» » Realizarea de bile de crăciun cu propriile mâini: idei, tehnici, fotografii

Realizarea de bile de crăciun cu propriile mâini: idei, tehnici, fotografii

jucărie de brad de CrăciunÎnainte de sărbătorile de Anul Nou, există o dorință incredibilă de a decora casa, de a decora un brad de Crăciun și de a face cadouri frumoase. Pentru a pune în aplicare ideile, se propune realizarea de bile de Crăciun cu propriile mâini - astfel de meșteșuguri originale vor deveni jucării demne pentru un copac de Anul Nou. Sunt mult mai buni decât produsele fabricate, deoarece conțin o particulă de gândire umană, căldura.bile originale pentru bradul de Crăciun

Cum să faci o minge pe un copac de Crăciun din panglici?

faceți-vă singuri mingea kanzashiÎn ultimii câțiva ani, o nouă artă artizanală a intrat în modă - kanzashi. Această tehnică implică utilizarea de panglici din satin, resturi de țesături pentru fabricarea diverselor meșteșuguri. Mingea de Crăciun Kanzashi este o jucărie elegantă și elegantă, care decorează strălucitor bradul de Anul Nou. Pentru mulți, această tehnică pare complicată, dar alegând o clasă simplă de master, puteți crea singuri o capodoperă.

material pentru kanzashiPentru muncă, ai nevoie de o bilă de spumă cu diametrul de 7 cm, ai nevoie și de panglici din satin, tăiate în bucăți. Mărimea și numărul de panglici sunt următoarele: panglică de liliac satin ușor 2,5 cm lățime - 5 cm bucăți 40 bucăți - panglică violet 2,5 cm lățime - 5 cm bucăți 40 bucăți. De asemenea, veți avea nevoie de 1 pătrat de 5 cm panglică violet. Într-un magazin de artizanat sau magazin de papetărie, trebuie să achiziționați pini mici.

Procesul de realizare a unei bile de Crăciun kanzashi arată astfel:

 1. Luați un pătrat de panglică violet și fixați-l cu un știft în centrul mingii.
 2. Acum începem să formăm produsul: îndoim colțurile fiecărui segment spre interior pentru a realiza un triunghi isoscel.
 3. Aplicăm 4 triunghiuri de bandă mov cu partea de sus în centru, în jurul pătratului. Fiecare piesă trebuie să fie fixată cu știfturi pe ambele părți.start
 4. Meșteșugul unei bile de Crăciun începe să ia contururile originale atunci când straturile de flori alternează: este necesar să decorați întreaga bază de spumă, schimbând culorile una câte una.
 5. Când întreaga piesă de lucru este umplută, trebuie să atașați o buclă pentru bradul de Crăciun. Pentru a face acest lucru, luați 20 cm de bandă subțire și lipiți-o la bilă cu lipici fierbinte topit.semifabricate și proces creativ

Pentru ca ambarcațiunile finisate să pară mai mult ca un bump, puteți lua nuanțele de maro ale panglicilor și a face bucla din panglică verde.

Chiar și un copil poate face mingi de Crăciun handmade folosind tehnica kanzashi. Produsele sunt luminoase, originale și, în același timp, delicate.

Vopsim bila de Crăciun cu vopsele

decorată bal de CrăciunO altă opțiune simplă pentru decorarea meșteșugurilor este vopsirea cu vopsele colorate. Această sarcină va putea face față începătorilor și celor care nu s-au angajat niciodată în a face baloane de Crăciun cu propriile mâini. Esența tehnicii constă în desenarea preliminară a unei schițe pe o jucărie și colorarea ulterioară a acesteia..

bile frumoase de CrăciunPentru muncă, veți avea nevoie de mingea în sine - este mai bine să luați opțiuni din plastic cu o culoare potrivită, perii subțiri și vopsele acrilice. Dacă aveți deja experiență în această tehnică, puteți utiliza contururi acrilice gata făcute cu duze în loc de vopsele..

Deoarece ambarcațiunea este cronometrată să coincidă cu Anul Nou, este mai bine să alegeți un desen tematic pentru aceasta. Acestea pot fi imagini cu păsări, lumânări și coroane de vacanță, urși, cerbi, personaje dintr-un basm.

Pregătind toate materialele, puteți începe să pictați bile de Crăciun cu propriile mâini:

 1. În această clasă de master, ne vom concentra pe peisajul de iarnă. Pentru început, baza este amorsată - pentru aceasta se folosește un fundal albastru deschis, ca simbol al unei ierni înzăpezite. După ce ați completat fundalul, trebuie să așteptați 10 minute pentru ca acesta să se usuce.
 2. Folosind culoarea maro, desenați o casă, trunchiuri de copaci.
 3. Decorăm ramuri groase de copaci de Crăciun cu acril verde.
 4. Galbenul este necesar pentru a atrage lumina în ferestrele casei..
 5. Aplicând culoarea albă, decoram detaliile de zăpadă - acoperișul casei, vârfurile copacilor.

Așa că bile de Crăciun pictate de la tu-it-yourself sunt gata: master class-ul completează procesarea jucăriei cu mici paiete albe - va fi zăpadă. Puteți încerca în siguranță ambarcațiunile de vacanță terminate pe pomul de Crăciun.

