» » Cât de distractiv este să sărbătorim noul an în țară

Cât de distractiv este să sărbătorim noul an în țară

Tu, o adevărată femeie din oraș, ai fost invitată la sărbători Anul Nou în țară? Probabil te afli într-o panică: ce-i cu coafura și rochia nouă, sub care s-a făcut deja manichiura scumpă? Spa, masaj și dietă pentru ca toată lumea să-ți aprecieze talia subțire la petrecere? Anticiparea unei întâlniri cu un artist de machiaj și cosmetician ...

Anul nou la dacha & amp-mdash este minunat!
Anul Nou în țară este minunat!

Soțul chicotește, copiii sunt încântați și vă aflați în prostrație și confuzie. „Ce să fac acolo, la această dacha? - crezi. - Ce se întâmplă dacă există urși, lupi și impasibilitate completă? Calmeaza-te! Nu există aproape o astfel de extremă în timpul nostru, sunteți clar îngrijorat. Deși astfel de locuri prețuite - fără electricitate, dar cu aragaz - astăzi pentru unii își merită greutatea în aur.

Mergeți într-o vacanță la țară fără teamă, pur și simplu nu uitați să vă puneți costumul de baie în poșetă. Pentru ce? Voi scrie puțin mai jos. Și acum citește ce fel de distracție au locuitorii de vară An Nou. Apropo, la fel ca tine, orășenii originali, în timpul vacanțelor, uitând de pozițiile lor înalte și se distrează sub copac ca niște copii.

Deci, la ce divertisment vă puteți gândi pentru Anul Nou? Îți voi spune, iar tu, drag locuitor al orașului, vezi cumdespreRovo poți face o pauză din agitația orașului în natură. 

Lansarea artificiilor

Focurile de artificii explodează cu foc multicolor timp de câteva secunde și se încarcă pozitiv pentru ceas. Lansați buchete colorate de lumină, flori, comete pe cer și bucurați-vă, înghețând cu admirație. Stochează paiete, artificii, fântâni pirotehnice care încep să scânteie treptat, explodând cu un buchet de lumini la o înălțime de 2-5 m. Lumânări române aruncând o împrăștiere de stele orbitoare, rachete care se ridică în aer cu viteza unei nave spațiale și alte pirotehnici..

Focurile de artificii te încarcă cu un ceas pozitiv!
Focurile de artificii se încarcă pozitiv la ceas!

Pentru ca vacanța dvs. să devină un succes, iată câteva sfaturi practice pentru alegerea și lansarea artificiilor în siguranță:


Mascați cine sunteți?

Cu toții sărbătorim Anul Nou alături de oamenii dragi și apropiați. Au o competiție interesantă pe stradă. Lasă doamnele să schimbe îmbrăcămintea și încălțămintea, să-și pună măști de mascaradă, iar „cealaltă jumătate” să încerce să ghicească sub ce mască ascunde credincioșii. Ghicitul primește un premiu! O felie de tort, un pahar de vin, un sărut fierbinte și așa mai departe.
 

Măști, cine ești?
Mascați cine sunteți?

Cel care nu a făcut-o, trage un fant, dansează o lezginka sau sare peste un foc strigând: „Kukareku!”, De exemplu. Apoi - jocul invers: doamna încearcă să ghicească ce mască se ascunde beau ei. Îți fac o idee și gândește-te la detaliile pedepselor umoristice și la premii. 

Baie sau Ce este un costum de baie pentru Anul Nou

Așa că am ajuns la costumul de baie, pe care l-ai pus în geantă de mers în avans, dragă femeie din oraș. Baia din țară este înecată, de regulă, în a doua sau a treia zi după ceșcă. Dar o vom avea neobișnuit. Dacă nu există suficientă zăpadă în jurul ei, ridicați mai multe zăpadă și invitați oaspeții aburi să se cufunde în zăpadă după baie.
 

După baie - în zăpadă
După baie - în zăpadă

O experienta de neuitat! Apropo, aceasta este o procedură foarte sănătoasă. În memoria mea, nimeni nu s-a îmbolnăvit de așa „înot în zăpadă”. 

