» » Program de planificare ușoară a site-ului

Program de planificare ușoară a site-ului

Software de planificare a site-urilorAtât oaspeții, cât și vecinii vor acorda întotdeauna mare atenție teritoriului bine îngrijit, bine echipat al caselor de țară.

Proprietarul va fi mulțumit de întrebările despre cât timp a creat o astfel de frumusețe, câți bani a cheltuit pentru consultarea unui designer de peisaj. De fapt, proiectul poate fi elaborat independent, iar programul pentru planificarea site-ului va ajuta în acest sens.

Procedura de planificare

Aproape fiecare program de planificare a site-ului online vă permite să rezolvați chiar și cele mai mici momente în timp real. Sarcina principală este crearea unui loc pentru casă, după care se introduc parametrii căilor, locația paturilor de flori și alte detalii..

Tot software-ul are un manual de utilizare, care merită studiat înainte de lansare pentru a vă familiariza cu funcțiile. Aceasta este urmată de etapa pregătitoare: colectarea informațiilor necesare, prelucrarea acesteia, întocmirea planurilor preliminare, desenele site-ului.

Înainte de a întocmi un proiect, teritoriul este examinat pentru:

 1. program pentru proiectarea unui site și a unei casePrezența pârtiilor, locurilor joase în care se acumulează apă primăvara. Trebuie să știți dacă va fi necesară crearea unui sistem suplimentar de drenaj.
 2. Compoziția solului: depinde de ce plante pot fi plantate pe șantier.
 3. Adâncimea apei subterane, de care depinde nivelul de mlaștină al zonei.
 4. Direcțiile predominante ale vânturilor, iluminarea zonelor individuale ale site-ului, pentru a înțelege care parte să aloce spațiu pentru o grădină și o grădină de legume.
 5. Prezența vegetației. Poate că ceva trebuie transplantat sau îndepărtat.
Realizarea unei căsuțe de vară cu propriile mâini

zonarea

Trebuie luat în considerare faptul că site-ul ar trebui să găzduiască:

 • sectorul vie;
 • dependințe;
 • zona de relaxare;
 • grădină și / sau grădină de legume.

Dacă zona permite și există oportunități financiare, alocați spațiu pentru un iaz sau rezervor artificial.

Zona de locuit are un loc central, așa că chiar începe o planificare independentă. Programul pentru proiectarea unui site și a unei case va fi un asistent excelent.

După stabilirea locului pentru locuință, teritoriul adiacent este elaborat. Dar, dacă clădirea a fost deja ridicată, editorul de peisaj va ajuta la încadrarea armonioasă în mediul înconjurător..

Hambarul, precum și alte anexe, sunt separate, mascate cu ajutorul plantațiilor decorative. Este mai bine să luați versantul sudic sub grădină, deoarece legumele vor avea nevoie de multă căldură și lumină. Garsonul trebuie amplasat în cel mai confortabil loc, ferit de vânt.

Cum să alegeți un stil de peisaj

Pentru a împiedica planificarea site-ului online să devină gratuit un set haotic de arhitectură și plante, trebuie să respectați un singur stil de design.

Printre opțiunile de proiectare, se evidențiază următoarele:

 • geometric sau regulator;
 • peisagistică sau pitorească.

La baza primului se află simetria componentelor, formarea dreptunghiurilor, pătratelor, cercurilor cu ajutorul lor.

O parte integrantă - mai multe piese drepte paralele una cu cealaltă, care pot fi depărtate din centrul compozițiilor.

A doua opțiune este unitatea maximă cu natura, starea ei naturală. Căile, paturile cu flori, paturile ar trebui să aibă orice formă. Acest stil va fi o soluție excelentă pentru zonele inegale situate pe un teren înalt. Gardurile de răchită vor completa perfect compoziția.

Construiește o cabană de vară cu propriile mâini

Software-ul

Când proprietarul terenului decide să facă planificarea site-ului, programe gratuite pentru planificarea căsuțelor de vară pentru manechine devin cei mai buni asistenți ai săi. Acestea pot fi utilizate atât online, cât și descărcate pe un computer personal.

Software-ul În același timp, nu este absolut necesar să aveți cunoștințe speciale și abilități de proiectare..

Pe Internet, puteți găsi numeroase utilități de construcție cu un set similar de funcții și diferențe minime..

Prin urmare, este suficient să vă familiarizați cu descrierile câtorva pentru a vă face o idee despre modul în care funcționează, pentru a înțelege principalele caracteristici ale funcționalității și pentru a înțelege ce poate fi proiectat cu ajutorul lor..

Cristalul nostru de grădină 10.0

Acest program este de mare interes, deoarece combină tehnici noi de proiectare cu o bibliotecă mare de plante. A devenit deosebit de popular printre grădinari, un fel de ajutor vizual pentru designerii începători. Programul oferă o oportunitate de a vedea cum va fi proiectul în anotimpuri diferite, în condiții meteorologice diferite, în timpul zilei și noaptea.

Cristalul nostru de grădină 10.0

Printre posibilități ar trebui evidențiate:

 • vizualizare excelentă;
 • bogată bibliotecă;
 • după ce a făcut anterior o estimare, puteți obține date despre costuri;
 • instrumente de desen;
 • opțiunea planurilor pentru reflectarea gardurilor și a scărilor;
 • realizarea unei prezentări video a unui proiect salvat.

Expert Peisaj Design 3D

Al doilea program pentru proiectarea site-ului și a casei, după cum au notat utilizatorii, este simplu și ușor de înțeles.

Expert Peisaj Design 3D Nu este nevoie de echipamente complexe pentru sistem, toți designerii amatori începători îl pot folosi pe orice computere sau laptopuri.

Utilizarea plantelor arbustive în amenajarea grădinii

Lucrul cu acesta este o bună practică, care vă va permite să lucrați cu software mai complex în viitor..

Are două puncte slabe:

 • lipsa instrumentelor grafice;
 • imagini 3D de calitate slabă.

Peisaj complet 3 și 3DS Max

Primul editor de software vă permite să faceți suficient de rapid și suficient pentru a planifica un site sau a efectua reamenajarea. Conține numeroase șabloane goale, precum și un catalog cu plante. În primul rând, trebuie să încărcați o fotografie a zonei, să deschideți programul, să faceți clic pe un obiect adecvat al locului de muncă și să efectuați modernizarea necesară.

Peisaj complet 3 și 3DS Max

La introducerea datelor privind parametrii solului, se va face o selecție a plantelor care sunt cele mai potrivite pentru plantare, chiar și pentru cele din grădină (adică umiditatea, aciditatea, partea locației).

Planificatorul complet 3DS Max ajută la desenarea graficelor 3D pentru diverse zone, dar proiectanții de peisaj îl folosesc și atunci când zonează un teren simplu. Pentru a rula corect, aveți nevoie de cel mai recent sistem de operare. Ocupă o poziție de lider în lume, îl puteți descărca doar cu o anumită taxă. Printre avantajele sunt:

 • numeroase module de vizualizare și desen;
 • instrumente și efecte speciale pentru modelare;
 • animație 3D grozavă.

Oricare dintre aplicații va ajuta la simplificarea designului online al site-ului, transformându-l nu numai într-un loc de relaxare din agitația orașului, ci și într-un colț pentru creșterea legumelor și fructelor preferate..

Un design bine executat va încânta proprietarii și va diferi de clădirile vecine.


Opinii: 193