» » Aducem la viață cele mai bune idei pentru construirea unui duș de vară în țară

Aducem la viață cele mai bune idei pentru construirea unui duș de vară în țară

dus confortabil de varaPentru mulți oameni din oraș, călătoria în afara orașului este adesea umbrită de nevoia de a îndura lipsa unor facilități familiare. A avea un duș în curte nu este doar practic și convenabil, ci și frumos. Designul gânditor al zonei de spălare va adăuga gust și o notă de creativitate stilului zonei locale.

zona de igienă personalăUn duș în aer liber astăzi nu este o pereche de pereți de lemn cu o cană de udare, unde nu este întotdeauna plăcut să mergi. Aceasta este o structură inginerească cu drepturi depline, a cărei alegere ar trebui abordată cu mare atenție..

Tipuri de modele și caracteristicile lor

duș semi-închisOpțiunile de proiectare a dușului de vară sunt împărțite în închise și deschise. Adesea, spațiile semi-închise sunt realizate, unde se poate instala o udare pe un perete și elemente de fixare pentru haine pe celălalt. Intrarea poate fi decorată cu o ușă, perdea sau lăsată deschisă.

dus de exteriorDe asemenea, dușul poate fi împărțit în funcție de metoda de alimentare cu apă. Acesta poate fi un rezervor situat deasupra, în care apa este încălzită de razele soarelui. A doua opțiune este să vă conectați la Sistem de alimentare cu apă. Din motive evidente, este de preferat - apa nu trebuie să fie completată și nu vor fi probleme cu încălzirea.

dus cu scurgere la canalizareCând instalați o structură în curte, asigurați-vă că vă gândiți la sistemul de drenaj. Dacă apa cu săpun merge oriunde și ajunge, de exemplu, pe paturi, atunci aceasta va avea un efect dăunător asupra plantelor. Din acest punct de vedere, amplasarea zonei de duș de lângă peretele casei vă permite să utilizați un sistem de canalizare gata, precum și să vă conectați la alimentarea cu apă fără probleme..

Instalarea unei cabine de duș

cabină de duș din cadru și șipciVersiune clasică dus de vara - cabina de dus. Materialul este adesea din lemn și plastic cu un cadru metalic. Cel mai simplu mod este să cumpărați o structură gata, dar nu este dificil să o faceți singur..

dus din lemn naturalO atenție deosebită trebuie acordată lemnului. În combinație cu orice material de finisare al fațadei casei, cabina de lemn arată la modă și armonioasă. Acoperirea este tratată cu agenți speciali anti-umiditate care împiedică formarea ciupercii, putrezirea și dezvoltarea paraziților.

cabină de duș independentăCuloarea cabinei de duș, de regulă, este apropiată de culoarea pereților casei sau are aceeași umbră ca foișorul sau garajul. Mai puțin obișnuit, este folosit pentru a accentua atenția prin alegerea unor culori strălucitoare și atrăgătoare..

Punem un duș lângă peretele casei

dus lângă peretele casei cu placareAceastă alegere a locației prezintă mai multe avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, este foarte convenabil să folosiți un sistem de canalizare gata pregătit și apropierea de comunicațiile cu apă. Cu toate acestea, umiditatea constantă afectează negativ acoperirea pereților, iar drenajul deficitar duce la distrugerea treptată a fundației. Prin urmare, este mai bine să placați peretele și să vă gândiți la drenaj până la cele mai mici detalii.

Un alt punct pozitiv este prezența iluminatului. Fațada clădirii este întotdeauna dotată cu lămpi, așa că se face un duș seara nu este dificil.

gresie, perete și casă de dușTigla servește ca element decorativ și de protecție pentru peretele casei. Poate fi ceramică, piatră, marmorată, mare sau mică, atât timp cât este în același stil cu obiectele din jur. De exemplu, dacă există bazin, este mai bine să faceți căptușeala în aceleași culori ca bolul.

zid de duș de faianță de piatrăEste benefic să folosiți plăci de piatră împreună cu vegetația. Acest lucru creează o iluzie a naturii naturale. Aceste zone de duș sunt de obicei deschise, fără pereți suplimentari..

dus de înaltă tehnologieFanii stilului de înaltă tehnologie aleg adesea foi de oțel inoxidabil pentru finisare. Acesta este un mod destul de bugetar, în timp ce designul arată modern și la modă..

Un robinet suplimentar în partea de jos la nivelul genunchiului vă permite să vă spălați picioarele și încălțămintea după grădinărit, precum și animale de companie pentru animale de companie.

Instalarea unui duș în grădină

model de dus futuristCamera de duș situată pe site nu dăunează fundației și peretelui casei. La baza acesteia este orice despărțire din lemn sau piatră, la care este atașat un vas de udare cu robinete. Din cauza lipsei de protecție împotriva curentului de aer, în zilele reci și cu vânt, puteți îngheța sau vă puteți îmbolnăvi atunci când faceți un duș. Suprafața partiției poate fi decorată cu dale sau, dacă urmați calea reducerii costului, puteți face cu foi de plastic.raft neobișnuit de duș

Modele neobișnuite futuriste de structuri de duș au o influență decisivă asupra percepției întregii structuri. Când alegeți cutii mari de udare care sunt atașate într-un mod neobișnuit și imită jeturi de ploaie, trebuie să aveți în vedere faptul că este necesară o presiune puternică a apei pentru o funcționare normală.

deschide dus originalAccesoriile și formele originale ale rafturilor de duș sunt mai importante decât partițiile sofisticate. De exemplu, o cană de udare la modă, instalată pe un suport obișnuit de beton al unui gard, este deja un obiect interesant în sine. Poate funcționa ca un rezervor în care este stocată o cantitate mică de apă în cazul unei întreruperi a alimentării.

Un duș în aer liber poate fi instalat oriunde. Puteți face orice fantezii și idei să devină realitate. În unele cazuri, construcția va fi mai ieftină și mai ușoară. În altul, va costa un bănuț destul de mare și se va cheltui multă energie pentru el. Dar rezultatul final vă va încânta mulți ani și se va dovedi exact așa cum ați planificat-o..

Idei de dus de vara - Video


Opinii: 135