» » Video: cum să faci baie de baril

Video: cum să faci baie de baril

baie de butoi faceți-vă singur videoA lua o baie de aburi după o muncă grea în grădină sau în grădină nu este doar visul oricărui rezident de vară, ci și al fiecărui grădinar și grădinar amator. O opțiune excelentă pentru a oferi este o cadă sau o saună, mobilă și care ocupă puțin spațiu, iar plăcerea de a o folosi nu este mai mică decât cea a unei băi sau saună tradiționale..

În videoclipul prezentat, ei îți vor explica toate avantajele și caracteristicile băii de butoi, îți vor arăta structura internă și îți vor spune despre caracteristicile instalării sale.

Baia de butoi poate fi de diferite dimensiuni și din diferite tipuri de lemn, și toate părțile sale sunt impregnate cu compuși antibacterieni speciali și de stingere a incendiilor.
Baia mobilă va fi adusă la adresa dvs. și va fi instalată la cheie, dacă este necesar. Baia de butoi poate fi folosită imediat după instalare, iar în interior este instalată o sobă electrică sau lemne, care vă va încânta cu o căldură excelentă și o aromă minunată.

Forma cilindrică vă permite să utilizați baia cu o eficiență ridicată, economisind energie și lemn de foc cât mai mult posibil.

Există butoaie gata de vânzare, există și o opțiune pentru a face butoaie la comandă. Puteți asambla o baie de butoi cu propriile mâini și pentru producerea sa sunt folosite doar materiale ecologice și sigure. Barilele și saunele sunt create în conformitate cu tehnologiile și standardele de siguranță adecvate, astfel încât sunt confortabile de utilizat și benefice pentru sănătate.!

Video: baie-saună în țară


Opinii: 58