Realizarea unei mingi folosind croșetat și fire

bile tricotateAtunci când căutați opțiuni pentru decorațiuni neobișnuite de brad de Crăciun, ar trebui să fiți atenți la meșteșugurile din fire. Nu este foarte convenabil să tricotați un astfel de produs cu ace de tricotat, iar cârligul va face o treabă excelentă. Va ajuta la tricotarea buclelor mici și crearea unui model structural. Bile de Crăciun vor croi armonios bradul de Crăciun în toate sărbătorile.

modele de tricotatPentru a lucra, veți avea nevoie de abilitatea de tricotat cu acest instrument și capacitatea de a citi simboluri schematice. Este important să selectați din timp modelul corespunzător, fire subțiri, cum ar fi „Iris”, precum și un balon, lipici PVA și o perie. Panglică Organza este necesară pentru a decora bucla. După ce ai învățat cum să faci astfel de jucării, în viitor poți decora bile de Crăciun și le poți vinde.

proces de fabricare a mingiiClasa de master constă în pași simpli:

 • tricotarea unei mingi conform schemei;
 • introducerea unei bile gonflabile în interior și umplerea ei cu aer;
 • ungând semifabricatul de fire cu o perie și lipici PVA.

tricotăm o bilă conform schemeiEtapa finală de croșetare a balurilor de Crăciun este străpungerea balonului auxiliar. După aceea, o jucărie puternică și frumoasă pentru bradul de Crăciun rămâne în mâinile tale. Pentru a o completa, trebuie să tăiați 50 cm banda de organza și să legați cu atenție un arc cu o buclă, astfel încât produsul să poată fi atașat.

Pentru a da originalitate balurilor de Crăciun cu propriile mâini, clasa de master poate fi diversificată adăugând culori strălucitoare la tricotat. De exemplu, fire roșii, galbene și verzi pe un produs arată individual și elegant..

Realizarea unui balon în stil eco

Balul de Crăciun în stil ecoAceastă tendință stilistică a condus la moda pentru materiile prime naturale. Ecostyle îi dictează stăpânului alegerea materialelor exclusiv naturale. Următoarele materiale sunt necesare pentru lucru:

 • sfoară sau sfoară;
 • spumă sau balon de Crăciun terminat;
 • dantelă albă 5 cm lățime;
 • jumătăți de mărgăritar - 10 buc;
 • lipici fierbinte;
 • foarfece.

meșteșuguri originale realizate din materiale naturaleÎn timpul lucrului, pot fi folosite chiar și bile de Crăciun cu un logo - suprafața jucăriei va fi complet acoperită. bile decorative simpleClasa de master începe cu necesitatea de a înfășura cu atenție și cu atenție piesa de prelucrat cu sfoară. Pentru aceasta, se folosește lipici fierbinte: se aplică o cantitate mică de lipici pe suprafață și se așează cablul.set de bile pentru copac

Când întreaga piesă de lucru este încadrată, vârful firului este mascat frumos. Apoi, iau dantele albe, măsoară circumferința mingii și taie cantitatea necesară de decor. Dantela este lipită de suprafață, decorată cu jumătate de margele. La sfârșitul realizării unei mingi de Crăciun cu propriile mâini, merită să atașați o buclă de sfoară.

Pentru a îmbunătăți aspectul ambarcațiunii, puteți utiliza un decor pentru scorțișoară, o stea cu anason sau o pană de lămâie uscată ca decor..

Bile din crenguțe flexibile subțiri vor fi o decorație neobișnuită pe bradul de Crăciun..bile de crenguțe

O minge de tăieturi de ferăstrău, fructe de pădure naturale vor surprinde oaspeții.decorare cu tăieturi de ferăstrău și fructe de pădure

O idee originală pentru balul unui An Nou - video

Opțiuni pentru bile pe un brad de Crăciun folosind imprimare foto

Bal de Crăciun cu imprimare fotoPuteți aborda fabricarea unei jucării dintr-o parte creativă dacă aveți o imprimantă acasă. Când lucrați, totul folosește, de asemenea, un strat de spumă sau o bază transparentă din plastic. cadouri pentru întreaga familieCrearea de bile de Crăciun cu o fotografie va varia în funcție de tehnica:

 1. Decupaj. Această tehnică presupune tăierea imaginii finite, tipărită pe o imprimantă laser și un fel de traducere a acesteia într-un semifabricat. În timpul lucrului se folosesc lipici PVA, perie sintetică plată, vopsele. Tipărirea hârtiei pe bile de Crăciun se face cel mai bine pe o imprimantă laser, astfel încât culoarea fotografiei să nu se schimbe. Pozele decupate trebuie să fie întoarse și cu mâinile ude încercați să îndepărtați stratul de hârtie. După aceasta, fotografia este lipită de piesa de prelucrat, aplicând lipici din centru pe margini, astfel încât ridurile să nu se formeze. Decorați la discreție.bilă cu metoda decoupage foto
 2. Opțiune simplă. Această tehnică constă în utilizarea unui semifabricat transparent, care este împărțit în două părți. Tot ce este necesar este să tăiați frumos fotografia într-un cerc și să o introduceți în piesa de lucru. Baloanele de Crăciun cu o fotografie sunt gata, tot ce mai rămâne este să legăm o buclă.minge transparentă cu fotografie

Această versiune a jucăriei este considerată cea mai ușoară și mai originală. Poate fi așezat pe un brad de Crăciun sau agățat de cârligul unei lămpi din cameră. Acesta vă va aminti de momentele petrecute, va crea o atmosferă festivă.

Cu constantă auto-producție de jucării, puteți pune o ștampilă individuală pe bile de Crăciun. Pentru a face acest lucru, se recomandă utilizarea unei ștergătoare de cauciuc, unde va fi reprezentat logo-ul maestrului. Introducerea radiatorului în vopsea va lăsa o imprimare originală pe suprafața produsului. Va caracteriza munca unui artizan.

Utilizarea de bile de pom de Crăciun handmade în decorarea interioară a casei va aduce căldură, liniște și confort. Produsele vor înveseli diluând vremea înzăpezită în afara ferestrei cu culori strălucitoare.

Master class pentru realizarea balului de Anul Nou - videoclip


Opinii: 131