» » Cinci foișoare în grădina ta

Cinci foișoare în grădina ta

Un loc de odihnă și solitudineUn foișor este o clădire utilă, necesară, liniștitoare și plăcută, care nu va fi niciodată de prisos în curte. Este un loc ideal pentru adunarea prietenilor și a familiei, iar foișorul este centrul grădinii care va fi mereu observat de oamenii care trec pe lângă. O astfel de structură confortabilă va deveni un element esențial pentru evenimente sau la adăpost de ploaie. Există multe stiluri bazate pe materiale diferite. Așadar, zona de recreere face legătura între grădină și flori frumoase, iar grădina de legume și casa situată în apropiere. Cinci idei pentru crearea unui cuib în aer liber confortabil vor fi opțiunea perfectă pentru a face o astfel de clădire o realitate..

Opțiuni originale pentru gazebos pentru căsuțele de vară

Luați în considerare cele mai simple opțiuni pentru construirea unui loc de vacanță în țară. în principal, materialele din lemn sunt utilizate pentru construcții.

Gazebo pentru o reședință de vară din lemn cu un pat de flori roz

Gazebo pentru o reședință de vară din lemn cu un pat de flori rozAcest loc va fi o opțiune excelentă pentru o zonă de relaxare în orice grădină. Combinația de nuanțe de roz și violet, decorare cu lămpi de noapte - toate acestea vor ajuta la reînvierea structurii din lemn. Adăugând scaune și o mică masă în interior, creați o atmosferă confortabilă. Cea mai bună locație pentru un astfel de foișor este în apropierea copacilor sau mai aproape de grădina în care cresc florile.

Garsonier confortabil în centrul grădinii cu gard

Garsonier confortabil în centrul grădinii cu gardO astfel de structură va arăta grozav dacă este așezată lângă tufe înflorite înalte. Plasând un gard mare lângă el, te poți retrage astfel încât nimeni să nu poată vedea ce se întâmplă în interiorul foișorului. Ca gard, unii folosesc elemente de fixare forjate, așa arată locul cel mai de succes, mai ales în apropierea florilor strălucitoare.Gazebo lângă grădina de trandafiri

Garsoniera de gradina cu perdele

Garsoniera de gradina cu perdeleDacă decideți să instalați o clădire lângă o mică iaz de grădină, atunci pot apărea dificultăți minore. Cert este că un număr mare de insecte se adună lângă apă, mai ales seara. Prin urmare, cea mai bună soluție pentru a remedia această problemă este instalarea unui foișor cu perdele sau ecrane în grădină. Astfel de „perdele” de protecție vor ajuta la salvarea vacanților de țânțari, muște și alte insecte neplăcute zburătoare.

Zona de relaxare acoperită

Zona de relaxare acoperităUn loc mare și confortabil care va atrage atenția oricărui rezident de vară. Originalitatea structurii este aceea că are forma unui poliedru. Acoperișul este susținut de opt sau mai mulți stâlpi. Nu există garduri în foișor. Iată doar o viță de vie roșie sau iederă care poate fi pusă deasupra foișorului pentru o reședință de vară va fi un plus excelent la design. Aceasta este specia foarte unică de care oamenii își vor aminti mult timp. Dacă faceți un pas înapoi câțiva metri, atunci clădirea arată ca un păianjen roșu foarte mare. Dar nu este deloc înfricoșător să te uiți la un astfel de confort, pentru că alături de un minunat gradina de trandafiri.

Un foișor elegant pentru relaxare reală

Un foișor elegant pentru relaxare adevăratăLângă pod, de cealaltă parte a malului, nu departe de apă, printre plantele agățate, puteți instala un foișor de lux. O astfel de idee elegantă este un bun exemplu care se va potrivi cu peisajul și designul subtil. Punctul culminant al clădirii este faptul că există un pod care leagă grădina și o ieșire către un loc confortabil. Construcția ușoară grațioasă pe cealaltă parte atrage privirea. Seara, felinare sunt aprinse pe pod și în jurul foișorului. Puteți intra în foișor doar traversând podul. Plasarea mai multor figuri de grădină, puteți crea un basm.

