» » Ce să ia în considerare atunci când alegeți o poartă din tablă ondulată cu o răchită?

Ce să ia în considerare atunci când alegeți o poartă din tablă ondulată cu o răchită?

poarta cu o rachita din tabla ondulataLocuind într-o casă privată, din motive evidente, fiecare persoană dorește nu numai să-și protejeze complotul de străini, ci și să instaleze o poartă confortabilă, cu o răchită. Atunci când alegeți o opțiune potrivită, ar trebui să acordați atenție porților ondulate cu o răchită, a cărei popularitate se află în Rusia datorită costului bugetar, precum și frumuseții estetice. Secretul cererii pentru pardoseli profesionale este că acest material este cel mai potrivit pentru poartă. La urma urmei, are calități precum durabilitatea, greutatea relativ redusă și versatilitatea..

O gamă largă de dimensiuni și culori standard ale ușilor ondulate

poarta cu ornamente forjate modelateUnul dintre avantajele unor astfel de porți este că acestea pot fi realizate în funcție de dimensiunile individuale, în funcție de lățimea cerută, precum și de dorințele clientului. Multe persoane realizează în mod independent astfel de modele, pentru că dacă aveți abilități de lacătuire de bază, puteți găti metal, atunci cu abordarea corectă, este destul de la îndemâna multor. O gamă largă de culori face posibilă alegerea nuanței care se va armoniza cel mai bine cu gardul, clădirile pentru case și curte.

poarta din tabla ondulată din partea curțiiPentru ca o poartă batantă metalică cu o răchită din tablă ondulată să fie puternică și durabilă, este important să aveți în vedere următoarele:

  1. În prima etapă, este imperativ să se elaboreze un proiect de proiect, în care este important să se determine dimensiunile structurii, tipul de material utilizat și cantitatea acesteia, să se calculeze sarcina de greutate, precum și accesoriile necesare (balamale, mânere, încuietori)
  2. Materialele trebuie să fie de înaltă calitate, iar acest lucru se aplică nu numai plăcii ondulate, care trebuie achiziționate de la un producător de încredere, ci și conductei profilate dreptunghiulare sau pătrate, din care rama va fi gătită. Același lucru este valabil și pentru armăturile, care trebuie să fie rezistente la uzură, precum și elementele suplimentare necesare: șuruburi autofiletante, „capace” nituite, șuruburi, dopuri și altele
  3. Una dintre cele mai dificile etape de lucru este alinierea secțiunilor individuale ale profilului pentru a obține un dreptunghi obișnuit, ceea ce nu este ușor de făcut datorită dimensiunilor mari, astfel încât un colț de lăcătuș este folosit aici
  4. Portiera poate fi amplasată nu numai pe o parte, ci și mai aproape de mijloc, care depinde exclusiv de dorințele clientului
  5. Ținând cont de sarcina mare pe care o vor experimenta stâlpii de sprijin, trebuie acordată o atenție specială secțiunii lor corespunzătoare, precum și betonării competente

poarta de carton ondulat de casă cu o răchităEste important să înțelegeți că este foarte posibil să faceți o răchită și porți din tabla ondulată cu propriile mâini, dar acest lucru va necesita o anumită investiție de timp și efort.

Atunci când faceți un cadru și ochiuri, sudarea spațiilor se face cel mai bine pe o suprafață plană cu diferențe minime de înălțime, pentru care puteți așeza o foaie de fier sau de staniu pe sol.

Dacă o persoană se îndoiește de capacitățile sale, puteți contacta o companie specializată care oferă serviciile corespunzătoare. Prin încredințarea proiectării, construcției și instalării specialiștilor cu experiență, clientul are încredere că va fi produsă într-un timp scurt o poartă cu răchită, care va servi mai mulți ani. În același timp, poarta din tablă ondulată cu o răchită în interior, al cărei desen este furnizat clientului pentru aprobare, trebuie să fie confecționat din materiale certificate.

Opțiuni pentru porți din tablă ondulată cu o răchită

Există multe tipuri de astfel de structuri, datorită dimensiunii și configurației, dar, în general, există 3 tipuri cele mai populare:

  1. O structură atașată, în care se adaugă o treime la cele două posturi existente, pe care este atârnată wicket-ul cadrului. Aceasta este cea mai simplă versiune a porții.poarta atașată la poartă
  2. Sablă încorporată în poartă. Aceasta este o opțiune complicată care necesită calcule atente, dar câștigă prin faptul că economisește spațiu, ceea ce este deosebit de important atunci când există o lipsă..răchită încorporată în poartă
  3. Placă ondulată glisantă. Această opțiune este mai puțin obișnuită și mai dificil de făcut..porti glisante cu o rachita din tabla ondulata

Nu toate tipurile sunt utilizate ca material de confruntare carton ondulat, dar numai clasele „N”, „C” și „NS” de tipul peretelui, a căror grosime a metalului nu este mai mică de 0,5 mm. Atunci când alegeți o poartă adecvată din tablă ondulată cu o răchită, este important să verificați dacă placa ondulată are un înveliș polimeric de înaltă calitate și este, de asemenea, din metal galvanizat. Acest lucru va evita procesul de distrugere a coroziunii și va maximiza viața operațională a structurii. Ca decor suplimentar, stâlpii de susținere pot fi suprapuse cu zidărie decorativă din cărămizi cu roșu orientat.

poartă și răchită căptușită cu cărămizi de fațadăNumeroase fotografii cu porți ondulate, cu o răchită, prezentate pe Internet, îi ajută pe proprietari să stabilească rapid ce opțiune li se potrivește cel mai bine. Porțile cu decor suplimentar cu elemente forjate arată deosebit de atractiv, datorită cărora este posibil să conferi designului unicitate și „bogăție”.

Dacă structura nu este din metal nou, ci o țeavă folosită, ea trebuie tratată cu un convertor de rugină, după care trebuie amorsată și vopsită.

Atunci când intenționați să plasați o comandă pentru fabricarea unei porți dintr-o placă ondulată cu o răchită, este mai bine să contactați compania care poate efectua și livrarea și instalarea structurii la cheie. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece salvează o persoană de la nevoia de a căuta separat o echipă de instalatori profesioniști. Pentru a fi sigur că poarta va fi fabricată de înaltă calitate, cel mai bine este să închei un contract scris cu compania, care să reflecte drepturile și obligațiile părților..

Cum se face o poartă din tablă ondulată - video


Opinii: 190