» » Video peisagistic (compoziții)

Video peisagistic (compoziții)

Video despre designul peisajului din țarăPentru a face grădina de flori să arate pitoresc și frumos, designul acesteia trebuie gândit și planificat cu atenție în avans. Atunci când compunem un aranjament de flori al unui pat de flori, este necesar să se țină seama de mulți factori importanți - armonia formelor și culorilor, compatibilitatea plantelor în înălțime și perioada de înflorire, caracteristicile biologice și decorative ale florilor, arbuștilor și copacilor.

Și trebuie să începeți să dezvoltați o grădină de flori spectaculoasă și plină de culoare, determinând locația, dimensiunea și forma site-ului pentru patul de flori, precum și alegerea și cumpărarea de plante și flori potrivite pentru viitorul pat de flori..

Un videoclip cu Vita Bunina, un cunoscut designer de peisaj din Moscova, vă va spune cum puteți crea în mod independent compoziții de peisaj interesante și eficiente din plante simple și accesibile, ce tehnici și trucuri sunt folosite pentru a face ca grădina de flori să parfumeze continuu până la sfârșitul toamnei.

Vita Bunina va dezvălui secretele creării unor aranjamente florale voluminoase și luminoase, va vorbi despre alegerea potrivită a plantelor pentru paturi de flori și particularitățile plantării lor. Proiectarea de sine a unui complot personal este un proces distractiv și creativ, iar cunoașterea elementelor de bază ale proiectării peisajului va permite începătorilor și grădinarilor experimentați să facă totul bine și fără probleme!

Peisagistică în grădina ta (video)


Opinii: 91