» » O selecție de fotografii cu idei de design interesante pentru pridvorul unei case de țară

O selecție de fotografii cu idei de design interesante pentru pridvorul unei case de țară

pridvor de casă de țarăPrimul lucru care vă atrage atenția atunci când vă apropiați de casă este pridvorul. Aceasta îndeplinește mai multe funcții practice. În primul rând, pridvorul ne permite să ne ridicăm la nivelul podelelor din casă. Tot praful și murdăria rămân afară, așezându-se pe trepte.

În plus, pridvorul poate fi echipat ca o zonă de recreere, să facă plajă la soare sau să ia cina cu întreaga familie. Ideile de design pe care le-am selectat pentru dvs. vă vor ajuta să decideți ce tip de construcție vă place..

Caracteristici ale locației pridvorului

De regulă, atunci când este pregătit un proiect de casă, este elaborat și un plan de verandă. Cu toate acestea, este adesea necesară extinderea sau modernizarea unei structuri deja terminate. De exemplu, trebuie să măriți suprafața casei dvs. creând o verandă improvizată sau să construiți un loc pentru micul dejun de vară..

pridvor extinsPentru a fi în mediul rural, dar pentru a nu pierde confortul - pentru asta se străduiesc aproape toți locuitorii de vară. Veranda poate găzdui câteva scaune confortabile și o masă mică. Un set de astfel de mobilă simplă creează imediat confortul și dorința de a petrece timp consumând ceai în aer curat. Copertina protejează de ploaie și soarele înfiorător, așa că a fi aici este o plăcere.zonă de ședere pe verandă

Înfrumusețarea pridvorului

Dorința de a crește suprafața casei tale este destul de naturală și logică. Prin urmare, mulți proprietari de case de țară nu se limitează la construirea unei zone mici cu baldachin. Construirea unei verane sau terase - opțiuni populare pentru extinderea funcționalității pridvorului.extinderea funcționalității pridvorului

Living sub un baldachin

Zona de recreere situată sub acoperiș vă permite să vă relaxați în aer curat, fără teamă de ploaie și vânt. Pentru a aranja un astfel de colț confortabil, mobilierul confortabil și o masă sunt suficiente. În același timp, pridvorul nu încetează să funcționeze ca legătură cu partea principală a casei..

pridvor cu baldachin ca zonă de relaxareMobilierul din răchită funcționează cel mai bine. Este ușor și ieftin și există multe opțiuni de design și culoare. Țesuta se potrivește în orice mediu și arată foarte frumos.

mobilier confortabil pe veranda caseiPentru o mai mare unitate cu natura, se folosește mobilier din lemn. Este mai scump și are nevoie de tratament special împotriva umidității. Scaune din lemn și balansoare decorate cu perne și scaune moi pentru a sta jos.

mobilier din lemn naturalAdesea, o verandă deschisă este înconjurată de o plasă de țânțari. Deci, sunteți protejat în mod sigur de țânțari în orice moment al zilei. Puteți aprinde fără teamă luminile și puteți fi pe verandă toată noaptea. Uneori, perdelele sunt utilizate în loc de plasă. Oferă mai puțină protecție, dar arată mult mai atractiv..

pridvor acoperit cu plasă de țânțariFlori joacă un rol important în decorarea verandei. Alegeți speciile care pot crește în ghivece, cutii sau pot urca vertical.plante de pe verandă ca decor

Refector exterior

Plasarea zonei de luat masa pe un pridvor alungit sub un baldachin vă permite să luați masa în timp ce vă bucurați de păsările și parfumul florilor. Acoperișul protejează în mod sigur de ploaie, iar ridicarea locului nu permite pătrunderea în casă.

masă pe veranda alungităMaterialele de mobilier pot fi foarte diferite: metal, plastic, rattan, lemn. Alegerea depinde de capacul pridvorului și de greutatea preconizată a oamenilor. De exemplu, va fi practic pentru copii să instaleze scaune din plastic care nu suportă multă greutate, dar sunt ieftine și mobile. Picioarele metalice pot deteriora pardoseala, de aceea este mai bine să nu alegeți un astfel de mobilier dacă podeaua nu este în gresie sau este din lemn tare. În caz contrar, mobilierul din oțel este rezistent și puternic, dar este rece să stai pe el fără perne..

mobilier metalic pe verandămobila de gradina perfect oricum. O masă lungă dreptunghiulară simplă și două bănci. Acest design vă permite să vă găzduiți confortabil pe toți cei prezenți și servește mulți ani..mobilier de grădină simplu pentru verandă

În calitate de mândru proprietar al unei case mari, puteți combina o zonă de recreere, un refector și echipați o zonă de grătar.

Verandă glazurată

Pridvorul este adesea vitrat, crescând spațiul casei și oferind spațiu suplimentar pentru odihnă, somn și mâncare. Acest lucru se întâmplă de obicei după câțiva ani de viață în casă. O impermeabilizare bună și o ventilație este o necesitate.

pridvorul vitrat crește suprafața caseiCu siguranță plănuiești să fii pe verandă tot anul. În acest caz, este necesară instalarea unei surse de căldură.. Vatră face o treabă excelentă cu această sarcină, cu toate acestea, este mai bine să alegeți opțiunea electrică din motive de siguranță. În plus, prezența focului în el este imitată doar, deci nu este nevoie să vă faceți griji pentru coșul de fum și combustibilul.

șemineu electric pe veranda acoperităAdesea, după construcția verandei, decorarea interioară nu este necesară. Utilizarea pardoselilor și a pereților originali ai clădirii arată avantajoasă. Uneori, pereții sunt acoperiți cu siding.

folosind siding pentru a tunde pridvorulDacă camera verandei este foarte mică, este mai bine să pictați pereții în alb. Deci, spațiul va apărea vizual mai mare și nu vă puteți face griji pentru claustrofobie..

pridvor vitrat în albÎmbunătățirea pridvorului și crearea unui spațiu de locuit sau de luat masa din toată lumea este o soluție profitabilă în ceea ce privește creșterea confortului vieții suburbane. Nu contează dacă ai o casă mare sau nu, dar un design bine modernizat la intrare îi va extinde semnificativ funcționalitatea.

Idei de proiectare a pridvorului casei private - video


Opinii: 178