» » Prețuri și servicii pentru nivelarea zonei suburbane

Prețuri și servicii pentru nivelarea zonei suburbane

Alinierea coletelorFiecare proprietar de bunuri imobiliare suburbane își dorește ca teritoriul său să aibă un aspect îngrijit. Plecând la casă la țară primăvara, puteți vedea adesea un peisaj urât: teren inegal, multe denivelări, găuri, fragmente de copaci uscați și frunze căzute. Pentru a alinia site-ul cu restaurarea ulterioară a comenzii, trebuie să cheltuiți multă energie și sănătate. Dar rezultatul unei astfel de lucrări va fi cu siguranță remunerat cu un dublu beneficiu..

Necesitatea alinierii

Iregularitățile din zonă par a fi doar mici obstacole, dar când începe plantarea de culturi sau legume de fructe și fructe de pădure, precum și construcția, problemele se vor dezvălui imediat ca o mare problemă.

În acest caz, cea mai bună opțiune ar fi să contactați profesioniști de la care puteți comanda servicii pentru nivelarea parcelei. Acest lucru va economisi timp prețios și va crea o priveliște frumoasă în curte. Zona personală va fi dificil de recunoscut, deoarece va deveni plană și pregătită pentru orice fel de muncă.

Alinierea coletelor

Există cazuri în care netezirea solului este o parte integrantă a lucrării:

  • Nivelarea parcelei cu un tractorDorința de a începe construirea unei case noi. În această situație, este necesar să nivelați terenul pentru a facilita foarte mult lucrările de construcție, dar, de regulă, aceasta este forța de muncă pentru echipamentele de construcții..
  • Dacă casa a fost deja reconstruită, dar este nevoie de căi bune și de un aspect frumos al șantierului, atunci primul lucru de făcut este să curățați resturile după construcție, să așezați terenul rămas din groapă și să tamponați lângă fundație..
  • Necesitatea unui gazon curat. Inițial, este imperativ să nivelați solul, iar cea mai bună opțiune ar fi nivelarea ușoară a pământului cu o lopată.
  • Cola solului după iarnă.
Idei interesante pentru proiectarea peisajului site-ului

Etapa pregătitoare

Cât costă nivelarea site-uluiÎnainte de a efectua lucrări, este necesar și important să înțelegem, în ce etapă se află solul inegal. Pentru a face acest lucru, trebuie să îl examinați cu atenție, să întocmiți un plan al teritoriului, să distribuiți ce și unde vor fi amplasate. Folosiți un nivel dacă este necesar.

Proprietarul trebuie apoi să tragă un fir puternic între miza condusă la aceeași distanță unul de celălalt. Privind firul și golurile de la acesta către suprafața solului, puteți vedea gropi și dealuri. Este important să fiți atenți la prezența unei pante a site-ului, iar dacă există una, atunci trebuie să determinați în ce direcție se află. De obicei este permisă o ușoară pantă către sud.

Lucrări de nivelare a terenuluiEste recomandabil să nivelați solul în ultimele zile ale lunii aprilie, deoarece în această perioadă terenul nu este atât de umed. Calendarul serviciilor pentru nivelarea site-ului depinde de zona sa și de metodele alese, de obicei de la una la câteva zile.

Ar fi rezonabil pentru o zonă cu diferențe multiple de înălțime, precum și când solul este ridicat se acoperă cu subsol și compactă-l măsurat. Stratul superior pentru creșterea solului ar trebui să fie format din pământ fertil.

Nivelarea finală implică utilizarea de loam. Într-o astfel de situație, nu vă puteți descurca fără echipament cu găleți..

Modalități de netezire a reliefului teritoriului

Există multe moduri de a nivela terenul și toate sunt eficiente în felul lor.. Cel mai adesea, grădinarii recurg la următoarele metode:

  • Nivelarea zonei suburbaneAuto-nivelare folosind o lopată și un greblă. Această aliniere se realizează în zone mici, deoarece acest lucru necesită mult timp și efort. Dacă luați un complot între 6 și 10 acri, poate dura de la patru zile la o săptămână. Mai mult, dacă apa stagnează pe sol, atunci trebuie să nivelați locul într-un unghi de 3 grade și să instalați, de asemenea, o groapă de scurgere pentru scurgerea apei..
  • Folosind utilaje, cum ar fi un buldozer, excavator, tractor sau tractor.
  • Prețurile serviciilor pentru nivelarea terenuluiAdăugarea pământului. Această metodă este mai potrivită pentru picături mari. În acest caz, trebuie să cumpărați sol și să umpleți suprafața neuniformă cu o lopată sau un tractor, în timp ce pământul se va ridica și găurile vor dispărea. Dar este posibil ca după un timp, terenul să se încolăcească și va trebui să efectuați din nou planificarea șantierului cu un tractor și să instalați un gard în jurul întregului perimetru.
  • Cu ușoare denivelări, cel mai bine este să nivelați terenul cu un tractor sau un mini-tractor. Această metodă este, de asemenea, foarte eficientă pentru denivelări. Începutul procedurii începe cu aratul solului. Apoi vine cultivarea, iar în ultima etapă trebuie să faceți călcare și rulare. Prețul acestor servicii variază de la 4 mii de ruble la o sută de metri pătrați.
  • Nivelarea zonei cu un tractor se realizează numai atunci când există mici diferențe sau pante ale solului în orice direcție de pe sol. În același timp, tractorul mută solul de la partea înaltă la cea joasă, rupând denivelări și compactând solul. Costul nivelării parcelei este de la aproximativ 5 mii de ruble la o sută de metri pătrați.
Faceți-vă singuri calea de grădină pentru a da

Costul de nivelare a parcelei

Cât costă nivelarea parceleiSelectarea unei metode mai potrivite depinde direct de complexitatea nivelului zonei. Prețurile pentru nivelarea unei căsuțe de vară sunt relativ mici și aproape fiecare proprietar de terenuri își poate permite. Acest lucru economisește timp, efort și bani. Prin urmare, este mai bine să aveți încredere în specialiști, dar mai întâi trebuie să aflați despre cât costă nivelarea site-ului în organizația lor, deoarece peste tot există prețuri diferite, iar munca este aproape întotdeauna la fel.

Suprafața plană a terenului va oferi o încărcare uniformă asupra fundației, care este baza viitoarei case (sau existente). Solul bine nivelat oferă o rată de supraviețuire mai bună a culturilor de fructe și fructe de padure, previne putregaiul, ușurează crearea proiectării peisajului.


Opinii: 101