» » Idei de afaceri ale satului

Idei de afaceri ale satului

idei de afaceri ale satuluiObținerea unui profit este obiectivul oricărei proiecte comerciale, dar este necesar un demers de capital pentru a începe o afacere. Mulți oameni consideră că banii sunt un capital de început și, prin urmare, ezită să-și deschidă propria afacere..

Economiștii investesc în conceptul de „capital de pornire” o listă extinsă de resurse, care variază de la locul de producție al unui anumit produs și se încheie cu costurile forței de muncă ale lucrătorilor. Cunoașterea este considerată una dintre componentele sale importante..

Colectarea și vânzarea ciupercilor

O persoană poate face un produs din materiile prime disponibile datorită cunoștințelor dintr-un anumit domeniu. În același timp, nu este absolut necesar să achiziționați această materie primă. Dacă locuiești în mediul rural și știi ce ciuperci sunt comestibile și cum să le culegi corect, atunci le poți vinde pe piață. Vă veți petrece timpul doar căutând și culegând.

Banii câștigați din vânzarea ciupercilor pot fi cheltuiți pentru achiziționarea de sare, oțet și alte mirodenii și vândute produse deja de casă. Astfel, inițial nu veți investi „banii” în afacere, ceea ce vă va permite să acumulați un capital de bani bun pentru dezvoltarea afacerii dvs..

Pregătirea măturilor de baie

Un alt mod de a acumula capital de bani pentru o afacere din sat este să procurați și să vindeți mături de baie. Costul inițial de numerar pentru producerea produsului este mic: trebuie să cumpărați sfoară pentru a lega ramurile.

Desigur, primele mături nu vor fi de cea mai bună calitate, dar dacă înveți tehnologia de fabricație și „pune-ți mâna pe ea”, atunci îți poți vinde mărfurile în băile din oraș și în centrele SPA. O astfel de afacere este deosebit de promițătoare în orașele mari și centrele regionale, unde vor plăti de la 500 la 3.000 de ruble pentru o mătură de baie de înaltă calitate, în funcție de tipul acesteia.

În Rusia, cele mai frecvente trei tipuri de mături de baie sunt:

  • mesteacăn;
  • stejar;
  • eucalipt.

Cele mai mari costuri de măturii de eucalipt. Puteți începe să le recoltați atunci când aveți o bază de clienți și posibilitatea de a cumpăra materii prime, deoarece nu puteți cultiva eucalipt pe site-ul dvs. Măturile de stejar și mesteacăn pot fi realizate din materii prime gratuite.

Venit fix

Folosind cunoștințele și abilitățile dvs., veți putea acumula un capital bun de pornire pentru dezvoltarea afacerilor, ceea ce va aduce profit nu sezonier, ci tot anul. Un exemplu este vânzarea cârnaților către magazinele agricole..

Puteți începe să le produceți cu un capital inițial de 500 USD. Această sumă este necesară pentru a cumpăra furaje și purcei, precum și pentru înregistrarea tuturor documentelor sanitare.


Opinii: 126