» » Soluții originale de design de natură peisagistică, încorporate în căsuțele de vară și în curțile de curte

Soluții originale de design de natură peisagistică, încorporate în căsuțele de vară și în curțile de curte

Fotografie de design de grădină DIYFiecare proprietar al unei grădini de legume sau a unui teren suburban îl folosește întotdeauna pentru a cultiva legume pentru consum suplimentar. Cu toate acestea, în timpurile moderne, acest obiectiv obsesiv pentru suflet a devenit insuficient. Mulți locuitori și grădinari de vară întruchipează idei fantastice pe site-urile lor

design de grădină, încântându-i pe vecini și pe mulți iubitori de fantastică originalitate naturală, din care ochii curg.

Fotografii cu opțiuni originale pentru amenajarea peisajului grădinii din țară

pat rotund de flori

Patul de legume se încadrează frumos în peluza de grădină, încântând cu bogăția culturilor picante cultivate, varză, pătrunjel în combinație cu plantațiile de flori.

grădina frumoasă

O seră obișnuită proiectată, care în cele din urmă se transformă într-un deal de cluburi frumoase, la baza cărora vor crește plante cu flori cu creștere mică, iar răsadurile de legume se vor forma într-un vârf verde al unei grădini de flori cu fructe frumoase coapte.

grădina frumoasă

O soluție originală pentru amenajarea paturilor de grădină în gazon folosind un design frumos din lemn al paturilor vegetale create, care sunt foarte ușor de îngrijit. Această opțiune prevede cultivarea de ceapă, țelină, ierburi, salată, mărar, pătrunjel și chiar sfeclă - oază de legume verzi atractive de vară în apropierea casei.

mică fotografie de design de grădină

O parcelă de grădină cultivată, cu decor pentru plăci de pavaj, care implică permanență. Într-un format de peisaj atât de interesant, puteți schimba anual poziția legumelor în creștere, oferind patului de flori creat un aspect complet diferit.

O compoziție similară se poate face cu cărămizi de construcție..

proiectapaturi

Aceasta este o opțiune surprinzător de confortabilă pentru amenajarea unui teren de grădină mare, mai multe paturi de flori din lemn create sunt plantate anual cu o varietate de legume, a căror ordine poate fi alternată, asigurând o rotație eficientă a culturilor și fertilizarea solului. Aranjamentul estetic al răsadurilor va da în cele din urmă un rezultat frumos înainte de recoltare.

design de peisaj foto paturi de legume

O parcelă de grădină nu este neapărat uniformă și plană, adesea versanții sunt potriviți și pentru creștere și prelucrare. Iată un exemplu viu de executarea cu succes a plantării originale de legume cu o combinație de culori ale frunzelor în dezvoltare a plantelor, creând o frumusețe uimitoare a grădinii care provoacă un apetit brutal.

Și acesta este un alt exemplu bun despre felul în care culturile de legume arată foarte bine în combinație cu florile din paturile cu flori decorative..

decor vegetal de paturi de flori în grădina de țară fotografie

Paturile de legume pot fi decorate cu succes atât cu flori cât și cu arbuști, creând garduri verzi cret din ele.

design de grădină cu plante stufoase fotografie

O grădină de legume este o zonă în care puteți crește totul - copaci, arbuști, legume și flori, care într-un singur tandem creează un adevărat basm înflorit verde. Îngrijirea în timp util a tuturor plantelor cultivate de-a lungul sezonului de creștere oferă terenului un aspect saturat atractiv.

proiectarea zonei suburbane

Peisagistica unei grădini de legume este o adevărată artă care depinde direct de imaginația proprietarului unui teren, care, datorită ingeniozității sale, cunoștințelor agrotehnice în cultivarea culturilor de legume, este capabil să-și transforme munca într-un adevărat proces creativ..

Ideile îndrăznețe prind viață în parcele de casă și grădină datorită mâinilor iscusite și dorinței de a crea un colț unic confortabil în jurul tău, încălzind sufletul cu aspectul său atractiv. Atunci când creați proiecte de peisaj de grădină non-standard, doriți ca acestea să fie durabile și să își păstreze aspectul inițial. În acest scop, pentru îmbunătățirea zonelor planificate, este necesar să selectați cu atenție materiale care nu vor fi prea voluminoase, va fi ușor să îndure efectele factorilor naturali și climatici externi și vă rugăm mult timp cu calitatea acestuia.

proiectare parcela de gradina

Principalele materiale cu care puteți crea sunt pietriș, plăci de pavaj, bușteni din lemn, chiuvete, sticle de plastic, piatră naturală.

De unde să începi și cum să faci un design de grădină do-it-yourself?

  1. În primul rând, pentru a traduce ideile în realitate, ar trebui să întocmiți un proiect de hârtie pentru amplasarea întregului set de culturi în anumite zone din grădină sau parcele personale.
  2. În al doilea rând, pentru a oferi acestor zone forma dorită, adică granițele în care vor trece întregul sezon de dezvoltare a dezvoltării. Poate fi pătrate complet diferite, romburi, petale cu diferite caracteristici de mărime, precum și combinația lor originală.
  3. În al treilea rând, trebuie să vă gândiți cum să oferiți o abordare a acestor zone pentru a avea grijă de paturi, udare și utilizarea culturii. La urma urmei, nu este întotdeauna vreme însorită pe stradă, ceea ce vă permite să ajungeți în grădină fără a fi acoperit cu noroi. O opțiune excelentă care delimitează paturile sunt căile din lemn, cărările din dale de pavaj sau piatră naturală sau cărămidă.
  4. În al patrulea rând, este necesar să aveți grijă să întocmiți o estimare pentru achiziționarea tuturor instrumentelor și materialelor necesare la îndemână pentru a începe lucrările la amenajarea terenului din grădină..

Când au trecut toate cele patru etape, puteți începe să lucrați în siguranță. O perioadă excelentă a anului pentru a începe munca este primăvara devreme, este perioada de primăvară care vă va permite să plantați puieți de legume în parcelele gata făcute și, în primele luni de vară, să vă bucurați de cea mai frumoasă amenajare a grădinii dvs..

Caracteristici ale proiectării grădinii din țară

Proiectarea unei mici grădini de legume este mult mai ușor de realizat în comparație cu un teren imens. O zonă mică este în perfectă armonie cu tot felul de figurine de casă, garduri, viță de vie, meșteșuguri care se pot face din lut, pietre, anvelope de cauciuc, cabine de bușteni din lemn și cânepă obișnuită rămase pe șantier după îndepărtarea copacilor morți vechi.

elemente de proiectare

Nu face grădină de țară și fără o zonă de agrement, care este direct legată de proiectarea peisajului. Este un magazin care face acest lucru care vă va permite să vă distrageți puțin de la munca grea și să obțineți o satisfacție completă de frumusețea din jur.

amenajarea peisajului a zonei de agrement

banc de grădină designer

design de magazin de grădină

Există un număr uriaș de exemple de proiectare peisagistică a unei grădini de legume din țară. Dar, echipându-și terenul, fiecare proprietar adaugă întotdeauna propria sa aromă de design la designul său. Nu există limite pentru fantezia umană, creați cu plăcere, pentru că doar munca pe placul vostru aduce adevărata plăcere a vieții.

Proiectare de grădină în videoclip


Opinii: 174