» » Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Mulți proprietari le place să efectueze singuri proiectarea de cabane de vară, preferința așa-numitului stil gratuit. Diferența sa față de planificarea regulată presupune absența proporțiilor geometrice stricte la plantarea plantelor, dar caracteristicile reliefului sunt luate în considerare și subliniate. În același timp, locul își păstrează naturalețea. Dar această metodă nu neagă zonarea. Întregul teritoriu este împărțit condiționat în casă, grădină, grădină, copii, sport. Zona de recreere este adesea evidențiată, precum și cea economică, care asigură un trai normal..

Cum să aranjezi un loc unde să stai?

Cea mai mare sferă în întruchiparea ideilor de design originale pentru căsuțele de vară este oferită de zonele de agrement și de gospodărie. Dar soluțiile din proiectarea lor sunt de obicei exact opuse: al doilea bloc nu trebuie să fie evident, iar primul este conceput pentru a fi cât mai atractiv și confortabil. Un loc de relaxare este o zonă izolată unde vă puteți petrece timp după muncă în grădină și grădină, să vă faceți soare sau să primiți oaspeți cu demnitate. Pentru banda de mijloc, aceasta trebuie să fie amplasată pe partea de nord a site-ului și să fie cât mai deschisă la soare.

Poteci din grădină din lemn

Căile care duc către locul tău preferat din țară ar trebui să fie făcute din bușteni. Pot fi tăiați din copaci rămași din dezrădăcinarea zonei. Folosiți orice specie de copac, îndepărtând scoarța din ele. Dar trebuie să știți că coniferele vor dura mai mult..

Nu este dificil să faci un astfel de trotuar cu propriile mâini, sunt respectate următoarele condiții:

 • feliile trebuie să aibă 10 cm grosime;
 • căile vor dura mai mult dacă sunt acoperite cu compuși de la descompunere sau înmuiați în ulei de uscare la cald;
 • cercurile de lemn sunt cel mai bine așezate pe o pernă de nisip de 5 cm grosime;
 • "țiglă" este îngropată 5 cm în pământ, este așezată aproape cu umplerea golurilor cu nisip.

Puteți stabili zona de odihnă în sine.

Mobila de gradina

Cina în aer liber necesită mobilier. Pot fi multe idei originale pentru fabricarea lui, dar în conformitate cu spiritul unei vacanțe la țară, un copac va arăta armonios.

Orice om poate confecționa mobilier de grădină din trunchiuri groase de copaci cu propriile mâini, dacă are uneltele potrivite. Acest tip de lucrări de tâmplărie nu este deosebit de dificil, dar are subtilități și trucuri proprii în ceea ce privește măsurătorile și fixările. Dimensiunile scaunelor, scaunelor și meselor sunt copiate din produse standard fabricate sau selectate individual. Dacă ferma nu are astfel de bușteni, un vecin poate să le aibă și chiar să cumpere astfel de cherestea este foarte ieftin.

Puteți aduce mobilierul de grădină la perfecțiune, asigurând în același timp o funcționare pe termen lung, dacă îl lăsați în mai multe straturi, după ce a șlefuit anterior suprafața.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Pentru fabricarea de mobilier de grădină sunt utile materialele rămase din reparații sau construcții. Capacul unei mese masive de mobilier poate fi acoperit deasupra cu resturi de laminat sau tăiat dintr-un blat vechi.

Cabine, hamacuri, paturi

Problema cu un baldachin de la soare sau ploaie ușoară poate fi rezolvată pur și simplu din materiale de resturi: conductele rămase după instalarea irigării sau alimentării cu apă vor deveni un cadru minunat pentru o perdea de duș ieftină: ca rezultat, veți obține un baldachin de odihnă ieftin în țară. În mod alternativ, puteți utiliza arcuri dintr-o seră realizată din fitinguri din plastic.

Un pat confecționat dintr-un palet de construcție din lemn este destul de potrivit pentru un copil. Suspendat pe frânghii groase la un copac din grădină, acesta va fi confortabil, interesant și sigur pentru copil.