Foișorul este cel mai bun loc pentru dispoziție, relaxare și odihnă

Loc de vacanta in familieUn astfel de spațiu imens în aer liber va crea un colț drăguț și magic în grădină, nu departe de grădina de legume. Cel mai important este să decideți unde să instalați exact foișorul, deoarece aspectul și designul întregii cabane de vară în ansamblu vor depinde de locația sa.

Este necesar să folosiți astfel de materiale pentru construcția unei zone de recreere, astfel încât să nu pară dur, ci, dimpotrivă, moale și armonios. În acest caz, mulți preferă să cumpere lemn real, fără clădiri forjate, doar materiale naturale.

După ce aspectul foișorului pentru cabana de vară este selectat, este necesar să verificați solul. Trebuie să fie adecvat pentru amplasarea unei clădiri pe ea. Unele terenuri nu sunt potrivite pentru a plasa nimic, inclusiv zonele de relaxare. Mărimea structurii, tipul de fundație care trebuie pusă și alegerea materialului de construcție vor depinde de calitatea solului..

Forma camerei poate fi absolut orice: triunghiulară, pătrată, dreptunghiulară sau hexagonală. Însă merită să ne amintim că cu cât mai multe colțuri, cu atât foița este mai largă. Aici trebuie să calculați deja dimensiunea, pe baza numărului de persoane care se vor odihni la dacha.

Întrebarea mobilierului din interiorul foișorului

Mobilier din răchită în foișorMulți oameni preferă să pună mobilă doar vara și nu toată lumea vrea să cumpere scaune și o masă separat în mod permanent. De obicei, o astfel de zonă fără un singur scaun arată fără viață. Prin urmare, cel mai bine este să cumpărați mobilier special din răchită care să arate armonios. Acum, grădina va arăta mult mai colorată, iar foișorul, ca un plus ideal, va deveni un punct de reper.

Construirea de sine a unui foișor pe un complot personal

Construcție foișor DIY în țarăSecvența corectă de acțiuni este o garanție că construcția unui mic „paradis” va servi mult timp. Iată cel mai simplu algoritm pentru configurarea unei zone de recreere acoperite:

 1. Gândiți-vă la un plan de „proiect”. Pentru început, încercați să desenați ceva de genul acesta pe hârtie sau design pe computer, puteți găsi un design gata pregătit pe Internet.
 2. Calculați toate materialele necesare. Cumpărați imediat tot ce aveți nevoie pentru a instala. Puteți cumpăra totul fie online, așteptând o comandă pentru câteva zile sau săptămâni sau puteți achiziționa independent materiale dintr-un magazin specializat.
 3. Realizați un marcaj al teritoriului unde va fi amplasat exact foișorul.
 4. Determinați locația pentru fundație.
 5. Dezvoltarea pas cu pas a structurii cadrului conform „proiectului” selectat.
 6. Instalarea podelei, altitudine.
 7. Construcție de acoperiș și gard.
 8. Dacă este necesar, lucrați cu balustrade, scări, pridvor etc..
 9. Dacă doriți, un cablu electric este introdus în foișor.
 10. Alegerea mobilierului și cumpărarea acestuia.
 11. Întruparea proiectării zonei de agrement. Plantarea plantelor, Instalarea accesoriilor.

Mobilier din lemn naturalFoișorul este un loc uimitor, pe care mulți îl numesc un adevărat paradis, unde puteți să vă relaxați, să stați, să priviți apusurile de soare, să vedeți răsăriturile sau să vorbiți doar despre ceva interesant. În fiecare casă de lux frumoasă, va fi o structură similară în curte, care nu va fi niciodată de prisos. O zonă de recreere situată chiar în aerul proaspăt printre verdeață și un aer curat ecologic real este unică și benefică pentru sănătate. Nu este deloc dificil să stabilim locul în care vor fi găsiți ulterior oamenii. Este mult mai dificil să alegeți stilul, designul, culoarea și forma. În orice caz, orice foișor pentru dăruire, tot va arăta armonios în orice grădină și grădină de legume.

Garson ușor în creștere - videoclip


Opinii: 59