» » Realizarea unei căsuțe de vară cu propriile mâini

Realizarea unei căsuțe de vară cu propriile mâini

Decorarea zonei suburbaneFiecare locuitor al orașului visează la o casă de țară confortabilă, curată și la o zonă bine îngrijită în jurul acesteia. Pentru multe persoane, devine un loc de odihnă și de muncă. Grădinile sunt plantate aici pentru a cultiva fructe și legume organice pentru familia lor. Poate deveni pentru proprietari și un loc pentru aplicarea talentului lor de design, inclusiv pentru decorarea unei căsuțe de vară cu propriile mâini.

Planificarea unui complot pentru o reședință de vară

Pentru a decide cu privire la aspectul site-ului, în primul rând, trebuie să alegeți stilul în care va fi decorată cabana de vară. Mai departe, pentru cei care doresc să construiască o cabană exemplară de vară o soluție competentă pentru următoarele sarcini este necesară:

 1. Decorarea cabaneiLuați în considerare baza materială (câți bani pot fi cheltuiți pentru decorarea unei reședințe de vară);
 2. Studiază piața materialelor de construcție (prețurile și varietatea acestora);
 3. Măsurați zona sitului;
 4. Decideți formularul;
 5. Luați în considerare locația casei și alte structuri care vor afecta planificarea;
 6. Planul amplasamentului cu casa trebuie făcut pe computer sau pe hârtie.

La împrejmuirea unui site cu gard, este necesar să se țină seama și de ce înălțime și formă va fi. Cu un gard ridicat, iluminarea va avea de suferit, dar sentimentele de securitate și detașare din lume vor crește. În acest caz, ar trebui să fie pictat frumos și inițial, pentru a nu evoca melancolie asupra celor care o vor privi atât în ​​exterior, cât și în interior. Gardurile solide pictate într-o culoare monotonă nu evocă emoții pozitive.

Gardurile combinate în culori și materiale pot fi o soluție bună. Toate aceste probleme trebuie gândite și soluționate înainte de a începe lucrările la crearea unei cabane de vară exemplare..

Opțiuni și idei posibile

Este imposibil să rezumăm toate ideile și metodele cunoscute astăzi la o singură dacha. Decorarea parcelei este frumoasă și utilă, individual pentru o anumită familie. Renovarea acestui loc poate fi distractivă și plăcută pentru fiecare membru al familiei, dar cu un „arhitect” luând decizii și ghidând întregul proces..

Idei interesante pentru proiectarea peisajului site-ului

Prin amenajarea acestui spațiu, puteți face:

 • Înregistrarea căsuțelor de varăMangal;
 • Casa de baie;
 • Chioşc;
 • Traseele;
 • Paturi de flori;
 • Fântâni;
 • Cascade și multe altele.

Zonele suburbane deținute de familii cu copii și nepoți, ar trebui să includă locuri pentru jocuri pentru copii, inclusiv pentru cele active. Ar trebui să fie suficient de largi și confortabili pentru copii. Trebuie să fie așezate astfel încât în ​​timpul jocului să nu poată provoca daune mari locului echipat. În același timp, copiii trebuie supravegheați de adulți, mai ales dacă sunt încă mici. Așadar, pentru copii, printre ideile pentru decorarea unei căsuțe de vară, puteți alege să folosiți figuri de gnomi, animale și eroi de basm în paturi și paturi de flori.

Puteți decora frumos o căsuță de vară folosind forme moi și înfășurate, care arată deosebit de bine atunci când creați cărări. Și unul dintre marii arhitecți ai Gaudi, creând capodoperele sale, a încercat să întruchipeze ideile naturii în ele.

Atunci când creați paturi de flori, trebuie să țineți cont de faptul că acestea nu trebuie supraîncărcate cu culoarea. De asemenea, este important să luăm în considerare compatibilitatea culorilor (dacă o plantă va distruge alta). Și clădirile - grătare, locuri pentru adunări familiale, fântâni etc. - ar trebui să fie organizate și integrate armonios în zona înconjurătoare. Se recomandă construirea lor pe partea de nord pentru a lăsa puncte cardinale mai favorabile pentru plante..

Realizarea de căsuțe de vară cu propriile mâini implică și organizarea iluminatului pe timp de noapte. Puteți conduce electricitate completă cu felinare în întreaga zonă, dacă există o astfel de oportunitate materială.

O opțiune bună este utilizarea lămpilor alimentate de lumina soarelui (ele se încarcă în timpul zilei, lucrează cu energia primită noaptea).

Puteți avea iluminat electric portabil sau staționar, de exemplu, pentru locurile în care familia urmează să socializeze și să ia cina seara sau unde se prepară mâncare pe grătar. Folosirea lumânărilor obișnuite poate transforma seara într-o cină romantică, iar un felinar mare pe veranda casei va lumina întreaga curte, dacă este necesar..

Figurine de grădină: cum să alegi figurine decorative pentru o reședință de vară

Caracteristici ale utilizării materialelor

Pentru amenajarea unei cabane de vară orice materiale și lucruri, cumpărate și găsite în garaje și hale, pot fi potrivite, de exemplu:

 • Baia copiilor batrani;
 • Pian spart;
 • Cărucior din orice materiale;
 • O parte din jucării;
 • Anvelope și multe altele.

Realizarea unei căsuțe de vară cu propriile mâiniÎn mâinile „aurii” și cu un spirit bun, toate aceste și alte obiecte pot începe aici o nouă „viață” și pot decora spațiul. Principalul lucru este să poți simți măsura, deoarece decorarea cu ajutorul lucrurilor vechi o poate transforma cu ușurință într-o groapă de gunoi..

Crearea unei zone suburbane frumoase necesită mult efort. Și, de asemenea, acest proces poate deveni un hobby constant și aduce plăcere designerului autodidact..

Fiecare persoană are acces la un număr foarte mare de idei pentru transformarea acestui loc într-un colț „paradis” pentru odihnă și relaxare. Principalul lucru este că totul se face cu dragoste și se armonizează între ei..


Opinii: 108