» » Casă de grădină diy - idei, materiale, construcții

Casă de grădină diy - idei, materiale, construcții

Proprietarii de terenuri se gândesc adesea să construiască o cameră unde să poată face o pauză de praful orașului vara. Din păcate, achiziționarea unei construcții la cheie este adesea prea scumpă pentru grădinarii ruși.

Construcția a intrat ferm în masă, oferind consumatorului o varietate de materiale ușoare, practice și ieftine. Datorită acestui fapt, proiectarea și construcția unei case de grădină este o activitate accesibilă și interesantă..

Caracteristicile structurii

Casa din grădină este o clădire mică destinată odihnei și depozitării diverselor unelte. În viziunea clasică, este o construcție realizată dintr-un material improvizat, ascunzând ochii îndepărtați o varietate de lopeți, greble și alte ustensile. Clădiri moderne - căsuțe mici de vară pentru o petrecere a timpului confortabilă alături de familie și prieteni.

Construcția unei case de grădină are propriile sale caracteristici:

 1. 1. Dimensiunile clădirii corespund zonei terenului, fără a reduce spațiul destinat cultivării culturilor;
 2. 2. Proiectul ține cont atât de o zonă de agrement, cât și de spații de lucru care au o funcționalitate proprie (hambar, magazie, pivniță);
 3. 3. Disponibilitatea spațiului deschis (verandă, terasă, foișor);

Dezvoltarea desenului include instalarea unui duș, canalizare, încălzire.

Materiale de fabricare

Fiecare structură auto-construită este întruchiparea zborului imaginației maestrului. Acest lucru se datorează varietății de materiale potrivite pentru construcție:

MaterialprofesioniștiMinusuri
Placaj
 1. 1. ecologic.
 2. 2. Ușor de instalat.
 3. 3. Cost redus.
 4. 4. Implementarea rapidă a unui proiect de clasă economică.
 1. 1. Nu este potrivit pentru o casă încălzită în timpul iernii.
 2. 2. De scurtă durată.
 3. 3. Slăbiciune la umiditate și modificări ale temperaturii atmosferice
Bar / minibar
 1. 1. Durabilitate.
 2. 2. Menținerea caldă.
 3. 3. Rezistența structurală.
 4. 4. Aspect estetic.
 1. 1. Greutatea structurii necesită fundația (bandă, bloc).
 2. 2. O clădire dintr-un bar are nevoie de timp pentru a se micșora.
 3. 3. Necesitatea tratamentului antifungic periodic
Buturuga
 1. 1. Structura capitalului.
 2. 1. Durabilitate.
 3. 3. Izolație termică.
 4. 4. Calități estetice și de mediu ridicate.
 1. 1. Cost ridicat al materialelor.
 2. 2. Complexitatea montajului.
 3. 3. Necesită completarea fundației de capital

Construcție de cherestea mini

Lucrari de bricolaj

După ce s-au hotărât asupra desenului proiectului casei, acestea continuă construcția.

Secvența general acceptată de etape de construcție:

fundație

În funcție de material și dimensiuni, se disting următoarele tipuri:

Nu este îngropat

Constă din blocuri sau cărămizi (coloane) ținute împreună de beton, așezate deasupra unui teren plat. Potrivit pentru rame de lemn cu înveliș de perete ușor. Vă permite să variați înălțimea clădirii, care este deosebit de importantă într-o zonă predispusă la inundații. Se usucă complet după o săptămână și este gata să ia sarcini.

încastrată

Se realizează prin instalarea de grămezi pe cofraje din material pentru acoperiș. Potrivit pentru construirea unei case pe o zonă de relief, pantă, coborâre către rezervor. Lipsa unei fundații este similară unei fundații de bandă - contracția necesită o pauză de șase luni în construcție.

Geoscrews

Opțiune pentru clădiri mici cu punte ușoară. Este instalat conform principiului pilei. Capul de șurub este potrivit pentru fixarea șinei de jos.

Cadru

Cadrul de cherestea este ușor de atașat atât la grămezi, cât și la fundații clasice din beton. Montarea se face de jos în sus:

 1. 1. Târg de instalare.
 2. 2. Fixarea suporturilor.
 3. 3. Pardoseli pentru planșe.
 4. 4. Învelirea acoperișului, căpriori.
 5. 5. Instalarea partițiilor interne.

Înainte de montarea cadrului, este necesar să se apeleze la măsuri pentru impermeabilizarea fundației și prelucrarea buștenilor din lemn de la infecții fungice și mucegai..

Pardoseli de acoperiș și placare de cadru

Materiale pentru acoperiș - foi de fier zincat, ardezie sau mai multe materiale pentru acoperișuri de scurtă durată. Casele de grădină de vară pot folosi policarbonat în acest scop..

Cadrul de lemn necesită tratament antifungic preliminar, astfel încât pomul să nu înflorească între pereții interiori și exteriori..

Căptușirea ramei poate fi realizată cu placaj, scânduri, grinzi și orice alte materiale potrivite pentru utilizare externă. Fixare cu colțuri.

Problemele de acoperire a casei sunt soluționate la cererea și capacitățile financiare ale constructorului. Opțiuni bune pentru clapboard sau siding.

Realizarea ideii de a construi o casă de grădină necesită abilități de bază în lucrul cu instrumente de fixare. Instalarea simplă vă va permite să obțineți rezultatul dorit în cel mai scurt timp posibil. Casă la țară - o soluție creativă pentru amenajarea unui teren.


Opinii: 127