» » O colecție de idei pentru containere, ghivece de flori și ghivece

O colecție de idei pentru containere, ghivece de flori și ghivece

Adesea, marcăm timpul în amenajarea dacha-ului, neștiind ce idee să alegem. În acest articol, găzduim o colecție de idei. Cel puțin unul dintre ei este pur și simplu obligat să vă atragă atenția și să vă mute imaginația în direcția corectă..

Colecție de idei

Prima fotografie arată un container mare din lemn, cu un ecran special pentru plantele de alpinism. Poate fi o mântuire pentru cei care doresc mult timp, dar nu pot îndrăzni să pună un spalier mare în zona lor. Aici puteți planta un amestec de plante, de la alpinism și acoperire la sol, care va crea volumul decorativ dorit.

Colecție de idei

Un recipient cu plante de același tip poate arăta foarte elegant, mai ales dacă sunt suculente, cereale sau conifere. Orientarea stilistică în grădinărit este întotdeauna interesantă, mai ales dacă ideea ti-a venit de la sine.

Colecție de idei

Un container mic portabil poate fi foarte util pentru cei cărora nu le place grădinăritul tradițional și caută mereu o modalitate de a inova. Poți să crești orice în ea și să o pui acolo unde îți spune inima.

Colecție de idei

Un recipient cu porții delimitate pentru ierburi este un lucru foarte convenabil și atent. La urma urmei, cât de des un tip de plantă împiedică să crească alta! Învelișul cu siding alb, în ​​maniera unei case din visul american, face o astfel de idee doar mai frumoasă.

Colecție de idei

Pat consolidat înalt ca o cutie de nisip (cu laturile). Este foarte convenabil să lucrați cu un astfel de pat, să îngenuncheați și să vă sprijiniți coatele pe aceste bare de protecție. Pe de altă parte, este foarte frumos și arată îngrijit..

Colecție de idei

O altă opțiune pentru un container portabil care poate fi plasat acolo unde ați deja asfaltat site-ul. Dacă descoperiți că există prea puțin spațiu pentru paturi și paturi de flori și există încă o pată nedecorată pe terasă, aceasta este o opțiune bună să nu dezasamblați calea sau zona deja asfaltată.

Colecție de idei

Următoarea opțiune pare foarte drăguță și este în esență o soluție la aceeași problemă ca și cea anterioară. O excepție - aici containerul a fost așezat pe o potecă de pietriș, nu pe una pavată. Arată nu mai puțin elegant.

Colecție de idei

Coșurile de răchită sunt o idee încântătoare pentru aterizarea pe verandă sau în apropierea casei. Minus - astfel de coșuri nu sunt ieftine, dar țesându-se singure, nu ajung mâinile tuturor. Dar poate fi rezolvat, nu-i așa?

Colecție de idei

Un recipient minimalist din fibră de sticlă poate fi un pilon pentru o transformare generală a site-ului pentru un stil nou. Am scris deja despre stilurile din Singapore și Australian, unde un astfel de design ar arăta bine..

Colecție de idei

O idee surprinzător de elegantă, dar foarte mică a unui astfel de semn de pat de flori a venit în mintea designerilor de peisaj americani. Poate ar trebui să adoptăm?

Colecție de idei

Un raft cu niveluri, alcătuit în esență din doar trei cutii simple din lemn, dă viață unui perete plictisitor de grădină.

Colecție de idei

O idee interesantă pentru ierburi, de asemenea, cu delimitatori, poate flutura în curtea ta. Nu este dificil să se facă atât din plăci achiziționate, cât și din cele vechi - de exemplu, cutii din lemn dezasamblate.

Colecție de idei

O idee și mai interesantă - trei containere conectate ca o piramidă - arată deosebit de grozav dacă sunt făcute cu propriile mâini. Un astfel de pat de flori se va potrivi absolut cu orice tip de grădină sau cabană de vară și va deveni o adevărată decorare a site-ului..

Colecție de idei

Nimeni nu a anulat încă oale frumoase. Poate este timpul să mergi la magazin pentru noi sau să te hotărăști să le pictezi pe cele vechi într-o culoare la modă.?

Colecție de idei

Ceva interesant poate fi creat nu numai prin cumpărare, revopsire sau creare. De asemenea, puteți colecta tot ceea ce este deja pe site-ul dvs. în grupuri după un alt principiu, iar acest lucru va schimba imaginea generală a grădinii dincolo de recunoaștere.

Colecție de idei

Formele geometrice neobisnuite sunt uimitoare si fac ca frumusetea plantelor sa creasca luxurianta si fara rame sa fie si mai evidenta.

Colecție de idei

Containerele atârnate de gard nu sunt încă o idee implementată frecvent în dachas-urile noastre. Dar lipsa de spațiu și altceva îi va face pe fanii să își decoreze site-urile. Ar trebui să nu știm.


Opinii: 117