» » Greșeli ale meșterilor începători în fabricarea răchilor

Greșeli ale meșterilor începători în fabricarea răchilor

poarta metalica sudataPoarta este un element important al gardului. Dacă sudați incorect cadrul său, structura se va dovedi fragilă. Din această cauză, poarta nu va dura mult. Pentru a evita greșelile la fabricarea răchilor, trebuie să știți din ce motive apar probleme..

Să luăm în considerare cele mai importante trei motive ale eșecului rapid al porții. Printre ei:

  • sudarea de calitate proastă a cadrului și absența grinzilor distanțiere în structură;
  • „Cratere” din profilul cadrului;
  • producerea unui cadru de răchită fără desen și calcule.

Dacă vă apropiați minuțios de fabricarea răchitei și efectuați lucrări cosmetice după sudarea cadrului, atunci multe probleme pot fi evitate. Cadrul de înaltă calitate al porții nu va trebui reparat după un an de funcționare și fisuri de sudură în structură.

Sudare cu cadru slab

Constructorii neexperimentați folosesc un cadru metalic obișnuit, care este realizat dintr-o țeavă de profil, ca cadru. Dacă profilul este sudat în unghi drept, va fi necesar să se asigure distanțe de distanțare suplimentare. Fără ele, structura va fi fragilă. Cadrul se poate rupe sub greutate ușoară.

Pentru a consolida structura fără utilizarea de grinzi distanțiere, cusăturile trebuie să fie realizate în diagonală.

Aceasta va crește lungimea sudurii. Pentru a realiza suduri în diagonală, secțiunile profilului metalic sunt tăiate la un unghi de 45 °.

Prezența craterelor în cadrul porții

În cazul sudării de proastă calitate, arderile și craterele apar în cadrul metalic al porții. Sudorii novici nu acordă atenție acestor găuri și nu le închid în stadiul final de lucru..

Iarna, apa care intră în astfel de găuri îngheață. Gheața se extinde. Acest lucru poate duce la ruperea profilului metalic.

Această eroare nu poate fi corectată prin reparații cosmetice. De aceea, mulți meșteri nu întreprind reparații de acest fel wicketuri. Prin urmare, va trebui să faceți singur reparații majore. Există momente în care răchita trebuie să fie complet dezasamblată și refăcută.


Opinii: 167