procedură permite țesăturii să se usuce rapid și previne contracțiile, păstrându-și adevărata dimensiune. Dacă doriți să atârnați gardul pe termen lung, puteți atașa inelele de fixare la prelată (sau material similar) și să îl instalați pe cârlige.

Gard pentru o reședință de vară - videoclip

https://youtube.com/embed/gfbzAwwcs6Y


Opinii: 148