Suflând bule de iarnă

Bulele de săpun obișnuite sunt foarte frumos aruncate în frig, acoperite cu un model complex de gheață. Pregătiți în prealabil apă cu săpun adăugând puțin glicerină. Luați paie de cocktail și încercați să suflați bulele, astfel încât să nu izbucnească în frig. Este nevoie de o anumită pricepere aici. Dar după două sau trei încercări nereușite, vei reuși..
 

Balon de gheață
Balon de gheață

În ciuda simplității unei astfel de întreprinderi de Anul Nou, această activitate este fascinantă, deoarece frumusețea săpun-gheață este întotdeauna diferită. Copiii adoră mai ales acest joc, doar le dă frâu liber! Sunteți chinuit să faceți o soluție cu săpun ... Prin urmare, pregătiți mai mult din timp.

Facem oameni de zăpadă - caricaturi

A doua zi după o petrecere distractivă de Revelion, de obicei nu avem chef să ne trezim. Să mergem în același timp prin „Nu vreau”, să ne îmbrăcăm haine calde și să ieșim în curte. Și acolo ... un vis! Se învârte o zăpadă ușoară, gerul gâdilă obrajii, acoperiți de zăpadă.
 

Snowman & amp-mdash adresabil este interesant!
Omul de zăpadă adresabil este interesant!

Distrează-te creând oameni de zăpadă vizați. De exemplu, pentru o bunică om de zăpadă, pune ochelari pe nas și pune-ți un șorț. Pune-ți o cravată și o pălărie pentru tată, cravate eșarfe strălucitoare și pălării pentru copii. Fă ochii din DVD-uri pentru prietenul tău IT și oferă-i soției sale adorabile un buchet de flori artificiale. Împărțiți cine va sculpta pe cine și încercați să evidențiați trăsăturile caracteristice ale fiecăruia. Imagina! Iată câteva idei de inspirație:

  • Idei de oameni de zăpadă amuzanți sau vacanță de vară în companie bună
  • Distracție la țara de iarnă: a face o familie de oameni de zăpadă

Îl întâlnim pe Moș Crăciun

Mai dau o idee proprietarilor primitori ai dacha, care adună un grup mare de prieteni la masa de Anul Nou. Imaginează-ți uimirea oaspeților tăi când, odată cu ultimul ceas chiming, un adevărat Moș Crăciun va conduce în curtea ta într-o sanie decorată de Anul Nou, tras de cai adevărați.!
 

Și aici este Moș Crăciun cu Fata Zăpezii
Și aici este Moș Crăciun cu Fata Zăpezii

De dragul modestiei, observ că Moș Crăciun nu este destul de real, ci comandat în avans, alături de cai, cadouri și un scenariu de Anul Nou. Și este foarte ușor să plasați o comandă pe Internet. Acum, un astfel de serviciu este destul de răspândit și la dispoziția tuturor. Și ce scenariu comandați - veniți cu voi înșivă, pur și simplu nu vă lăsați transportat, pentru ca bunicul de la dacha să nu doarmă tot anul nou. Cu toate acestea, companiile care furnizează servicii de Anul Nou vor oferi mai multe opțiuni pentru dezvoltarea de evenimente și va trebui doar să alegeți.

În plus, dacă vremea permite și încă există praf de pușcă în baloane, puteți călări pe gheață diapozitiv, patinaj sau schi. Plimbați-vă prin grădina acoperită cu zăpadă, îmbibată de farmecul peisajului de iarnă, apoi întoarceți-vă în casă pentru a se încălzi grog. Jucați mingi de zăpadă cu copiii, răsuciți în zăpadă ... Dar nu știți niciodată ce fel de divertisment vă puteți gândi într-o companie veselă și prietenoasă! 

Jos dealul pe o sanie!
Coborârea pe deal!

Așadar, dragă locuitoare de oraș, lăsați-vă îndoielile și simțiți-vă liberi să mergeți la odihnă la dacha în vacanțele de Anul Nou. Stați înapoi, relaxați-vă și, în sfârșit, despărțiți-vă de laptop. Și poate că întrebarea este - Unde să întâlnim An Nou - nu te va deranja mulți ani.

Poate că aceste publicații vă vor fi utile și:


Opinii: 67