» » Protejarea grădinii tale sau cum să faci o sperietoare

Protejarea grădinii tale sau cum să faci o sperietoare

Înainte este un nou sezon al căsuței de vară și suntem cu toții în așteptarea acestuia: alegem sămânță, avem în vedere reviste colorate pe design peisagistic, plan de aterizare și recolta. Și poate fi păcat dacă este crescut cu o asemenea sârguință fructe de padure, legume sau fructe mâncat sau răsfățat de oaspeții neinvitați.

Speriat drăguț
Speriat drăguț

Ajută la protejarea plantațiilor sperietoare - un paznic permanent și nedespărțit, care stă la pază zi și noapte. Ne propunem să facem în prealabil un îngrijitor pentru grădină, prin mijloace improvizate.

Noi vom avea nevoie:

  • haine vechi, de preferat mai mari,
  • punga cu zahar, 
  • mănuși,
  • două butoane pentru ochi, unul pentru nas, o bucată de elastic negru (bandă) pentru sprâncene, o înregistrare video inutilă și câteva CD-uri,
  • garnitură din poliester, potrivită din vechea pernă,
  • cuier vechi de haina,
  • tulpina din lopeți.

Materiale sperietoare
Materiale sperietoare

Este recomandabil să alegeți stratul superior de îmbrăcăminte în albastru, de exemplu, ca o veche sundress în cazul nostru. Atașați umerii de mânerul de la lopeți - aceasta va fi baza, cadrul speriat.

Rama sperietoare
Rama sperietoare

În primul rând, hai să facem capul. Pentru a face acest lucru, înfășurați colțurile pungii de zahăr spre interior și o coaseți - rotunjiți partea superioară. Schițăm locația ochilor, nasului și cosim butoanele acolo, apoi sprâncenele.

Făcând un chip speriat
Făcând un chip speriat

Apoi desenăm un zâmbet cu lac de unghii strălucitor și umplem punga cu poliester sau cu zdrențe. Capul este aproape gata, este nevoie doar de păr.

Capul este aproape gata
Capul este aproape gata

Facem o coafură dintr-o bandă magnetică dintr-o casetă video veche. Măsurăm segmente de aproximativ 50 cm lungime. Adesea, astfel de casete au frână, iar banda nu poate fi scoasă pur și simplu. Va trebui să găsiți acest loc și să introduceți ceva potrivit, de exemplu, foarfece.

Noi facem
Realizarea „părului”

Colectăm segmentele într-un buchet și le legăm cu aceeași panglică sau sfoară astfel încât o parte să fie mai scurtă decât cealaltă. Partea scurtă va fi un blocaj, cea lungă se va întoarce.

Colectăm
Colectăm „părul” într-o chiflă

Cu o capsatoră atașăm coafura la gol, pe care deja am făcut-o. Capul este gata. Umplem mănușile cu rămășițele de zdrențe sau poliester de umplutură, le cosem la mânecile hainelor.

Coaseți mănuși la mâneci
Coaseți mănuși la mâneci

Acum ai nevoie sperietoare colectarea. Punem haine vechi selectate strat după strat pe cadru, apoi punem capul pe cârligul cuierului și îl fixăm.

Colectăm sperietura
Colectăm sperietura

Tot ce mai rămâne este să atașați CD-urile strălucitoare, care, împreună cu părul care curge și să se rumenească, vor crea efectul dorit. Pot fi atârnate pe o bandă de păr.

Discurile strălucitoare țin păsările la distanță
Discurile strălucitoare țin păsările la distanță

sperietoare gata. Nu mai rămâne decât să-l așezi într-un loc potrivit când va veni timpul. Vezi în detaliu întregul proces de a face un aspect atât de frumos speriat puteți viziona videoclipul pregătit de autorul nostru regulat Tatyana (regiunea Tula).

Puteți găsi idei și mai interesante pe tema gardienilor din țară din publicație Idei pentru cei care vor să facă o sperietoare de grădină.

Noi videoclipuri interesante și utile pe teme de căsuța de vară apar în mod regulat pe canalul nostru: despre creșterea și reproducerea plantelor, despre combaterea dăunătorilor, despre realizarea de elemente decorative originale cu propriile mâini și despre multe altele. Aboneaza-te la canalul 7dach, pentru a fi primul care conștientizează videoclipuri noi, puteți urma acest link https://goo.gl/22MWwK


Opinii: 81