Construcția de țesături, cadru de sârmă și frânghii vor înlocui hamacul și leagănul și nu numai copiii vor arăta interes pentru aceasta. Sârmă și țesătură groasă pentru cadru pot fi rămășițele acoperirii oricărui mobilier și excedent de pe șantier.

Odihna si paturi

Odihna în mijlocul grădinii poate fi numită o soluție interesantă și originală. Este plăcut, în timp ce te odihnești, să observi roadele muncii tale. Nu contează din ce material va fi făcut brazierul: două duzini de cărămizi, piatră de gunoi de la fundație sau chiar o structură tăiată din resturile de fier de acoperiș. Esența acestei idei se află în locație.

Zona economică - adăpost și deghizare

Cel mai simplu adăpost pentru materiale de construcție pliate în colț, o structură inestetică și tot ceea ce strică aspectul unei zone suburbane a curții este format din panouri de răchită. Costuri minime pentru o bară pentru cadru, țesut simplu - și, ca urmare, un wattle îmbunătățit original, încadrându-se armonios în proiectarea zonei suburbane.

Flori în țară

Cel mai mare număr de idei pentru proiectarea unui teren de grădină apare de la proprietari atunci când aranjează paturi de flori, paturi, chenare.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Uneori ai nevoie de puțină imaginație și chiar mai puțin de materiale de construcție pentru a le face:

 • resturile de cărămidă pot fi potrivite pentru dispozitivul unui pat de flori de perete;
 • crengile tăiate din grădină pot fi utile pentru a realiza un gard pentru un pat de flori cu flori, sub forma unui gard de vânătoare scăzut cu propriile mâini;
 • nu este dificil să faci un cadru dintr-un pat din gabioane joase folosind rămășițele din plasă de zidărie și pietricele râului, dar efectul va depăși așteptările.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Sculpturi de grădină și alte decorațiuni de șantier

Puteți decora un complot de grădină cu sculpturi sau meșteșuguri originale folosind materiale la îndemână.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Puteți face ciuperci de beton astfel:

 • matriță pentru picioare - sticlă de plastic tăiată;
 • pentru o pălărie, jumătate dintr-o minge veche de cauciuc este potrivită ca formă;
 • un mortar obișnuit de ciment-nisip este frământat și așezat în matrițe;
 • o gaură este lăsată în partea superioară a piciorului, și o unghie este introdusă în pălărie de jos;
 • după întărire, capacul și piciorul sunt conectate cu ajutorul unei unghii de ancoră.

Fiecare proiectant de țară poate trata o figură a unui animal tăiat din placaj gros, ca acest wok.

Cost redus și idee grozavă.

Și astfel de cai din lemn din ramuri sunt la dispoziția tuturor celor care arată puțin imaginație..

Hares and Mazai sau altceva din materialele disponibile, pe care trebuie doar să le acorde atenție - și priveliștea, atmosfera zonei suburbane se schimbă de minune.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Și o astfel de omidă vă va aminti de nevoia de a avea grijă de grădină în timpul iernii..

Piatra în grădină: peisagistic spectaculos ieftin

Se consideră că soluțiile de proiectare din grădină folosind piatră sunt scumpe și laborioase.

Dar pentru a crea frumusețe în țară, rocile scumpe sau procesarea suplimentară complexă nu sunt deloc necesare..

Pentru construcția de diapozitive, bazine, chiar și borduri simple, orice piatră de moloz pentru fundație sau piatră mare zdrobită cu o fracție de peste 100 mm este potrivită.

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Piatra se încadrează în orice soluție de proiectare organic și natural. Foarte des oamenii pur și simplu nu observă că există o mulțime de materiale ieftine și frumoase în jurul valorii de a schimba aspectul oricărui parc de grădină..

Idei pentru a oferi: design original cu propriile mâini

Există o mulțime de idei pentru transformarea unei zone suburbane într-un loc de dorit de vizitat. Și foarte des, proiectarea unei parcele de grădină nu este scumpă și este disponibilă pentru execuție.


Opinii: 157